Ο Αθανάσιος Κασόλας επικεφαλής της αξιωματικής  αντιπολίτευσης στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει το άρθρο  του προέδρου του ΤΕΕ  Αιτ/νιας κ. Λινου Μπλέτσα  σχετικά με το πρόβλημα στις Υπηρεσίες Δόμησης της Αιτωλοακαρνανίας

Για το θέμα αναφέρει και συμπληρώνει τα ακόλουθα :

«Πολυ σημαντικό άρθρο του προεδρου του ΤΕΕ Αιτ/νιας κ. Λινου Μπλέτσα που αφορά την ανάπτυξη στην Αιτ/νια. Με μια μικρή διόρθωση η Βονιτσα δε ειχε ποτέ ΥΔΟΜ όλα αυτά τα χρόνια .

1) Πως μπορεί να θες ανάπτυξη στο δήμο σου όταν Επι 8 Χρόνια δε θες και δε κανείς καμία προσπάθεια να φτιάξεις πολεοδόμια ; Ούτε καν μετά την αλλαγή του νόμου το 2019 που έχουν δικαίωμα υπογραφής οι ειδικοί σύμβουλοι δε έχεις κάνει καμία προσπάθεια και μόνο εξοστρακίζεις την συγκρότηση ΥΔΟΜ και παρακαλώντας άλλους δήμους .
2 ) Στον δήμο Ακτιου Βονιτσας που αυτή την στιγμή εχει τις περισσότερες οικοδομικές άδειες σε όλη την Αιτ/νια δε είναι υποκριτικό να μιλάς για ανάπτυξη η οποία προέρχεται από μόνο ιδιωτικές επενδύσεις και ο δήμαρχος να μην κάνει τίποτα εδώ και 8 χρόνια για να φτιάξει Πολεοδομια ; Και να προσπαθεί να οικειοποιηθεί καθετί ιδιωτικό ;
Οσον αφορά τις δικαιολογίες δε είναι του παρόντος .
Προσωπικά ήμουν και είμαι υπερ της σύννομης ανάπτυξης .
3) Η ενίσχυση της οικοδομικής δραστηριότητας ευνοεί ολόκληρη την περιοχή ( πλήθος συνεργείων , προμηθευτές , μηχανικούς ,τοπικα καταστήματα ) αλλά για να το αντιληφθείτε αυτό πρέπει να έχετε δουλεψει…Εννοείται όχι μόνο ως φωτογράφος που είστε άριστος σε αυτό , αλλά ως επαγγελματίας .
4) Κατευθυνόμενα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου ότι αναπτύσονται τα δυτικά παραλια της Αιτ/νιας μόνο σε προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα αποσκοπούν .
5)Και το αλιευτικό καταφύγιο Βονιτσας και η πολυπόθητη μαρίνα Παλαιρου , που είναι έργα πρώτης προτεραιότητας για την περιοχή μας χωρίς Πολεοδομια δε μπορούν να λειτουργήσουν .Αντιληφθείτε το και σταματήστε να υποκρίνεστε .»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here