Τηλεοπτική συνέντευξη στο Open TV 

Την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για χαμηλάπρωτογενή πλεονάσματα και το όφελός για τιςμικρές επιχειρήσεις ανέλυσε o  ΥποψήφιοςΒουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλοςτου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open TV.   

Ο κ. Φεύγας τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, μια πολιτική που θα μας δώσει την ευκαιρία να μειώσουμε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές στις μικρές επιχειρήσειςώστε αυτές να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να συμβάλουν στην αύξηση των θέσεων εργασίας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο κ. Φεύγας χαρακτήρισε παραμύθι την έξοδοαπό τα μνημόνια. Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα άτυπο τέταρτο Μνημόνιο, τόνισε ο κ. Φεύγας, γεγονός πουεπιβεβαιώνεται από την απειλή της Κομισιόν να μην καταβάλει το οφειλόμενο 1 δις στηνΕλλάδα. 

Σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, ο κ. Φεύγας ανέφερε ότι επί κυβερνήσεωνΣΥΡΙΖΑ αυτά αυξάνονται, καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες αδυνατούν να είναι συνεπείς, εξαιτίας της υπερφορολόγησης και της μείωσης τωνεισοδημάτων τους. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε έχουν ζητήσειαπό τις τράπεζες να επιβραβευτούν οιδανειολήπτες, οι οποίοι καθ’ όλο το χρονικόδιάστημα της κρίσης κατάφεραν να παραμείνουν συνεπείς στις δανειακέςυποχρεώσεις τους.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here