Από το υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου όπου έφθασε με όχημα της Αστυνομίας οδηγήθηκε στο πρωί στην ανακρίτρια ο 50χρονος ιερέας ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό ανηλίκου και παιδική πορνογραφία και σε βάρος του έχουν προκύψει και νέα στοιχεία.  Την ίδια ώρα, στην είσοδο των δικαστηρίων αντιεξουσιαστές  που είχαν αναρτήσει πανό και άλλοι πολίτες πραγματοποιούσαν  συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Από το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εξέτασε τα “ίχνη” του κατηγορούμενου στις ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες κατασχέθηκαν, προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τα οποία ο 50χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.  Ωστόσο, η αδυναμία του συνηγόρου του να παραστεί στη σχετική διαδικασία οδήγησε τον ιερέα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία. Σύμφωνα δε με πληροφορίες ,ο γνωστός δικηγόρος του Αγρινίου Δημήτρης Νικάκης δεν εκπροσωπεί πλέον τον ιερέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατα κακουργήματα.

Η κατάθεση του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή με πιο πιθανή ημερομηνία την αυριανή.

Στον ανακριτή ο ιερέας
Το πανό που αναρτήθηκε απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο

Υπενθυμίζεται ότι τον ιερέα κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη δύο αδελφές που όταν ήταν ανήλικες έπεσαν, όπως έχουν τονίσει, θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του.

πηγή : sinidisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here