Η συγκινητική ιστορία της οικογένειας Καραθάνου απο το Καινούριο, τρία μέλη της οποίας «έφυγαν» απο τη ζωή μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο αδερφός της Αμαλίας υποστηρίζει πως η 44χρονη κόλλησε γρίπη Τύπου Β’ στο Νοσοκομείο Αγρινίου και όταν μεταφέρθηκε σε αυτό αντιμετωπίστηκε με αμέλεια, παραμένοντας 14ώρες στη βραχεία νοσηλεία,όπου χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

H τραγική ιστορία της οικογένειας Καραθάνου από το Καινούργιο, που συγκίνησε πρόσφατα την κοινωνία του Αγρινίου, απασχόλησε σήμερα τηλεοπτική εκπομπή.

Τρία μέλη της οικογένειας «έφυγαν» από τη ζωή μέσα σε λίγες ημέρες. Αρχικά η 44χρονη Αμαλία, εν συνεχεία η 75χρονη μητέρα της, Ασήμω, και μετά ο 83χρονος πατέρας, Παντελής.

Μάνα και κόρη έφυγαν με μόλις μία εβδομάδα διαφορά από την εποχική γρίπη. Ο πατέρας δεν άντεξε το χαμό τους και ακολούθησε τις δύο γυναίκες στο «μεγάλο ταξίδι» μερικές ημέρες αργότερα.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live ο 46χρονος αδερφός της Αμαλίας, Παντελής, διηγείται την τραγική υπόθεση.

Η Αμαλία ήταν 44 ετών. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στο χωριό της για να αφοσιωθεί στην φροντίδα του μπαμπά της που έπασχε από Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.

Ο αδερφός της κάνει λόγο για έναν ευχάριστο άνθρωπο που εργαζόταν σκληρά για να πετύχει. «Από την ημέρα που ήρθε σε αυτό τον κόσμο και μέχρι την ημέρα που έφυγε προσπαθούσε να κάνει τον κόσμο καλύτερο, γύρω της», λέει στην Tatiana Live ο 46χρονος Παντελής.

Η αδερφή του ετοιμαζόταν μάλιστα σε λίγο καιρό να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο εφιάλτης για την οικογένειας άρχισε στις 16 Μαρτίου, όταν ο πατέρας της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για νοσηλεία…

Ο πατέρας πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ημέρες ωστόσο η Αμαλία και η μητέρα της νόσησαν από γρίπη. Σύμφωνα με τον 46χρονο εκείνες τις ημέρες στο Νοσοκομείο Αγρινίου υπήρχαν πολλά περιστατικά γρίπης Τύπου Β’ και εκτιμά πως εκεί κόλλησαν την ασθένεια οι δικοί του άνθρωποι.

Σύμφωνα με τον Παντελή Καραθάνο στην αντιμετώπιση της ασθένειας της αδερφής του υπήρξε αμέλεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Αναφέρει πως δεν την είδε πνευμονολόγος και πως χάθηκε χρόνος στην 14ωρη παραμονή της στη βραχεία νοσηλεία πριν μεταφερθεί στη ΜΕΘ. «Πως είναι δυνατόν να χαθεί ένας άνθρωπος τόσο άδικα μέσα σε ένα νοσοκομείο» αναφέρε. Σε αυτο το μήκος κύματος και ο δικηγόρος της οικογένειας.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου πάντως αρνήθηκε τις αιτιάσεις υποστηρίζοντας πως έγιναν όλα οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά και πως δεν υπήρχαν κρούσματα γρίπης Τύπου Β’ από τα οποία να κόλλησε η Αμαλία και η μητέρα της.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Πηγή : agrinionews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here