Συνδημότισσες και Συνδημότες

Μας χωρίζουν λίγες ώρες από τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής, εκεί που θα σφραγιστεί η εντολή σας να συνεχίσουμε μαζί την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δικαίωσε το έργο μας, την σκληρή δουλειά, το όραμά μας για το μέλλον, επιβράβευσε τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση κι επικύρωσε την αναγνώριση του Δήμου μας μέσα στους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας υπερήφανο κάθε δημότη.

Ταυτόχρονα με τη μεγάλη νίκη που μας δώσατε, καταδικάσατε τις αναχρονιστικές μεθόδους, καταδικάσατε την υποβάθμιση του πολιτικού πολιτισμού, τις συκοφαντίες και τις ύβρεις που εκτοξεύτηκαν από τον αντίπαλο μας την Κυριακή, σε αντίθεση με τους άλλους πολιτικούς αντιπάλους μας, που μαζί με μας, κρατήσαμε ψηλά το πολιτικό ήθος και τη δημοκρατική παράδοση του τόπου μας.

Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής είναι η μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει ο Δήμος μας την πρόοδο και την ανάπτυξη. 

Είναι η ευκαιρία να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σ΄ αυτούς που αγνόησαν το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, που απαξίωσαν την ψήφο σας και συνέχισαν μέχρι και σήμερα ακόμα να προσβάλλουν την προσωπικότητα των συμπολιτών μας με αντιδημοκρατικές και παράνομες επεμβάσεις στην ελεύθερη κρίση τους. 

Αγνοήστε τις προκλήσεις τους και απαντήστε τους δημοκρατικά με την ψήφο σας την Κυριακή

Σας καλώ όλους, τόσο αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, όσο και τους υπόλοιπους που είχαν άλλες προτιμήσεις την πρώτη Κυριακή, να ψηφίσετε από επιλογή και όχι από υποχρέωση, να ψηφίσετε συνειδητά για να συνεχίσει ο τόπος μας την πορεία μπροστά.

Σας καλώ να επιλέξετε ανάμεσα στην πρόοδο και την οπισθοδρόμηση, ανάμεσα στην σταθερότητα και την αβεβαιότητα, ανάμεσα στην εμπειρική γνώση και τους επικίνδυνους πειραματισμούς.

Σας καλώ να επιλέξετε συνειδητά το συνδυασμό μας γιατί είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος συνδυασμός, απαγκιστρωμένος από κομματικές εξαρτήσεις, ανοικτός σε όλους τους δημότες, ανοικτός στον δημοκρατικό διάλογο και ικανός να συνθέσει όλες τις διαφορετικές φωνές της νέας μεγάλης πλειοψηφίας των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου μας που διαμορφώνεται, εξασφαλίζοντας απόλυτα την κοινωνική συνοχή που απαιτείται για τις νέες μάχες που θα δώσουμε για τον τόπο μας.

Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία μέχρι και την τελευταία ώρα, χωρίς εφησυχασμούς, αλλά με πίστη και προσήλωση στον στόχο μας.

Σφραγίστε την μεγάλη νίκη
Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΗΘΟΣ . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
  Συχάθηκα αυτούς που χωρίς αιτία κατηγορούσαν απλούς δημότες . Μου έδειξαν τι είναι. Αυτή τη Κυριακή μαζί σου

 2. Αν η παράταξη του Αποστολάκη , με χίλιους διακόσιους (1.2000) ψήφους διαφορά από το Κασόλα είναι πληγωμένη , τότε οι άλλοι πρέπει να είναι πεθαμένοι
  Αντε γεια
  ΝΙΚΟΣ

 3. Η παρέα του Μαλιαγριδι, Σόλωνα τελειώνει αύριο. Όσα και να έχωσαν χθες, όσα και να χώσουν σήμερα το αποτέλεσμα δεν αλλοιώνεται , δεν αλλάζει . Ο κόσμος έχει κρίση και ανάμεσα σε Αποστολάκη και Κασόλα ,στηρίζει Αποστολάκη

 4. Αλήθεια κύριε Κασόλα ποσά λεφτά χαλάσατε στις εκλογές? Οι ίδιοι οι υποψήφιοι σας μαρτυρούν πως θα χαλάσετε αυτό το διήμερο περισσότερα από 150000 ευρώ. Απαντήστε μας γιατί ????Που θα πάνε ???….που τα βρήκατε ??????? Ποσά έξοδα έχει ένας υποψήφιος δυο ημέρες πριν τις εκλογές

 5. Μασούρας, Μωραιτης και Αποστολάκης μίλησαν σε όλη την προεκλογική περίοδο πολιτισμένα , βαση σχεδίου, στρατηγικής και πλάνου. Ο Κασολας και οι υποψήφιοι του μίλησαν με λάσπη και κακόβουλα σχόλια. Άλλοι έβριζαν τον Αποστολάκη , άλλο έριχναν λάσπη, άλλοι είχαν σίγουρο τον Μασουρα ότι θα τους στηρίξει , άλλοι πήραν μια φωτογραφική μηχανή παραμάσχαλα και τράβηξαν τόσες φωτογραφίες όσες δεν έχουν τραβήξει ποτέ στην ζωή τους και άλλοι ακόμη και σήμερα αντί να επικοινωνούν με τον κόσμο προσπαθούν να διπλαρωσουν υποψήφιους του Αποστολάκη και του Μασούρα για να τους στηρίξουν . Όλη μέρα ο Κασολας τηλεφωνεί σε υποψήφιους ………… . Για όλα αυτά θα κερδίσει ο Αποστολάκης και ο Κασολας το βράδυ της Κυριακής θα καταλάβει ότι ο Φερεντίνος τον άδειασε

 6. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕ ΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

 7. Χαχαχα έχουν οργιάσει οι ανώνυμοι σχολιαστές στην άλλη σελίδα και έχουν πλάκα γιατί γράφουν ασυναρτησίες που δεν τις πιστεύει κανείς. Εντάξει όταν κάνεις προπαγάνδα πρέπει να έχει και κάποια λογικη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here