ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει και αναγγείλει η Δημοτική Αρχή Μεγανησίου στη 2η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 5/1/2020, ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 3ης Γ.ΕΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αποφάσισε στη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, την14/1/2020, να κάνει δεκτό το αίτημα του Δήμου Μεγανησίου, για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταφοράς των απορριμμάτων του στις εγκαταστάσεις του ανωτέρω Συνδέσμου στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.

Η απόφαση αυτή έρχεται ως συνέπεια της ψήφισης απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου για συμμετοχή του στον υπό ίδρυση ΦΟΔΣΑ των Δήμων (Ακτίου-Βόνιτσας, Λευκάδας και Μεγανησίου), και αποτελεί καθοριστικό βήμα για την οριστική λύση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή με συστηματικό και αποφασιστικό τρόπο, σχεδιάζει και υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για την αντιμετώπιση των σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει το Νησί μας.

Η ανερμάτιστη και ατελέσφορη κριτική που ασκούν οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, οι οποίες δυστυχώς αναλώνονται σε επιθέσεις κατά προσώπων, αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων και προτάσεων.

Η Μεγανησιώτικη κοινωνία απαιτεί εδώ και τώρα ΛΥΣΕΙΣ στα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Αντιπολιτευτικές κορώνες ,στείρα κριτική ,αρνητισμός και θεωρίες την αφήνουν παγερά αδιάφορη.

Πηγή:aromalefkada

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here