Στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης, 12/10/2021, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» ΚΑΡΥΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», με προϋπολογισμό 278.000,00€.
Η δημοπράτηση έχει ορισθεί για την 5η Νοεμβρίου 2021, με ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών την 9η Νοεμβρίου 2021. Το ενταγμένο αυτό έργο, θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ιδίους πόρους.
Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο εντός σχεδίου στον οικισμό της Καρυάς, Δ.Ε. Καρυάς του Δήμου Λευκάδας. Όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του διώροφου πέτρινου κτιρίου, συνολικού εμβαδού 318,01τ.μ. (με εμβαδόν ισογείου 167,51τ.μ., και εμβαδόν ορόφου 150,50τ.μ.), η χρήση του θα τροποποιηθεί σε Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Ε. Καρυάς, ένα κέντρο διαφύλαξης και διάδοσης της πλούσιας τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς του οικισμού της Καρυάς.
Προχωράμε με την ολοκλήρωση ενός έργου ζωτικής σημασίας για την διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει πόλος έλξης πολιτισμού και δημιουργίας για την τοπική κοινωνία, αλλά και των επισκεπτών της Καρυάς.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here