Καβγάς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον δικηγόρο, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, που εκπροσωπεί τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, όταν άκουσε τον κ. Θεοδωρόπουλο να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει κατηγορήσει τον παρουσιαστή, αφήνοντας αιχμές για παρενόχληση. Η αναφορά αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος, μεταξύ άλλων, ζήτησε να διακοπεί η σύνδεση με τον δικηγόρο.

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρος. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσεσαι; Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και υπόληψή μου; Ντροπή σου, κόφτε τον! Αλητήριε!» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μετά την επιστροφή της εκπομπής από το διάλειμμα για διαφημίσεις ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε, μεν, συγγνώμη για την «έκρηξή» του αλλά επέμεινε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του δικηγόρου.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την έκρηξή μου, αλλά θα το ξανάκανα. Είναι από τις λίγες φορές που θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη, γιατί είναι χυδαία και ανεπίτρεπτη η κατηγορία που ξεστόμισε για εμένα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε τη συνομιλία που κατέληξε σε απίστευτη ένταση:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here