Αρνείται τη διασωλήνωση, παρά την κρισιμότητα της κατάστασής του, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς που νοσεί από κορωνοϊό.

Το αρνητικό σενάριο για την πορεία της υγείας του κ. Κοσμά έχει, δυστυχώς, επιβεβαιωθεί, γι’ αυτό άλλωστε σήμερα το απόγευμα  έγινε  εσπευσμένη διακομιδή τουστο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Πληροφορίες του sinidisi.gr αναφέρουν ότι ύστερα από τις απαιτούμενες εξετάσεις  κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωση του κ. Κοσμά αλλά ο ίδιος εκφράζει την αντίθεσή του σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι γιατροί αναμένουν τη συναίνεσή του προκειμένου να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη ιατρική πράξη για να γίνει στη συνέχεια η διακομιδή του σε άλλη νοσηλευτική μονάδα που θα διαθέτει ΜΕΘ Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση της Μητρόπολης  είχε γίνει γνωστό ότι την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν ενδείξεων, ο σεβασμιότατος  υποβλήθηκε σε εξέταση (μοριακό τεστ) και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Παρέμεινε στην οικία του υπό την καθοδήγηση ιατρών, όπως σημείωνε η ανακοίνωση.

Χθες Τρίτη 30 Νοεμβρίου  πλήθαιναν οι πληροφορίες περί επιδείνωσης της κατάστασης εξαιτίας των επιπτώσεων της νόσου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στην κατοικία του τη Δευτέρα δεν παρέλαβε τον Μητροπολίτη κάτι που έγινε τελικά σήμερα Τετάρτη.

πηγή: sinidisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here