Όψιμο το ενδιαφέρον σας κ. Κασόλα , για να παραμείνετε στο προσκήνιο εν όψει προεκλογικής περιόδου.

Κατ’ αρχήν, για το χαρακτηρισμό σας ως «απερχόμενου δημάρχου», θα σας συμβούλευα να σεβαστείτε , τώρα και στη εξής, την ετυμηγορία, τη θέληση των δημοτών.

Αυτοί και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν και η απόφασή στους πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Δεύτερον, αυτού του είδους οι τακτικές που αρχίσατε να υιοθετείτε εσείς και οι συμβουλάτορές σας έχουν σαν αποτέλεσμα το διχασμό της κοινωνίας  και δεν συμβάλλουν στην αντικειμενική και ορθή ενημέρωσή τους.

Και σε αυτή τη κατηφόρα δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω, γιατί πάντα ο σκοπός μου ήταν και είναι να ενώνω προσπάθειες παρά να διασπώ τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου .

Επί της ουσίας:

1. Η παραπάνω έκθεση διοργανώθηκε και τα έτη 2017 και 2018. Γιατί και τότε δεν δείξατε κανένα ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του δημάρχου ή εκπροσώπων του δήμου στην εν λόγω έκθεση ;
Ο καθένας καταλαβαίνει .
2. Εσείς κ. Κασόλα συμμετείχατε ή επισκεφθήκατε έστω  τη παραπάνω έκθεση;
Διότι, θα ήταν λογικό να ήσασταν παρών, και λόγω προηγούμενης ενασχόλησης με το θέμα ως πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ , και λόγω επαγγέλματος αλλά και λόγω των περιβαλλοντολογικών σας ευαισθησιών που προβάλλετε τελευταία.  
Ο καθένας καταλαβαίνει . 
3. Σχετικά με τον ισχυρισμό σας ότι συμμετείχαν όλοι οι οργανισμοί και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, «εκτός φυσικά από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας» σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, θα σας συμβούλευα να ενημερωθείτε πληρέστερα και να λέτε την αλήθεια στους πολίτες και όχι να προσπαθείτε να δημιουργήσετε απατηλές εντυπώσεις.
4. Σχετικά με την αναφορά σας για το «σύγχρονο απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης που αγοράστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν αγοράστηκε αλλά ήταν δωρεάν παραχώρηση  της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ  .
Αντιπαρέρχομαι το προφανές αλλά αδικαιολόγητο ψέμα  σας.  Θυμηθείτε ότι εμείς, ως τέως δήμος Ανακτορίου είχαμε υπερεπάρκεια μέσων αποκομιδής.
Απορώ δε, γιατί εσείς ως μέλος της τέως δημοτικής αρχής και υπεύθυνος ΦΟΣΔΑ, δεν φροντίσατε να υλοποιήσετε τις περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες σας.
5. Τι εννοείτε με τον ισχυρισμό σας «ότι είμαστε από τους λίγους δήμους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που δεν έχουμε εν έτη 2019 προμηθευτεί ακόμη καφέ, κίτρινο και μπλε κάδο.»Οφείλατε να γνωρίζετε, εκτός κι αν σκόπιμα ξεχνάτε, ότι με την υπ’ αριθ. 152/2015 απόφαση του ΔΣ την 20-10-2015 εγκρίθηκε το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων και εγκρίθηκε και η απαραίτητη σχετική μελέτη. Άρα ο Δήμος μας ήταν έτοιμος για την υλοποίηση αναλόγου σχεδίου από το 2015. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί το αντίστοιχο μέτρο χρηματοδότησης της μελέτης για όλους τους Δήμους Δυτικής Ελλάδας. Εντός του έτους 2019 θα ξεκινήσουν οι εντάξειςστο πρόγραμμα και η υλοποίηση του για τους καφέ, κίτρινους και μπλε κάδους.
6. Όσον αφορά τους ισχυρισμούς σας ότι «δεν αξιοποιούνται ούτε τα μηχανήματα» , ότι «είμαι παγερά αδιάφορος» , ότι «είμαι απών κι από εκεί», τα αφήνω στη κρίση των δημοτών που μπορούν πλέον να συγκρίνουν τη διαφορά νοοτροπίας αλλά και αποτελεσματικότητας όχι μόνο σε θέματα   καθαριότητας  αλλά και στα υπόλοιπα   θέματα του δήμου, κάτι που σας τρομάζει , λόγω προτέρου εντίμου απασχόλησής σας.
Τα «πνευματώδη» υστερογραφήματά σας (Υ.Γ.) θα μου προξενούσαν το γέλιο αν δεν έδειχναν  τον κατήφορο που έχετε πάρει , διεκδικώντας το δήμο με αυτό το θλιβερό τρόπο.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κερδενουμε. θα βαλη πρωστα τα προτοπαλικαρα μαλιαγριδ και σολονα και θα παρη τη διμαρχια. θα πιασνε τς καριολικους στα φουσκα να ψφισνε θανασακια.

  2. Θανάση σοβαρέψου. Μην ακολουθείς τα βήματα του Τριαντακωσταντή. Βλάπτεις και τον εαυτό σου και το τόπο και τις εκλογές.

  3. Παρά τα σχόλια που δεν νομίζω ότι χωράνε ο Δήμαρχος τα λέει όπως είναι..
    Το δείχνει κ ο τρόπος που μας μιλά πάντα με ψηλά το κεφάλι…

  4. Να γιατί ο Αποστολάκης θα είναι και παλι δήμαρχος, Διαφορά αντίληψης για τις ανάγκες του τόπου, προγραμματισμός και αποτελεσματικότητα

  5. Από πότε έμαθε ο Δήμαρχος να συντάσσει τέτοιες απαντήσεις? Χαχαχα ας γελάσουμε όλοι μαζί!

  6. Αι τρομαρα σου κακια απο που εμαθε ο δημαρχος να σιντασει τετοιες απαντησεις .σε περναει απο την απεναντι οχθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here