Πραγματικά  εντύπωση μας προξένει  η ανακοίνωση ανεξάρτητου συνδιασμού για το Τοπικό Συμβούλιο Θυρρείου .
Εντύπωση γιατί από έγκυρες πληροφορίες που έχει το xiromerobest , το μεγαλύτερο μέρος του συνδιασμού που ανακοινώθηκε (αν όχι όλο) στις προηγούμενες εκλογές ήταν «φίλα προσκείμενο» στον κύριο Ευθύμιο Φερεντινο και στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου στηρίζουν οι περισσότεροι  την υποψηφιοτητα του Κυρίου Αθανασίου Κασόλα για τον Δημαρχικο Θώκο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας .
Ποιο το νόημα της ανεξαρτητοποίησης ?… ..?
Μηπως η « αλίευση περισσότερων υποστηρικτών» ???
Μηπως η αδυναμία νίκης αν υποστηρίζονταν από τον κύριο Αθανάσιο Κασόλα ???
Ο χρόνος θα δείξει
Παντως από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή πορεία  στον ανεξάρτητο συνδιασμο Θυρρείου  «Ορίζοντες Ελπίδας»
Αναλυτικά το άρθρο παρουσίασης υποψηφίων του συνδιασμου:
Παρουσίαση των πρώτων πέντε υποψηφίων
    Οι κάτοικοι στο Θύρρειο (Ακτίου-Βόνιτσας) αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στο χωριό, αυτόνομα και πέραν των δημοτικών παρατάξεων.
        Έτσι ανακοινώθηκε επίσημα η ίδρυση του ανεξάρτητου συνδυασμού για το Τοπικό Συμβούλιο ΘΥΡΡΕΙΟΥ (Ακτίου-Βόνιτσας) με την ονομασία: «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΥΡΡΕΙΟΥ-Ορίζοντες ελπίδας«, που θέτει υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της κοινότητας στις επερχόμενες δημοτικέςεκλογές του Μαΐου.
       Στόχος είναι ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας για τη λύση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του ρόλου της Τοπικής Κοινότητας που θα είναι προς το συμφέρον του Θυρρείου. Ζητάνε από όλους τους κατοίκους του Θυρρείου να τους εμπιστευτούν για ένα καλύτερο αύριο στο χωριό τους.
Τα ονόματα των Πέντε υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού:
-Ελένη Δημάκα- Κάππα του Κώστα, οικιακά 
-Καλατζής Εμμανουήλ (Μανώλης) του Αθανασίου, Γεωπόνος- Εδαφολόγος 
-Μπρούμος Βασίλειος του Παναγιώτη, ιδιοκτήτης ιδιωτικής επιχείρησης 
-Νταλταγιάννη Δήμητρα του Αριστοτέλη, Απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στη Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων και marketing και
-Παλούκης Χρήστος, Υπάλληλος Nestlé, σημερινός Πρόεδρος κοινότητας θυρρείου και εκ νέου υποψήφιος.
Σημείωση: Εντός των προσεχών ημερών και κατόπιν διεργασιών θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα άτομα για το πλήρες ψηφοδέλτιο.
πηγη παρουσίασης ανεξάρτητου συνδιασμου  : xiromeronews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ;ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ 2014,ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΛΕΝΕ,,ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΘΥΜΙΟΣ,ΤΩΡΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΣΤΟΥΣ,,,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here