Τα σύννεφα της διαφθοράς και της διαπλοκής μαζεύονται πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την υπόθεση Πετσίτη, ο κ. Φεύγας επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι ένα τυχαίο όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα άνθρωπος του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και συνεργάτης του κ. Παππά. Οι εξηγήσεις που έχει δώσει το Μέγαρο Μαξίμου έως σήμερα, δεν πείθουν και δεν απαντούν στα ουσιαστικά ερωτήματα που έχουν τεθεί.  

Η Νέα Δημοκρατία, τόνισε ο κ. Φεύγας, έχει θέσει από την πρώτη στιγμή συγκεκριμένα ερωτήματα στην κυβέρνηση και ζήτησε να κληθεί άμεσα η επικεφαλής της αρμόδιας Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για τα σκάνδαλα που αφορούν το τρίγωνο Πετσίτη-Λαυρεντιάδη-Αρτεμίου.

Επίσης, ανέφερε στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας, θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για ποιο λόγο αποπέμφθηκε το διευθυντικό στέλεχος της Αρχής που διερευνούσε τα σκάνδαλα αυτά, όπως επίσης και για ποιο λόγο καθυστερούν να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις πεπραγμένων της Αρχής της οποίας προΐσταται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here