ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατόπιν έμμεσων πιέσεων αλλά και φόβου για πιθανή πρόκληση επεισοδίων,  κατά τη διάρκεια της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης
διαμαρτυρίας στη Βόνιτσα (26 Ιουλίου ώρα 10:30 ) για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων,αποφασίστηκε η ματαίωσή της.

Ζούμε δυστυχώς σε μια εποχή που η λέξη Δημοκρατία έχει ευτελιστεί, έχει χάσει δηλαδή την αξία και το νόημά της.

Έχει δώσει τη θέση της στο φόβο, την ηττοπάθεια και τον ωχαδερφισμό!

Σημείο των καιρών και αυτό μιας κοινωνίας που παραιτείται από όλα και περιμένει καρτερικά, το τέλος της, ανίκανη να αντισταθεί.
Τελικά, έχουμε ότι μας αξίζει.
Εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα θα βγάλει φωτογραφία άλλη μια μεγάλη κυρία που ανανέωσε την γκαρνταρόμπα της για να συμμετέχει στα συμβούλια και στην τελετή Παυλόπουλο ,τουλάχιστον της δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει από τα νύχια της τη κοπριά. Κακομοίρη ΚΑΤΟΎΝΑ τη βλέπουν τα μάτια σου, ευτυχώς πλησιάζει ο καιρός να απαλλαγείς.

  2. Οι πραγματικές κυρίες δεν μιλάνε. Ειναι καλυτερα να εχεις κοπριά γεμάτα τα χέρια σου παρα να τα χεις λερωμένα δεν ξέρω και γω με τι αλλο….κακομοίρα κατουνα δεν θα δεις ανασταση ποτε με κάποιους που παραμονευουν γιατι φτανει ο καιρός και ανυπομονούν να σε κυβερνησουν.

  3. Όντως υπάρχουν μεγάλες κυρίες που μεσα απο την κοπριά μεγαλώσαν και σπούδασαν τίμια την οικογενεια τους. Υπάρχουν όμως και γυναίκες σουργελα που όντως δεν έχουν σχέση με τις κοπριες αλλα και ο Θεός δεν βρέχει λεφτα για κάποιες . Αλλα επειδη ηταν για πολλα χρονια καλές προμηθευτείς και ηταν μοδα τα δωδεκαρια τα εικοσιτέσσερις και τα διπλα πενινταδιαρια και τωρα που έρχονται οι εκλογες και περιμένουν και παλι να διοικήσουν αυτη την έρμη την κατουνα εδω θα ειμαστε ελατε………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here