Πάνω από 921 εκατομμύρια αεροπορικά εισιτήρια για 2,9 εκατομμύρια προορισμούς συγκέντρωσε αυτή η έρευνα για να καταλήξει στο ποια είναι η καλύτερη στιγμή να κλείσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο. Διαβάστε την.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες πιστεύουν ότι για να κλείσουν ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο, πρέπει να το κλείσουν εγκαίρως. Είναι κακό όμως να το κλείνουν και υπερβολικά νωρίς Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της CheapAir.com, η καλύτερη στιγμή για να κλείσει κανείς ένα αεροπορικό εισιτήριο στην πιο συμφέρουσα τιμή είναι 54 μέρες ακριβώς πριν την προγραμματισμένη πτήση. Για την έρευνα, συγκέντρωσαν υλικό από 921 εκατομμύρια αεροπορικά εισιτήρια για 2,9 εκατομμύρια προορισμούς.

Αν κλείσει κάποιος ένα εισιτήριο από 6 έως και 11 μήνες πριν την πτήση, η τιμή μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη αφού οι αεροπορικές εταιρείες μόλις έχουν βγάλει το πρόγραμμά τους, οι θέσεις είναι ακόμα κενές και δεν είναι απελπισμένες να πουλήσουν σε χαμηλή τιμή τα εισιτήρια.

Αν τώρα κάποιος κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο από 6 έως 3 μήνες πριν την πτήση, τότε η τιμή είναι καλύτερη αλλά και πάλι δεν είναι η πιο ιδανική στιγμή για να αγοράσει κάποιος ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Από 3 μήνες έως 3 εβδομάδες πριν την πτήση οι τιμές γίνονται πολύ καλύτερες όμως μην περιμένετε παραπάνω γιατί μπορεί να έχουν μείνει πολύ λίγες θέσεις και να ρισκάρετε το ίδιο σας το ταξίδι.

«Πάντα λέω στους πελάτες να μην κλείνουν υπερβολικά νωρίς τα εισιτήρια τους αλλά και να μην περιμένουν μέχρι πολύ τελευταία στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν βρουν μια καλή για αυτούς ευκαιρία πρέπει να το κλείσουν αμέσως για να επωφεληθούν και να μην την χάσουν!», δηλώνει ο διευθυντής της CheapAir.com, Jeff Klee.

https://trelogaidouri.blogspot.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here