Την εκτίμηση ότι οι παροχές της κυβέρνησης δεν έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στο εκλογικό αποτέλεσμα έκανε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV.

Σήμερα τόνισε ο κ. Φεύγας υπάρχει μια παγιωμένη στάση της κοινής γνώμης απέναντι στην κυβέρνηση η οποία οφείλεται στην αναξιοπιστία του Πρωθυπουργού, στην δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, αλλά και στην ανασφάλεια εξαιτίας της αυξημένης εγκληματικότητας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας: «Οι γονείς αισθάνονται ανασφάλεια με τα παιδιά τους στα σχολεία. Στα πανεπιστήμια έχουμε διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπόριο. Την επόμενη ώρα δεν ξέρουμε που θα εισβάλει ο Ρουβίκωνας. Όλα αυτά δημιουργούν μια αρνητική εικόνα για την κυβέρνηση, που δεν μπορεί να την ανατρέψει οποιαδήποτε παροχή ή υπόσχεση πρόσληψης. Ότι και να κάνει η κυβέρνηση δεν σώζεται!»

Από την άλλη επεσήμανε ο κ. Φεύγας, στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία για να υπάρξει σταθερότητα, ασφάλεια και ανάπτυξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here