Επιχείρηση αναζήτησης τριμελούς οικογένειας ξεκίνησε από χθες, καθώς δόθηκε σήμα στην ΕΛ.ΑΣ. για εξαφάνισή της, για όλα όμως έφταιγε μια… μπαταρία!

Τι ακριβώς συνέβη; Νεαρό ζευγάρι μαζί με το παιδί τους, έφυγε το Σάββατο το πρωί από περιοχή της Λευκάδας, για να μεταβούν σε γάμο στην Αθήνα. Οι γονείς του ζευγαριού επικοινώνησαν μαζί τους, κοντά στην Αμφιλοχία, κατά την αναχώρηση, αλλά έκτοτε έχασαν τα ίχνη τους.

Μάταια επιχειρήσουν μέσω των κινητών τηλεφώνων του ζευγαριού να τους εντοπίσουν, καθώς ήταν απενεργοποιημένα. Οι ώρες περνούσαν και η αγωνία κορυφωνόταν. Τελικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και δόθηκε αμέσως επείγον σήμα αναζήτησης της τριμελούς οικογένειας.

Μετά από ώρες, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. που κινείτο στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου σήμερα το πρωί,  βρήκε το… εξαφανισμένο ζευγάρι και το παιδάκι τους. Όπως εξήγησαν στους αστυνομικούς, επιστρέφοντας από την Αθήνα «ξέμεινε» από μπαταρία το αυτοκίνητό τους, στο ύψος του Αιγίου, ενώ παράλληλα είχαν αποφορτιστεί τα κινητά τους, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η επικοινωνία με τους οικείους τους.

Τέλος καλό, όμως, και η καρδιά των δικών τους ανθρώπων… επέστρεψε στη θέση της!

Για όλα έφταιγε η μπαταρία!

tempo24news/sinidisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here