Την Αιτωλοακαρνανία λέγεται ότι θα επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα για να εγκαινιάσει το έργο Άκτιο – Βόνιτσα αλλά και να κάνει ανακοινώσεις για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Η φήμη που κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία λέγεται ότι προέρχεται από τα χείλη Μεσολογγίτη ο οποίος κατέχει υψηλή θέση στην κυβέρνηση.

Ακόμη όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως «αν έρχεται ο Τσίπρας Δεκέμβριο μήνα στην Αιτωλοακαρνανία, πάμε για εκλογές»…

Αυτό που ακούγεται έντονα από την πλευρά του Μεσολογγίου είναι ότι ο άνθρωπος που κυκλοφόρησε την φήμη τη επίσκεψης Τσίπρα στο νομό ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και ψάχνει τρόπους να δείξει ότι στηρίζεται από τον Πρωθυπουργό.

Λίγο καιρό πριν έκανε την εμφάνισή του στο Μεσολόγγι με υπουργό της κυβέρνησης χωρίς να ενημερώσει το Δήμαρχο της πόλης παρά μόνο κάποιους δημοσιογράφους.

Τότε η κίνησή του αυτή αλλά και οι δηλώσεις του περί υποψηφιότητάς του στο Δήμο Μεσολογγίου, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Λέτε να κάνει εμφάνιση ινκόγκνιτο ο Τσίπρας στο Μεσολόγγι;

πηγη : sinidisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here