Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, ορίστηκε έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη δημιουργία δομής προσφύγων-μεταναστών στη θέση «ΑΓΡΙΛΟΣ».

Μετά τη σύσκεψη των αρχηγών παρατάξεων του Δήμου Αμφιλοχίας νωρίτερα σήμερα το πρωί, αποφασίστηκε η κατεπείγουσα σύγκλιση ΔΣ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού που έφτασε στην πόρτα του Δήμου Αμφιλοχίας.

Χθες στη Σύσκεψη Εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης για δομή στην Αιτωλοακαρνανία στο δήμο Αμφιλοχίας. Πρόκειται για απόφαση που βρήκε κάθετα αντίθετο το Δήμαρχο Αμφιλοχίας, προβάλλοντας μάλιστα σθεναρή αντίσταση στη διάρκεια της σύσκεψης και την απόφαση της κυβέρνησης.

Η δημοτική αρχή είναι κάθετα αντίθετη και από την πλευρά της θα γίνει προσπάθεια ακύρωσης προβάλλοντας τόσο το ιδιοκτησιακό, περιβαλλοντικό, αρχαιολογικό και το θρησκευτικό χαρακτήρα της περιοχής του Άγριλου ακόμη και με κινητοποιήσεις.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το μεταναστευτικό στην περιοχή και τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψή εργασίας χθες, ποιοι βουλευτές απέκλεισαν δομή μεταναστών σε άλλη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και έστειλαν τους μετανάστες στο Δήμο Αμφιλοχίας, στην έντυπη έκδοση 275 της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here