Τον  τουρισμό, την ενέργεια και τον πρωτογενή τομέα χαρακτήρισε ως πυλώνες ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό  Αχελώος TV.

Η ανάπτυξη στους συγκεκριμένους τομείς είναι προϋποθέσεις για να ζωντανέψει ο τόπος μας και τα χωριά του, ανέφερε ο κ. Φεύγας, τονίζοντας ότι αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση θα οδηγηθεί η Αιτωλοακαρνανία σε αδιέξοδο.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο κ. Φεύγας αναφέρθηκε στο απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο του νομού μας, ασκώντας κριτική στην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα γιατί με την πολιτική που ασκεί έχει οδηγήσει έναν νομό πλούσιο με φυσικό πλούτο και ομορφιά στην απομόνωση και τους κατοίκους του στην μετανάστευση.

«Πρέπει να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας. Θα πρέπει να παραμερίσουμε προσωπικά συμφέροντα, διαμάχες και μικροπολιτικά συμφέροντα και να εργαστεί όλο το πολιτικό σύστημα του νομού μας προς όφελος των κατοίκων» τόνισε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Φεύγας καταλήγοντας στη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV πρότεινε τον ορισμό θητειών για τους Βουλευτές ως προϋπόθεση περιορισμού τω πελατειακών σχέσεων, αλλά και ανανέωσης του πολιτικού συστήματος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here