Με απόφαση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη πόλη του Αστακού από 27.09.2021 έως 31.10.2021, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Αστακού, Ανάδειξη Ιστορικού Κέντρου και Αισθητική Παρέμβαση, Ενοποίηση και Ανάδειξη των Σημαντικών Σημείων της πόλης με την Κεντρική Πλατεία (Α’ Φάση)».
Μιλάμε για την Α’ φάση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Αστακού, που δημοπρατήθηκε τον Ιούνιο του 2020 (δείτε εδώ) και τα έργα είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.
Τον Ιούνιο του 2021, εξασφαλίστηκαν για το έργο και επιπρόσθετες πιστώσεις ύψους 138.289,29 € (δείτε εδώ).
Ένα πλήρες ιστορικό του έργου δημοσιεύσαμε τον Οκτώβριο του 2019, με πλήρη στοιχειοθέτηση (δείτε εδώ).
Επίσης έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 1.180.966,86 € και η Β’ φάση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Αστακού, τον Φεβρουάριο του 2021 (δείτε εδώ).
Εμείς κλείνοντας  θα προσθέσουμε, ότι η ταλαιπωρία θα φύγει, τα έργα θα μείνουν. Ο Αστακός φαίνεται ότι θα αλλάξει όψη και όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά τα έργα και τα έργα αποχέτευσης, γιατί πριν από αυτά δεν γίνεται, μία εργολαβία εσωτερικής οδοποιίας επιβάλλεται για τον Αστακό, γιατί υπάρχει φανερό πρόβλημα και δικαίως οι κάτοικοι έχουν παράπονα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here