Αποκαλύπτεται  σιγά σιγά η ομάδα η οποία υποστηρίζεται από το γνωστό blogspot  xiromeronews αλλά και ο ρόλος του στην ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Τελικά όπως αποδεικνύεται η ιστοσελίδα είναι κατά της αντικειμενικής ενημέρωσης και της ορθολογικής άποψης των καταστάσεων που επικρατούν στην περιοχή μας.

Υποστηρίζει συμφέροντα κρύβοντας την αλήθεια για να εξυπηρετήσει τους προστατευόμενους του.

Η αντικειμενικότητα που είχε (κάποτε) πάει περίπατο και πλέον έχει καταντήσει όργανο της Αφροδίτης Μπουμπούλης (τα τιμολόγια των 40.000 ευρώ που κόπηκαν τον Αύγουστο το 2014 τα γνωρίζει ο κόσμος ή όχι ; Άραγε τι έχουν να πουν μόλις τα μάθουν?) και του Δ. Καραγιάννη (την μηδαμινή  προσφορά στον τόπο του ως δημοτικός σύμβουλος και την μισσαλοδοξια του την βλέπουμε μέσα από αυτά που γράφει) .

Τα χθεσινά λιβελογραφήματα που παρουσιάζουν  την κυρία Μπουμπούλη και τον κύριο Καραγιάννης  ως αγανακτισμένους“ και   “ως  Διαμαρτυρόμενους”  δείχνει ξεκάθαρα το παιχνίδι λάσπης και διαστρέβλωσης που έχει στηθεί .

Από την μια η Αφροδίτη Μπουμπούλη που για να πετύχει το στόχο της έχει αλλοιώσει πάμπολλες φορές καταστάσεις και θετικές ενέργειες του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων της Κατούνας.

Ο μόνος που στεναχωρήθηκε στην Κατούνα για το νέο γήπεδο, για την καθαριότητα που γίνεται , για τον δρόμο Λουτράκι-Κατούνα και για πολλά άλλα  είναι σίγουρα η Αφροδίτη……..

Από την άλλη ο Δημήτρης Καραγιάννης έγινε αρθρογράφος, σχολιαστής και φωτογράφος του xiromeronews.

Φυσιολογικό είναι αφού από πληροφορίες που έχω, απέχει πολύ στο να σταθεί αξιοπρεπώς στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Αυτή την αδυναμία του την καλύπτει μέσα από αρθρογραφία (άλλος του τα γράφει) και από σχολιασμό σε άρθρα που διαστρεβλώνουν την αλήθεια .

Ακόμη και το χθεσινό  άρθρο του για το Θύρρειο ,που το έχει διορθώσει λεκτικά  άλλος ,τον βλέπουμε να αγανακτεί με φωτογραφίες που δεν λένε την αλήθεια

Άλλες μετά από καταστροφικές βροχές , άλλες από εργασίες που από ότι μάθαμε είναι προγραμματισμένες και άλλες πιθανών ψεύτικες.

Έντεχνα και ψεύτικα  δείχνει ένα βομβαρδισμενο ένα χωριό .

Στόχος η εξουσία .

Η μήπως κάτι πίσω από την εξουσία ;

Αυτοί γνωρίζουν ,αλλά πλέον και πολλοί άλλοι ξέρουν …….

Έχουμε τις απαντήσεις για τους συγκεκριμένους αλλά δεν θα μας φτάσει το άρθρο αυτό για να τις αναλύσουμε.

Το xiromeronews τώρα από την άλλη  σπονσοράρει πλέον τους αναφερόμενους  ( λέτε με το αζημίωτο ;;;;;; απλά ρωτάω ότι και να σημαίνει το “αζημίωτο” – πχ. με την αποστολή ενός  άρθρου , με ένα ρεπορτάζ με την αποστολή φωτογραφιών  κ.α.) και κρύβει την αλήθεια που δεν συμφέρει να ακουσθεί.

Γράφονται άρθρα και υπάρχουν ατέλειωτα συκοφαντικά  σχόλια που τα περισσότερες φορές γράφονται από δυο -τρεις.

Φυσικά αν τολμήσει να γράψει κανείς κατά των φίλων του xiromeronews το σχόλιο του δεν θα δημοσιευθεί ποτέ. Ελάχιστα ανεβάζει έτσι για να σπάει την μονοτονία και να δημιουργεί χώρο για περισσότερη συκοφαντία.

Υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα.

Τυχαίο είναι ότι τα αρνητικά σχόλια για το xiromeronews αναφέρουν στο τέλος
“ παρακαλώ να δημοσιευθεί “?

Δεν αναρωτηθήκατε γιατί ποτέ δεν έχει πει ένα καλό λόγο για την σημερινή δημοτική αρχή.

Τόσα έργα έχουν  προχωρήσει κανένα δεν του έκανε για να το δημοσιεύσει;

Αυτό σημαίνει για το xiromeronews αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση ;

Μέσα σε όλα αυτά βρήκαν και ένα άνθρωπο που το παίζει  “ επίτροπος” , “δικαστής” , “ τιμωρός “ και “ελεγκτής δημόσιας διοίκησης “  και θέλει σώνει και καλά  να ασχοληθεί  με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τον έβαλαν μπροστά χτυπώντας του την πλάτη και δίνοντας του πολλά μπράβο , παροτρύνοντας τον για να προχωρήσει πιο δυνατά .

Αγαπητέ Κώστα είδες στο άρθρο που έγραψες κατά του Φερεντίνου και του Σολδάτου με τίτλο “ ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ- ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!” .

Πόσα σχόλια ανέβασε το xiromeronews;

Γιατί το σκέπασε γρήγορα μέσα στην ημέρα με πολλά άλλα άρθρα ;

Τώρα καταλαβαίνεις ότι σε χρησιμοποιούν για να κάνουν την δουλειά τους ;;;;;;

Η  θα περιμένεις την ημέρα που θα σε αδειάσουν και θα σε πετάξουν σαν λεμονόκουπα;;;; 

Αγαπητέ “ΔΑΣΚΑΛΕ”  το xiromeronews δεν είναι ένα οποιοδήποτε blogspot, αλλά ένα μέσω διαστρέβλωσης της αλήθειας με εντεταλμένη υπηρεσία .

Χρησιμοποιείται από ανθρώπους σαν την Α.Μπουμπούλη και τον Δ. Καραγιάννη  που θέλουν να αναρριχηθούν στην εξουσία απλά για την δόξα (ίσως και για άλλες δικές τους “αξίες”)  και όχι για να δουλέψουν γιαυτό τον τόπο.

Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής είναι το πιόνι του xiromeronews και όλων αυτών που το εκμεταλλεύονται.

Όταν τελειώσει η παρτίδα θα το πετάξουν.

Φυσικά πέρα από Μπουμπούλη και Καραγιάννη  κρύβονται κάποιοι άλλοι που θέλουν και αυτοί να κάνουν την δουλειά τους και να πραγματώσουν τα όνειρα τους ,χωρίς βέβαια να θέλουν να φανούν.

Υ.Γ. Κύριοι καθημερινά δεχόμαστε email από αγανακτισμένους εποχειρηματίες , εμπόρους και καταστηματάρχες που έχουν στραφεί εναντίον σας και ζητούν να γράψουμε την αλήθεια και να δημοσιεύουμε τα σχόλια τους .

Κυρία Μπουμπούλη , κύριε Καραγιάννη ,το μόνο που έχετε καταφέρετε μέχρι τώρα είναι να τους στρέψετε εναντίον σας …….

Θύμιο το αντιλαμβάνεσαι αυτό !!

37 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου στα ποιό ακριβοπληρωμένα σάιτ του δήμου Ακτίου Βόνιτσα .και ρωτώ τον διαχειριστή ήταν σκόπιμο η φωτογραφία μου ποιό μικρή από Της Αφροδίτης. Και κάτι άλλο τη ώρα βάζει τα στρουμφακια.

 2. Μουλια Καραμανη επικεφαλης στην παραταξη του Φερεντινου ποιος η ποια ειναι στην Κατουνα

 3. Καραγιάννη δεν σε σώζει τίποτα . Ούτε στρουμφάκια , ούτε η ενασχόληση σου στο xiromeroprits. Ξεφτίλισες την δεξιά παράταξη .Τα κανες πλακάκια με μια Πασοκτζου που ειρθε στην ΝΔ για το συμφέρον τις και θέλεις και μιλάς .Θύμιο , η Μπουμπούλη και ο Καραγιάννης μας ξεφτιλίζουν καθημερινά . Πάρε μέτρα εμείς γιατι στο τέλος εμείς οι νεοδημοκράτες που σου μείναμε θα την κάνουμε . Καλύτερα με τον ΚΑΡΙΟΛΗ παρά με τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ

  • Πήγαινε με τον καριολη έχει περισσότερους νεοδημοκράτες και αφήστε το καραγιαννη στο φερεντινου.

 4. ΡΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΑ. Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ

 5. Για αρχιστε να κελαηδατε οσοι ξερετε κατι…. Τι ειναι αυτα τα 40 χιλιαρικα σε ενα μηνα; Ο τριαντακωνσταντης το ξερει αυτο; Για δωστε του περισσοτερα στοιχεια να δουμε αν εχει κοτσια να τα βγαλει στο ξηρομερο νιους. Αν του τα δημοσιευσει ο γαζετας. Μπορει να φαει ακυρο και να τα βγαλει εδω. Πειτε ομως δεν μπορειτε να πετατε ενα κοκκαλο και να περιμενουμε να μαθουμε. Για αρχιστε σιγα σιγα. Θα ενημερωσω και τον τριαντακωνσταντη να το ψαξει.

 6. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 40.000. ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΘΑ ΨΑΞΩ. ΕΝΑΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ.

 7. Πανακια Σαλοδημητρη πηγες μαρτυρας για τα 40000 ευρω για να ξερουμε γιατι αγωνιζεσε

 8. ΠΟΙΑ 40.000? ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΤΥ. ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ? ΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?

 9. Το πρωί έστειλα στο xiromeronews αυτό το σχόλιο . Είναι 6.25;και δεν έχει δημοσιευθεί , ενώ έχουν δημοσιευθεί αλλά .
  Αυτό είναι το xiromeronews που προστατεύει τα φιλαράκια του .
  Προχωρά xiromero best . Θα σε στηρίξουμε.
  Το σχόλιο που έστειλα και που ελπίζω να το δημοσιεύσεις είναι :
  Οι φωτογραφίες από το γήπεδο είναι καλοκαιρινές . Ξερά χόρτα ο χειμώνας δεν έχει κύριε Καραγιάννη . Το γήπεδο καθαριστικε το καλοκαίρι . Όσο αφορά κάποιες άλλες είναι μετά από βροχές και οι καταστροφές και κατολισθησεις είναι φυσιολογικές . Με ψέματα και τρικ δεν κερδίζεις εκλογές . Όσο αφορά το γήπεδο ένα μόνο θέλω μα ρωτήσω . Γιατί δίνεις αθλητικό υλικό στην ΜΕΔΕΩΝ Κατουνας και δεν έρχεσαι να φτιάξεις την ομάδα του χωριού σου ….. ντροπη.
  Αλλά μάλλον εδώ σε ξέρουμε
  Κάτοικος Αγίου Βασιλειου

  • Αν εισουνα από το θυριο θα ήξερες. Ότι φέτος με της βροχές έπεσε ο δρόμος κατο από την εκκλησία φέτος με της βροχές έπεσε ο δρόμος πίσω από το γραφείο και είναι η κολόνα στον αέρα πρίν 2 χρόνια την ανέβασε πάλι ο Καραγιάννης την ίδια φώτο φέτος με της βροχές έγινε η κοινότητα κατάμαυρη φέτος με της βροχές κλείσανε τον παιδικό σταθμό φέτος με της βροχές κλείσανε την παιδική χαρά φέτος με της βροχές κλείδωσαν το γήπεδο. Οπότε όταν καλοκεριασει πηγενε για πνίξιμο.

 10. Ρε παιδια αυτο το φρο……ο η μπούμπουλη πως την ανεχόμαστε τόσα χρόνια μου λέτε? Πολύ καλή κοπέλα δεν λέω ομορφούλα αλλά δο…..ος και ακαταμάχητη δ….η!

 11. ΠΟΙΑ 40.000 ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 86708 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΑ. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Η ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
  ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
  3994
  3999
  3999
  2999
  11999
  8000
  3994
  8000
  8000
  8000
  6000
  7724
  10000

 12. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΟΜΩΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΑΤΑΛΗ? ΑΜ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΠΟΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ.

 13. Πόσους υποψήφιους κλεισανε με αυτά τα λεφτά το 2014;; ξεχασαν να δώσουν τα ρέστα γι αυτό πάει η Αφροδίτη στα δικαστήρια..

 14. 6.09 τι τα βάζεις με τον Θύμιο . Έτσι όπως πάει και με την Αφριουλα και τον Μητσάκια που έβαλε να διεστραβλωνουν δεν του βγαίνει πουθενά .
  Ο Σολδάτος έρχεται με φορά και θα πετάξει όλα τα βαρίδια του παρελθόντος .
  Να το θυμηθείς αυτό που σου λέω
  Υποψιασμένος Παλαιριώτης

  • για εσένα στην Πάλαιρο μπορεί να σε συμφέρει ο Σολδάτος. Εμείς εδώ προς Βόνιτσα μεριά είδαμε μόνο την πόλη μας σκαμένη και λασπωμένη. Είχες έρθει ποτέ στη Βόνιτσα να δείς πως ήταν τότε? Και δεύτερον απο πότε αυτοί που στήριξαν στο Σολδάτο ξαφνικά έγιναν βαρίδια? την τετραετία Σολδάτου έγινε ένα τεράστιο 0 με πλήρης αδιαφορία απο μέρους του.
   Ένας αγανακτησμένος Δημότης (που είχε σπάσει το αυτοκίνητο του στις λακούβες του Σολδάτου)

 15. 8.16 η προβοκάτσιες που στήνεται κατά του Σολδάτου δεν θα περάσουν . Ο Νίκος έστεισε ένα δήμο από την αρχή . Αξιοκρατικά δημιούργησε στον χρόνο που είχε τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ο Δήμος. Άλλο που δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο Αποστολάκης . Τώρα τα βαρίδια είναι γνωστά και είναι αυτοί οι δήθεν νεοδημοκράτες που του σκάβουν τον λάκο και που τον κατηγορούσαν ότι στις εκλογές του 2014, βοήθησε τον Καριολη . Τα υπόλοιπα θα τς πούμε με τον χρόνο

  • Εσυ μπορει να ονειρευεσαι Σολδατο. Πως θα πεισεις ομως τους δημοτες οτι ειναι καλυτερος απο τον Αποστολακη; Αφου τον δοκιμασαν.

 16. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 8.35 ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ .
  ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ?
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ . ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ .
  ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ.
  ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ Να ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ

 17. Το μαγαζί της κυρίας τότε είχε εμπορεύματα όλα μαζί κανα 10000€ ωρε γλέντια τώρα το ευτιαξε πολυτελείας με δημόσιο χρημα

 18. Αρχίστε να μαζεύεται τα πράγματά σας, ήδη μερικοί τα έχουν μαζέψει όπως Σώζος, Πάντας, Κουνέλης, Χασακής, Τζεφριός, Λίτου, Στάχτιαρης, Τζιμας, Σπέκας, Κουτιβής, Φερεντίνου, Μπαλατσούρας, Τσαμποδήμος κλπ. ο Δρίβας σας έμεινε

 19. Το ξανθό τσόλι δεν βγήκε από το λαγούμι της όλο το καλοκαίρι στη κατούνα.Είναι το μεγάλο ανέκδοτο του χωριού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here