Μετα την ανάρτηση  σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης του  πρόεδρου Τ.Κ. Θυρρείου Χρήστου Παλούκη για αντικανονικές διαδικασίες σε συντήρηση αγροτικού δρόμου στο Θύρρειο , ξεκινήσαμε  έρευνα για να διαπιστώσουμε  κατά  ποσό έχουν υπόσταση οι καταγγελίες.

Ο κύριος Παλαουκης  δήλωσε 

“ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΥΡΡΕΙΟΥ. ΣΤΙΣ 14/10/18 ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΣΑΠΑ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΠΕΛΙΑΝΟΣ- ΑΝΤΩΝΗ, ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΤΣΑΠΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ (4 ΧΙΛ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ, ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ…. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ…”

Πράγματι η τσάπα του ιδιώτη επαγγελματία  με έδρα από το Θύρρειο πήγε στον δρόμο και στο αγρόκτημα  του Μ.Π. όπου και έκανε εργασίες  . 

Έγκυρες και  διασταυρωμένες πηγές αναφέρουν ότι η τσάπα πήγε μετά από παραγγελία του ιδιώτη και καμμία παρέμβαση δεν υπήρχε από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας  .

 Ο ιδώτης  Μ.Π. έκανε εργασίες στο αγρόκτημα του και κάλεσε τον Ζ.Λ. να εκτελέσει ιδιωτικά εργασιες διόρθωσης του δρόμου που είναι στα όρια  του αγροκτήματος του.

Η αντίδραση του προέδρου είναι κάτι συνηθισμένο αφού από κατοίκους του Θυρρείου μαθαμε ότι έτσι συνήθως αντιδρά ο Πρόεδρος Παλούκης Χρήστος όταν εργασιες κάνει ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης της τσάπας . 

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί πρόβλημα ο κύριος Χρήστος Παλούκης ως πρόεδρος της Τ.Κ.Θυρρειου .

Είναι γνωστό ότι αρκετές φορές έχει φωνάξει την αστυνομία και έχει καταγγείλει συμπολίτες του όχι τόσο για την ουσία αλλά για να  προκαλέσει εντυπώσεις . 

Φυσικά η παρουσία του ως πρόεδρος στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του Θυρρείου  είναι ανύπαρκτη .

Συγχωριανός του  μας αναφέρει χαρακτηριστικά « Από την πρώτη ημέρα που βγήκε Πρόεδρος ο Παλουκης δεν τον ενδιέφερε πως να καλυτερέψει το χωριού του , αλλά μάλλον πως να κάνει αντυπολιτευση στον Δήμαρχο τον Αποστολάκη και πως να προκαλέσει τον πρώην πρόεδρο Νιδα Ζαφειρούλη.  Είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ από το Θύρρειο . Εμείς που ζούμε εδώ βλέπουμε το ανύπαρκτο έργο του . Ποτέ δεν μας κάλεσε σε ανοιχτή συγκέντρωση   να συζητήσουμε τα προβλήματα του Θυρρείου και  να μας ενημερώσει για τις ενέργειες του .» 

Άλλος κάτοικος του Θυρρείου μας τονίζει  « καλό παιδί ο Χρήστος αλλά και ο Γιωργος Αποστολακης  ότι έχει  ζητήσει το χωριό το έχει πάρει . Η αντιπάθεια που έχει για  τον πρώην Πρόεδρο  Λεωνίδα Ζαφειρουλη και τον Δήμαρχο Αποστολάκη Γεώργιο έχει οδηγήσει  το χωριό σε στασιμότητα. Προσπαθεί να σαμποτάρει το έργο του Δήμου  και τσαντίζεται και εκνευρίζεται με το παραμικρό . Πραγματικά έχει αποτύχει ως πρόεδρος γιατί τις προσωπικές του φιλοδοξίες κσι αντιπάθεια  τις έχει βάλει πάνω  από τους συγχωριανούς του και τον Αι Βασίλη»

Εμείς δεν έχουμε να συμπληρώσουμε τίποτε άλλο . Ο κόσμος του Θυρρείου ή Αγίου Βασιλείου  διαψεύδει και ενημερώνει για τα εργα και τις πράξεις του προέδρου το Τ.Κ.Θυρρείου κυρίου Χρήστου Παλούκη . 

Εμείς θα  κλείσουμε με αυτό που του είπε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Πάλαιρο ο Πρόεδρος  του Κέντρου Μέριμνας  και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής .

Είναι το μοναδικό χωριό που διαθέτει γήπεδο και δυο Συλλόγους και εδώ και τρία χρόνια δεν υπάρχει ποδοσφαιρική  ομάδα ενεργή  και πολιτιστικός σύλλογος ενεργός.

Δεν υπάρχει χωριό ( εκτός από τα πολύ μικρά,  Πογωνιά και Άχυρα και Βάτος ) στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που δεν έχει ενεργή ή ποδοσφαιρική ομάδα ή πολιτιστικό  σύλλογο ή και τα δύο μαζί .

Ενεργός  είναι μόνο ο σύλλογος γονέων κι κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και αυτος λόγο των προσπαθειών των γονέων και της διευθύντριας του σχολείου .

Ποτέ ο Πρόεδρος δεν παρεκίνησε και δεν ενέπνευσε  κανέναν στο Θύρρειο για  να δημιουργήσει μια ενεργή πολιτιστική ομάδα, ή μια ποδοσφαιρική ομάδα, ή έστω μια εθελοντική ομάδα . 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μαλλον τα βρηκαν με το καραγιαννη και τον θυμιαρα μαζι με μπουμπουλη και η εκπληξη ο σολδατος. Γινονται μονοι τους ρεζιλι ουτε να ενημερωθουν πρωτα και μετα να πουν τοσο μενος εχουν. Οτι καλο και να κανει ο αποστολακης αυτα τα ατομα σκ@τ@ θα τα βγαλουν.

 2. ΩΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΛΟΥΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

 3. Δεν σας ενημέρωσε κανένας πριν γράψετε ότι δυποτε ότι ο αυτός που είναι πρόεδρος της ομάδας στο θυριου είναι ο Αχιλλέας ζαφιρουλη που κόβει και τα εντάλματα στο δήμο, είναι αυτός που κατέστρεψε την ομάδα, και κράτα την σφραγίδα για να κάνει πανηγύρια,

 4. Ότι και να πούν οι κ…….ς τον Αποστολάκη δε το λασπώνουν. Ας θυμηθούν και την τετραετία του Σολδάτου και να μας πούνε τι έκανε. Ας έρθει ο Σολδάτος να βάλει πάλι και θα πάρει 0 απο το Ανακτορίου.

 5. Γιατη δεν παει μπροστα ετουτος ο τοπος αραγε; Αφου μερικη πονηρη φρωντιζουν να τα χαλανε ολα οτι καλο γινετε για τον τοπο μας επηδη εχουν συμφέροντα.

 6. Θύμιο ξυπνά …… Ο Μιτσελης και κοντός σε κατέστρεψαν στο Θύρρειο. Άκροδεξιά στοιχεία που τα βάζουν με τον κόσμο δεν τα θέλει το χωριό . Αυτήν την στιγμή τρίτος είσαι στο Θύρρειο μετά από Αποστολάκη και Μασουρα . Στα γρσφει φίλος σου αυτά που σε στήριξε στο χωριό στις εκλογές . Με αυτούς όμως μακριά και αγαπημένοι

 7. ΟΠΟΙΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΘΥΡΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .Ο ΠΡΟΕΔΡΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ . ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ . ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΓΟΝΑ …
  Υ.Γ. ΜΙΤΣΕΛΗ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ Χ……..Ο . ΜΟΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ …….. ΓΙΑ ΕΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ

 8. Ο Παλουκης τα έχει βάλει με το μισό χωριό .Το παίζει «πρόεδρος της δημοκρατίας» και η μύτη του έχει ξεπεράσει το μπόι του . Λυπάμαι που το 2014 τον ψήφισα . Χαντακωσαμε το Θύρρειο με την ψήφο που του δώσαμε . Εμείς οι γνήσιοι δεξιοί θα πάμε στον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Μασουρα όχι γιστι γουστάρουμε το κόμμα του . Ξέρουμε όμως ότι έχει ανθρώπους που σέβονται τους συγχωριανούς του και την ιστορία του χωριού . Ας προσεχές Θύμιο

 9. Είναι αλήθεια ότι ο Παλούκης ότι ζήτησε από το δήμο το πήρε και ακόμα παραπάνω. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φωνάζει νομίζοντας ότι προσφέρει στο τόπο του και στη παράταξή του. Καλά τον έχει χ…νο ο Θύμιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here