Για μια ακόμα χρονιά, παρά το βροχερό καιρό, ο δήμος Αγρινίου, με την αμέριστη συμπαράσταση των αθλητικών φορέων της πόλης τίμησε τη μνήμη του Μιχάλη Κούση, διοργανώνοντας τον ημιμαραθώνιο δρόμο που φέρει το όνομα του σπουδαίου αυτού πρωταθλητή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2005, σε ηλικία 52 ετών.

Ο ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» έγινε στο Αγρίνιο, σήμερα, Κυριακή 10 Οκτωβρίου και εκτός από την απόσταση των 21,1 χλμ. έγινε και αγώνας δρόμου 5χλμ.

Συνδιοργανωτές είναι οι: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου, Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου, Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ’80, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ.

Με σημαντικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε ο 13ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος προς τιμήν του Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.

Η εκκίνηση για τον Ημιμαραθώνιο δόθηκε στις 9.50 π.μ. στη Δογρή από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου. Την ίδια ώρα δόθηκε η εκκίνηση της διαδρομής των 5χλμ στην πλατεία Δημοκρατίας από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη.

Οι νικητές του Ημιμαραθώνιου δρόμου είναι:

Κώστας Σταμούλης του ΓΑΣ Αγρινίου με χρόνο 1.07.26
Ευάγγελος Μουρτζιάπης, MarathonClub, με χρόνο 1.15.47
Χαρίτων Χαριτωνίδης, ΑΓΣ ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, με χρόνο 1.21.15

Οι νικητές της διαδρομής 5χλμ είναι:

Νίκος Σταμούλης, ΓΑΣ Αγρινίου με χρόνο 15.26
Διονύσης Καψάλης, ΓΑΣ Αγρινίου με χρόνο 16.42
Κωνσταντίνος Τουσσέ, Ανεξάρτητος, 16.55

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην αθλητική γιορτή προς τιμήν του Μιχάλη Κούση παρά την έντονη βροχόπτωση: « Οι Αγρινιώτες τίμησαν τον κορυφαίο μαραθωνοδρόμο παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος, στους συλλόγους που συμμετείχαν στη διοργάνωση και τους εθελοντές του Δήμου».

 

πηγή: agriniosite k agriniopress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here