Ιστορική ημέρα: Βόνιτσα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2018

Μετά από χρόνια η Βόνιτσα αποκτά την στέγη του Πολιτισμού. Θά πρεπε κάποιος να έχει βρεθεί έξω από τον πρώην Κινηματογράφο «ΛΑΪΣ» για να νοιώσει αυτό που έζησαν σήμερα οι άνθρωποι που αισθάνονται την ανάγκη για πνευματική τροφή.

Να ακούσει τον θαυμασμό τους, όταν αποχωρούσαν με την λήξη της εκδήλωσης.

Έκπληκτοι από τον χώρο, από την Χορωδία και από την Φιλαρμονική.

Σε αυτό τον χώρο απόψε θά πρεπε να ήταν μαζί μας ο αείμνηστος Στέφανος  Κουκουβίνος, ο πρωτεργάτης, ο εμπνευστής για την ξαναλειτουργία του χώρου.  

Για να φτάσουμε σε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα, τη πολιτιστική μας γωνιά, πολλοί βοήθησαν.

Το αποτέλεσμα είναι ότι στη Βόνιτσα έχουμε πλέον μια καλή αίθουσα για εκδηλώσεις, για  σινεμά,  θέατρο, ομιλίες και  άλλες εκδηλώσεις.

Μετά τον αγιασμό του χώρου, ο Δήμαρχος Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης καλωσόρισε τους κατοίκους της Βόνιτσας σε αυτή την πολιτιστική γωνιά.

Η Χορωδία μας εξέπληξε, η φιλαρμονική μας επιβεβαίωσε ότι τα σωστά βήματα δίνουν καλό αποτέλεσμα και ο Μιχάλης Κουτουρίνης σφράγισε τη τελετή των εγκαινίων με ένα βίντεο «Μια πόλη – μια νύκτα»,  με εικόνες τοπία της Βόνιτσας στις βραδινές  ώρες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να διαβάσει κανείς τη χολή κατά Αποστολάκη το γνωστό blogg της επιλεκτικής δημοσίευσης σχολίων. Κανένας δεν χαιρέτισε το γεγονός αλλά άρπαξαν την ευκαιρία να προβάλλουν τον Μασούρα , αφού ο Θύμιος πλέον είναι εξαφανισμένος. Κατάντια της πολιτικής σκέψης και του ενδιαφέροντος για το «δήμο» ή τις καρέκλες του. Οι παλιοί καλοί τρόφιμοι του δημαρχείου που έχασαν τη κουτάλα επί Αποστολάκη, λύσσαξαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here