Ένας αναγνώστης του xiromerobest, αηδιασμένος από την παραπληροφόρηση και τον καθαρά αντιπολιτευτικό τρόπο που παρουσιάζει το “ εντεταλμένης υπηρεσίας blogSpot “ την επιστολή “ενός φίλου” ( και καλά ) που έστειλε φωτογραφίες από τα γήπεδα της Βόνιτσας μας γράφει χαρακτηριστικά :

« Γνωστό BlogSpot δημοσίευσε σήμερα άρθρο με τίτλο :
Απογοήτευση και έντονος προβληματισμός για τα γήπεδα της ΒΟΝΙΤΣΑΣ” ( γελάω ακόμη )

Πραγματικά έμεινα κάγκελο από αυτό που και καλά ένας φίλος έστειλε στο γνωστό BlogSpot .

Εδώ και χρόνια επισκεπτόμαστε το γήπεδο για άθληση , περπάτημα και για να παίξουμε ποδοσφαιρο και μπασκετ συγκεκριμένα άτομα τον χειμώνα και την άνοιξη.

Όλο έχουμε ενημερωθεί για τις θετικές και όμορφες αλλαγές που γίνονται στα γήπεδα που βρίσκονται σε αυτόν τον αθλητικό χώρο .

Ο φίλος (φανταστικός ή όχι δεν γνωρίζω ) του γνωστού blogSpot παρά την προσπάθεια να μας πει ότι δεν έχει κάτι με την σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας δεν τα καταφέρνει .

Δείχνει ότι έχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο και σοβαρό…….

1..Μας δείχνει εικόνες έντεχνα και πονηρά δομημένες , μετά από καταιγίδα.
Μετά την βροχή που έπεσε στην Βόνιτσα όχι μόνο πλημμύρα θα δούμε στους δρόμους και τα γήπεδα αλλά και τα αυλάκια γεμάτα νερό. Εδώ πλημμύρισαν σπίτια ,τα γηπεδα θα έμεναν χωρίς νερό!!!!! ….


2. Μας δείχνει το γήπεδο ποδοσφαίρου που όσοι επισκεπτόμαστε για αθλοπαιδίες γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε κατάσταση επισκευής και ότι το μπάζωμα ήταν απαραίτητο για την μετέπειτα κατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα .

Άρα για τα μπάζα που έχουν πέσει μόνο ένας άτολμος και ανόητος συκοφάντης θα μιλούσες και θα παραπληροφορούσε μιλώντας για εγκατάλειψη.

Μόνο κάποιος που δεν γνωρίζει ότι για να γίνει ένα γήπεδο θέλει κάποιο διάστημα και δεν γίνεται σε μερικές ημέρες η σε λίγους μήνες .

3.Εκτός και αν το ξέρει και απλά θέλει να λασπολογήσει .

4. Πολλοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο γεγονός της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα . Μάλλον ο φίλος του news το έκλεισε ( το στόμα του- μην χάψει και καμμία μύγα) και ξεκίνησε να πετάει ανούσια λάσπη.

5. Στα γήπεδα μπάσκετ και τένις που έχουν ανακαινιστεί, γνωρίζουμε ( όσοι αθλούμαστε εδώ ), ότι έχουν σημαδευθεί οι αστοχίες ( με άλλο χρώματα φίλε του news όπως θα είδες ) και πιθανώς σύντομα θα γίνουν οι επιδιορθώσεις. Μάλλον μετά τις βροχές .

Σε αυτά τα γηπεδα παίζουμε εμείς και τα παιδιά μας με ασφάλεια και άνεση και εν τελεί δεν μας ενδιαφέρει διόλου η μικρό-αστοχία (που παρεπιπτόντως θα διορθωθεί )

6. Φυσικά ο φίλος που γράφει με αγωνία δεν μας ενημέρωσε για την άθλια κατάσταση που βρίσκονταν πριν και το πως είναι τώρα . Ούτε καν μας είπε ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια αναβάθμισης του χώρου

7. Το γήπεδο της Βόνιτσας πάει να μετατραπεί σε ένα χώρο που μπορεί ο καθένας να πάει ανθρώπινα και με όλες τις συνθήκες να τρέξει, να παίξει μπάσκετ , τέννις ( ελπίζουμε οσονούπω βόλεϋ και στίβο ) και γενικά να αθληθεί .

8. Το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ έχει επέλθει λειε «ο φίλος του news» σε ”αχρηστίας λόγω ανυπαρξίας συμβουλίου/προσωπικού

Γελάει ο κόσμος με αυτα που γράφει ο φιλος του news.

Τεράστια συκοφαντία και ψέμα που θίγει εν τελει τους παράγοντες του Α.Ο.ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Η μπασκετική περίοδος έληξε άδοξα για την ομάδα της Βόνιτσας πριν από 25 ημέρες .

Πότε λοιπόν πρόλαβε να περάσει σε αχρηστία.

Μεγάλη συκοφαντία και ψέμα απο τον φίλο που δεν θέλει να τα βάλει με την δημοτική αρχή αλλά την λασπολογεί και ψεύδεται ασύστολα.

Όσοι περάσαμε από το κλειστό γήπεδο για τα μπασκετικά μπαράζ που έγιναν τον Μάρτιο – Απρίλιο στην Βόνιτσα είδαμε ένα γήπεδο σε αρίστη κατάσταση .

Αγαπητοί αναγνώστες του xiromerobest για χρόνια τα γήπεδα αυτά ήταν σε άθλια κατάσταση με ξερχαβαλωμένη πίσσα και τσιμέντο.

Τωρα είναι στρωμένα με δάπεδα ασφαλείας και πραγματικά ανθρώπινα .

Ο χώρος εχει ξεφύγει από την κατάντια του παρελθόντος.

Φυσικά ο φίλος αλλά και το xiromeronews θέλουν να παραμείνουμε στην κατάντια του παρελθόντων .
Τα βλέπουν όλα μαύρα .
Πιθανώς τους βολεύει .
Για τέτοια κατάντια μιλάμε
.

Πρέπει η δημοτική αρχή  να προχωρήσει στο έργο της και να αφήσει στην άκρη τους “ δήθεν ευαίσθητους φίλους “ του xiromeronews που δυστυχώς έχασε την αξιοπιστία του και την εγκυρότητα του.

Όταν έγιναν τα γήπεδα ( μπάσκετ , τέννις , βόλεϋ ) και ξεκίνησε το μπάζωμα του γηπέδου γιατί δεν έγραψε το ανεξάρτητο και έγκυρο BlogSpot?????

Γιατί απλά δεν είναι έγκυρο αλλά ουτε ανεξάρτητο . Είναι εξαρτημένο από τα συμφέροντα της αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Κλείνοντας να ξεκαθαρίσω εδώ οτι στις δημοτικές εκλογές ψήφισα Ευθύμιο Φερεντινο του Γεωργίου γιατί ειμαι δεξιός από τα γενοφάσκια μου και πίστεψα σε αυτόν τον άνθρωπο .

Να εξηγήσω ( μην με περάσετε για τρελό)  λοιπόν γιατί  γραφω σήμερα και για τον Ευθύμιο Φερεντινο :

Ο Ευθυμιος αν μέσω των δημοτικών συμβούλων – ρεπόρτερ – φωτογράφων του xiromeronews έμμεσα θέλει κανει αντιπολίτευση τότε λυπάμαι για αυτόν και την παράταξη που στήριξα πραγματικά . Η αντιπολίτευση γίνεται στα συμβούλια και όχι μέσα από τις ορέξεις κάθε SITE μα δημοσιεύει  ανώνυμη συκοφαντικά λόγια .

Το xiromeronews κατάντησε να ζει για να αντιπολιτεύεται και να κατηγορεί κάθε καλό , κάθε προσδόκιμο που συμβαινει στον τόπο μας.

Το xiromeronews τελικά δικαίως ονομάζεται αυριανιστικό BlogSpot ή γκεμπελικό BlogSpot ή εντεταλμένης υπηρεσίας BlogSpot από πολλούς συμπολίτες μας»

Μετά από όλα αυτά τι να πούμε και εμείς .

Απλά δικαιονόμαστε για την κατάσταση λάσπης και παραπληροφόρησης που θέλουν να δημιουργήσουν κάποιοι .

Μάλλον δεν είναι κάποιοι………… είναι συγκεκριμένοι και μάλιστα είναι αυτοί που θέλουν να καρπωθούν από την εξουσία γαι προσωπικό τους καθαρά συμφέρον.

Να κλείσω συμπληρώνοντας για το γήπεδο μπάσκετ της Βόνιτσας .

Σε συνομιλία με παράγοντα του Α.Ο.ΒΟΝΙΤΣΑΣ που είχα πριν ένα μήνα ενημερώθηκα ότι τα αποδυτήρια είναι ανακαινισμένα με προσθήκη ντουλαπιών . Είδαμε μεγάλα μπάνερ – κορνίζες με την ιστορία του Α.Ο.ΒΟΝΙΤΣΑΣ .

Ο χώρος εντός του γηπέδου έχει φρεσκαριστεί και έχει διορθωθεί οτι ειχε χαλάσει .

Τέλος ενημερωθήκαμε οτι το κλειστό γυμναστήριο της Βόνιτσας θα ενταχθεί σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και θα αλλάξει πλήρως εικόνα .

Αυτό το επιβεβαιώνουμε  και από τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που συζητήθηκαν  πριν από μερικούς μήνες ( μάλιστα το θέμα πέρασε ομόφωνα ).

Φυσικά αυτή η λάσπη και η ψεύτο συκοφαντία έχει στόχο συγκεκριμμένο άνθρωπο που τους έχει μπει για τα καλά στο ρουθούνι ή στο μάτι ( διαλέξτε) .

Όποιος προσφέρει έργο και εργάζεται για την ανάπτυξη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αλλά και του Δήμου Ξηρομέρου είναι φυσιολογικό και τιμή να δέχεται την λάσπη από το
“εντεταλμένης υπηρεσίας BlogSpot” .

Δεν είναι όμως η ώρα για αποκαλύψεις.

Υ.Γ.1 Ο απαστολέας έστειλε όπως μας έγραψε ( στο email )την ίδια σχεδόν ενημέρωση ( σε εμάς με επιπλέον ενημέρωση)  και ως σχόλιο στο xiromeronews.

Την δημοσίευσε το xiromeronews για να πατήσει επάνω και να ξεκινήσουν οι ανώνυμοι ( η και ο ίδιος ) να σχολιάζουν .

Υ.Γ.2 Εκεί ένας «βόθρος ανώνυμης λάσπης » εκτοξεύεται κατά φυσικών ανθρώπων. Ενημερώνουμε ότι εμείς σε καμμία περίπτωση δεν θα δημοσιεύσουμε προσβλητικά σχόλια .

42 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έγραψα σχόλιο στο xiromeronews στις 18.40.περιπου και δεν δημοσιεύθηκε ποτέ ……… ούτε έβρισα ούτε τίποτα ανήθικο έγραψα. Δεν δημοσιεύθηκε ποτέ γατί δεν τον συμφέρει να δημοσιευθει .
  Έγραψα το εξής :
  «»»»»5.57 .. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝΟ ….ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΣ. ……..ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΚΛΕΦΤΗΣ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ. …….ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ . ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΛΙΓΚ.
  ΘΑ ΕΠΤΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ …
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ XIROMERONEWS ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ «»»»»

  Λοιπον τωρα καταλαβαίνετε τι εστι xiromeronews

 2. Το γήπεδο αλλάζει και κάποιοι είναι κολλημένοι με το αν κρατάει νερό η όχι. Εμείς παίζουμε όλο το χειμώνα και το απολαμβάνουμε. Βλέπαμε καμμία φορά και τον Θύμιο που έπαιζε τέννις .Απο ότι είδα δεν τον χάλαγε

 3. Πραγματικά ντροπή . Το news είναι α……ο και λ…..ά blog .
  Υποστηρίζει τον Θύμιο και όσους αντιπολιτεύεται τον Αποστολάκη Γεώργιο και έχει ως αρθρογράφος την Μπουμπουλη και τον Καραγιάννη. Θέλει να χτυπήσει τον Αποστολάκη Παντελή γιατι παράγει έργο , γιστι τους έχει μπει στο μάτι , γιστι νομίζουν ότι έχει το best , γιστι το 2014 τους γ…….ε ….
  Αυτό Θύμιο ντροπιάζει τους ψηφοφόρους. Τους ψηφοφόρους της δεξιάς που θα σε τιμωρήσουν Θύμιο

 4. Στο αθλητικό κέντρο της Βόνιτσας είχε να γίνει εργασία εδώ και πολλά χρόνια . Επι εποχή Σολδάτου ο αντιδήμαρχος οικονομικών ανακαίνισε ένα γήπεδο που είχε την ευκαιρία να το κλείσει και να το μεταφέρει άλλου . Τα γηπεδα του τέννις και του μπάσκετ είχαν γίνει σκοτωστρες. Ο Θυμιος και ο Γουδας δεν το έβλεπαν .
  Το είδε ο Παντελής Αποστολάκης και τα έφτιαξε ανθρώπινα.
  Λάθος αναφέρεται ότι υπάρχει αστοχία. Μια χαρά είναι . Τα γηπεδα και οι αστοχίες ειναι για αυτούς που δεν έχουν κάνει τίποτα. Μπράβο Παντελή προχωρά και μην τους ακούς .

 5. ΓΑΖΕΤΑ σου έχει γίνει τρόμος ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ . Αυτος αδιαφορεί και εσυ ανεβάζεις σχόλιο ανώνυμα λασπολογικά . Μπραβοοοοοοο μεγάλε θα το πάρεις το κουλούρι

 6. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΒΑΦΤΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
  . ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ( είναι εμφανες από την πλευρά της εισόδου ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΛΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ .
  ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΜΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 800000 ΕΥΡΩ .
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ . ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
  ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ .ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΒ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .

 7. Προχωράτε κύριε Αποστολάκη Παντελή μην φοβασθει καθόλου και μην σας τρομάζει τίποτε . Το έργο σας το βλέπουμε. Βλεπουμε φυσικά και τον πόλεμο ,τον εκφοβισμό που επιχειρούν προς το πρόσωπο σας . Το βλέπουμε και τους έχουμε σιχαθει. Μετανιώνουμε που κάποτε τους υποστηρίζαμε .
  …. Τον Τραμπουκισμό ποτέ δεν τον στηρίξαμε

 8. ΘΥΜΙΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 . ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΩΣΟΥΝ .
  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ .. .
  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΘΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ .
  Α ΚΑΙ ΚΑΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΚΟΜΜΕΝΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ( Χαχαχαχ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΕΠΙ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ
  ΑΝΟΙΞΤΕ
  https://diavgeia.gov.gr/doc/7Δ0ΦΟΛΧΖ-1ΓΥ?inline=true
  https://diavgeia.gov.gr/doc/ΒΜ22ΟΛΧΖ-ΞΡ6?inline=true

  Κώστα Τριαντακωνσταντή να τα στοιχεία από το 2014 που σου λείπουν και λες ότι δέν έχεις .Ειναι εύκολο να τα βρεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ

  • Ο Κώστας ο Τριαντακωνσταντής που είναι τώρα να μιλήσει; Α…. το ξέχασα αν πεί τίποτα θα τον διαγράψει ο xiromeronews. Καλά μιλάνε ακόμα έκοψαν 20.000 σε μια μέρα στο ίδιο άτομο για το γήπεδο; Έχω μείνει άφωνος. Απλά ντροπή…. Κάνανε πάρτυ με τα λεφτά μας.

  • ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

  • λαθος κανεις δεν του λειπουν του τριαντακωνσταντη. ειχε πει οτι εχει απο το 2013 και μετα.

  • καποιος αλλος ειχε πει για 80.000 σε αυτο το προσωπο τον αυγουστο του 2014. θα το ψαξω να δω αν ειναι αληθεια.
   ενας κατουνιωτης

 9. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 0 ???? ΠΟΙΟΣ ???? Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΑΖΕΤΑ? ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2014 ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ (ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΥΚΟΚΟΙΡΗΣ) ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ? Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ? ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ? ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΜΕ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ. Ο ‘ΤΙΜΩΡΟΣ’ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ. ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ‘ΔΑΣΚΑΛΟ’ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ) ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ Τ Α Π Α Ν Τ Α ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2018 ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.

 10. δεν εχουν τι αλλο να πουν και ασχολουνται με το αν εχει νερο το γηπεδο και τα αυλακια του μετα απο βροχη. θα φανε καταμαυρο στις εκλοες.

 11. stenaxoriemai kai ntrepomai taytoxrona giati ton thimio ton stiriksa kapote. tora pou fainetai i sxesi tou me to gazeta kai ta arthra toy triantakonstanti kai toy karagiani epese sta matia mou. egine ena me ti laspi pou rixnei. kai kati allo min tolmisei o liapis na kanei simaxia mazi toy giati kati tetoio akouo tha ton parei ston pato o thimios.

 12. Για δημοσίευσε και πρίν το 2010 την οκταετία καριολη από το 2002 έως το 2010 .πόσα δανεικά πήρε από της τράπεζες θα γελάσουμε πολύ στο τέλος. 12 χρόνια ο καριολης δήμαρχος,Ο Σολδατος φταίει με τον φερεντινου που κάθισαν 3 χρόνια,Αν τολμάτε και έχετε κότσια βγαλτα όλα στην φορά από το 2002 έως σήμερα. Λ…..α.

 13. Παντελο σε πηρανε χαμπαρι. Το ανεκδοτο της ημερας[Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΩ ΣΤΟ ΘΥΜΙΟ , ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΙΕΦΑΝΕΙΑ] τι άλλο θα ακούσουμε. ΕΛΕΟΣ

  • Εδω θα φανει ο δασκαλος αν ειναι ο ανεξαρτητος ενεργος πολιτης οπως ισχυριζεται η αν εχει πολιτικη σκοπιμοτητα οπως φαινεται στον κοσμο. Το τι φωναζει και απειλει δεν λεει τιποτα. Το τι κανει στο τελος μετραει. Τον σιχαθηκε ο κοσμος τον καταλαβαν.

 14. ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ Η ΦΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ,ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΑΜΑΣΗΤΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΗΣ

 15. Παντελο σε πήραν χαμπάρι δεν περνάει πλέων ο ε……ς σας. Θα τα πληρώσετε όλα αυτά τα λ…. που φ…..ε.απορώ έχεις μούτρα ακόμα και κατεβαίνεις για καφέ,κρίμα και το 2014 σε πίστεψα όπως και οικογένειά μου καληνύχτα καλά ξεμπερδέματα.

 16. Γιωργο ειπες στο συμβουλιο ότι δεν ξερης αν θα κατέβης στις εκλογες.Δεν εισαι ενταξη.Εμεις σε περιμενουμε πως και πως, μη μας το χαλασης.Θελουμε να σε δουμε μετα τη συντρηβη σου[ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑ]

 17. Μπα εγώ βλέπω τον Νέρωνα να κατέβει για δήμαρχος,Ο κάρυ δεν μετράει πλέων τον ξεπέρασε ο μαθητής του προχώρα Νέρωνα εσένα θέλουμε χαχαχαχα.

 18. Παντελή Αποστολάκη συνέχισε να τους γλεντάς …. Ασφαλιτη κοιμάσαι η ξεκίνησες φάρμακα για να κοιμηθείς . Σε στρίμωξε …..καλά ξεμπερδέματα

 19. Ξεκινάω με το εξής . Δεν υποστηρίζω κανέναν από τους λεγόμενους υποψήφιους δημάρχους. Επιλέγω πάντα τελευταία στιγμή.
  Θέλω να πω ότι στον πόλεμο του Internet υπάρχουν μετρ . Ειδικοί στο είδος που δεν μπορεί να τους ξεπεράσει κανείς .
  Εσυ best πραγματικά χτυπάς στο κόκαλο και πονάς . Ήρθες την σωστή ώρα και επικεντρώνεται στην κόντρα αλήθεια; που τόσο ειναι απαραίτητη για να υπάρχουν δύο απόψεις .
  Το news τώρα εδώ και χρόνια χτυπάει υπολήψεις μέσω του Τριαντακωνσταντή . Έντεχνα χτυπά Αποστολάκη και Γαλουνη. Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει χάσει πλέον την αξιοπιστία του γιατί απλά ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει τα ίδια και τα ίδια .
  Στην μάχη προς το παρών best-news το σκορ είναι 2-1 υπέρ του best …
  Απλά γατί αυτοι που γράφουν τα πικάντικα άρθρα μας πείθουν περισσότερο από το γερασμένο και μονότονο news.

 20. Χρόνια τώρα τους αποκαλείτε κλέφτες ( εντέχνως και ανωνύμως στα ίσια ) ,τους αποκαλείτε ψεύτες και υποκριτές . Καλά δεν βαρεθήκατε να μας παραπληροφόρειτε . Δεν βαρεθήκατε να βριζεται…. ο κόσμος σας σιχάθηκε και θα σας γυρίσει την πλάτη σε όλους εσάς τους υποστηρικτές του Φερεντίνου και του xiromeronews. . Η αλήθεια είναι μια. Κανένας δεν τόλμησε να στειλει τον Γιώργο , τον Παντελή ,τον θοδωρο , την Πανταζή , τον Νίκο Πάντα στον εισαγγελέα . Φαντάζομαι το αντιλαμβάνεστε γιστι ……… Η μπόχα που αναδυει από εσάς θα πνίξει το γραφείο του δικαστή .

 21. ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ
  . ΕΤΟΙΜΟ ΕΡΓΟ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΧΩΡΑΣ – ούτε που ασχολήθηκαν . ….ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΗ ΕΙΣΟΔΩΝ …. δεν κατάλαβαν τι είναι αυτό …..ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ….. πήγαν οι α…..οι να κάνουν μελέτη και έργο πάνω σε μη παραδοτέο έργο………. ΔΡΟΜΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΙΩΝ – κατάντησαν κατσικόδρομοι ……ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ – εξαφάνισαν ποδήλατα και πειστήρια . ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 200000 – απίστευτο το καράβι στον Άγιο Δημήτριο Βόνιτσας κόστισε περισσότερο από αληθινό …….ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ευτυχώς που έφυγαν και δεν πνίγηκε η Βονιτσα στο σκατο… ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΛΤΟΡΙΟΥ – ένα τεράστιο μηδενικό ……..
  Αν έρθει αλλά τρία χρόνια ο Φερεντινος μάλλον θα γίνουμε ο χειρότερος Δήμος της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ

  • φίλε μου θέλω περισσότερες πληροφορίες σε αυτά τα θέματα. τί ε’ιναι αυτό το καράβι στον Άγιο Δημήτριο? και τα ποδήλατα που είναι και πόσο κόστισαν?

 22. Ο 7.36 μμ δημοσίευσε κάτι που με πρόβληματισε . Τι τιμολόγια είναι αυτά ; Τριαντακωνσταντή Κώστα γιατί δεν τα ψάχνεις . Σε κρατάει χειροπόδαρα το news και οι εργοδότες του ;
  Τώρα όπως όλοι καταλάβαμε όλο το αντιπολιτευτικό σύστημα του Φερεντίνου που εκπροσωπείτε από το xiromeronews , τον φωτορεπόρτερ Καραγιάννη και την φωτογράφο Αφρουλα τα έβαλαν με τον Παντελή Αποστολάκη .
  Αλήθεια ποσό τον φοβούνται και γιστι;
  Πιθανώς είναι ο μόνος που πραγματικά μπορεί μα τους τ; χώσει ευθέως και να τους βγάλει τα μαργαριτάρια στην φορά ……..
  Εντυπωσιακό να τον τρέμετε τόσο .

 23. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ .ΑΓΟΡΑΣΕ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΚΑΦΟΣ , ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ . ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ,ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ Η ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΖ
  ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΘΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ .
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ .
  ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΤΟΜΠΡΑ … ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ Μ?……Σ

  • εγω παντως το καλοκαιρι που μας περασε πηγα σε μια εκδηλωση και τον ειδα που εστρωνε τις καρεκλες μονος του οπως τον ειδε και τοσος κοσμος που ηρθαν εκει. μα καλα ποιος αλλος Προεδρος Αντιδημαρχος θα το εκανε αυτο? ενδιαφερεται για το αντικειμενο της θεσης που υπηρετει και τον μισουν οι θυμιο-φερεντιναιοι γιατι τους καταλαβε και εφυγε εγκαιρως απο κει και τωρα προσπαθουν να τον πλευροκοπησουν κατω απο τη μεση χτυπωντας και επιχειρηματιες που προμηθευουν τον Παντελη. εχουν εστιασει μονο σε αυτον και τους προμηθευτες και οχι στο δημο. ενα πραγμα μονο. οτι και να λενε ουτε η ιδια τους η μανα δεν θα τους ψηφισει στις εκλογες. μαυρο και αραχνο στην καλπη σε οσους με ψεμματα και εντυπωσιακα λογια της λασπης προσπαθουν να διασυρουν ανθρωπους με υποληψη και συνειδηση που προσπαθουν για τον τοπο μας.

 24. Πληροφορία επι του πιεστηρίου.
  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ( ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ) ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ 80000χιλιαρικα του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ……… ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΡΩΜΑ

 25. Ολα καλά και όλα ωραία . Εκλογές πλησιάζουν πρέπει να χτυπήσουμε στο κόκκαλο . Αυτό το καταλαβαίνω . Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το xiromeronews (που είναι ξεκάθαρα με την συνομοσπονδία Φερεντίνου και ΣΙΑ) χτυπούν τους εργολάβους και τους μαγαζάτορες του Δήμου.
  Επίσης σε ανώνυμα σχόλια στο xiromeronews παρατηρείτε μια επίθεση σε προσωπικό επίπεδο στον Παντελή Αποστολάκη. Αν είναι χοντρός η οτιδήποτε άλλο τι ενδιαφέρει τον κόσμο και γιστι το xiromeronews αφήνει να ανεβαίνουν τέτοια σχόλια εκφοβισμού .
  Πραγματικά λυπηρό Θύμιο να σε στηρίζει ένα τέτοιο site . Μας έχασες όλους εμάς που σε υποστηρίζαμε ειλικρινά ….

 26. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΦΗΜΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ . ΟΣΟ,ΓΙΑΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ . ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΞΙΑ

 27. ερχεται το ραβασακι. ο κυριος τριαντακωνσταντης θα λαβει ενα καλεσμα απο οτι πληροφορηθηκα και απο την αλλη μερια υπαρχει ενας φακελος….. ναααααα (με το συμπαθειο). θα τον ζυγαριασουν καλα και αυτον. θα πληρωσει κυριολεκτικα για ολη τη λασπη και τη δυσφημιση και τη ζημια που εκανε σε επιχειρησεις που κατηγορουσε οτι τα τρωνε με τους αποστολακαιους.

 28. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ XIROMERONEWS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΘΥΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ XIROMERONEWS. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΙΞΑΤΕ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΣΗΚΩΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.

 29. μορε εγο σασ το λεο. τον κοστα τον βαζη ο σολδατοσ να χτηπηση τουσ αποστολακηδεσ και να φενετε ο φερεντινοσ. θα βαλη στισ εκλογεσ για να ινε μονοσ του.

 30. αυτοι θα μας τρελανουν. εδω η χωρα βουλιαζει μας εχουν πουλησει ολους οι συριζαιοι στους γερμανους και ορισμενους τους καιει το γηπεδο αν κραταει νερα. ο αλλος ο κ. τριαντακωνσταντης χασκογελαει με τα νεα μετρα της κυβερνησης και χαιρεται σαν μπακακακι που φωναζει μολις παει να βρεξει. αυτοι κυριε τρινατακωνσταντη δεν σκοπευουν το καλο μας εσεις νομιζετε οτι κατι καλο θα κανετε αλλα αυτα που στηριζετε ειναι η θανατικη καταδικη της χωρας μας. εσεις ομως εχετε το σκοπο σας τον πολιτικο αλλα αυτα περι φαγοποτιων και ελεγχων και διαγωνισμων τα λετε λιγο λαθος. ολοι συμφωνουμε οτι τα παλια καλα χρονια ε…..ν και π….ν εις βαρος των πολιτων αλλα αυτα τα χρονια περασαν ανεπιστρεπτι. η προδοτικη κυβερνηση φροντισε να μας επιβαλλει τους λαθρομεταναστες να τους δωσει και οπλα (ναι το βγαλαν στις ειδησεις) και μετα να φορολογησει εμας τους ελληνες ωστε να μας εξαθλιωσουν και να μας τα παρουν ολα για 1 ευρω στο παζαρι με τις ζωες μας. ο δημος μας ειναι το καστρο μας. αν κραταει η χωρα ακομα ειναι λογω των δημων και των αναθεσεων στις τοπικες αγορες. η κυβερνηση το βλεπει αυτο και τωρα με τον καινουριο νομο θελει να διαλυσει τους δημους δημιουργωντας χαος στην διακυβερνηση με στοχο να μπουν στο παιχνιδι πολυεθνικες εταιριες και να διαλυθουν οι τοπικες αγορες διοτι βλεπετε οτι τα μαγαζια δεν ζουν μονο με τον κοσμο γιατι ο κοσμος ετσι οπως τα εκανε η κυβερνηση δεν εχουν λεφτα. υστερα το αποτελεσμα ουτε να το φανταστω δεν θελω θα γινει αλυσιδωτη αντιδραση διοτι οι επιχειρησεις απασχολουν κοσμο. ο κ τριαντακωνσταντης επικροτει αυτο το σχεδιο εξοντωσης του λαου αφου ο ιδιος ειναι δημοσιος υπαλληλος και δεν τον ενδιαφερει και ιδιαιτερα αυτη τη στιγμη θα τον ενδιαφερει ομως μολις θα ερθει η σειρα του να μην εχει λεφτα. μολις θα το καταλαβετε το λαθος σας κυριε τριαντακωνσταντη θα ειναι αργα. επαναλαμβανω οι δημοτες θα πρεπει να ειναι ενωμενοι και οχι διχασμενοι. ο δημος ειναι το οχυρο μας ελπιζω να το καταλαβει ο κοσμος πριν ειναι αργα. μην ξεκατινιαζεσε σε μπλογκς για το ποιος θα δειξει περισσοτερα κακα του αλλου. βρειτε μια λυση ολοι μαζι αν ειναι δυνατον για το καλο μας σαν δημοτες και το καλο του τοπου μας. οι φιλοσοφιες του κ. τριαντακωνσταντη μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ειναι ανθελληνικες.

 31. Εχουν περάσει κάπου στους 4 μήνες από όταν γράφτηκε το άρθρο αυτό.

  Από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο (που ακόμη έτσι θα είναι η κατάσταση) θα έρθει και επόμενο άρθρο με φωτογραφίες πάλι για να κάνουμε τη σύγκριση των δύο και να σχολιάσουμε τα μεγαλεπήβολα έργα που έγιναν με βάση τα γραφόμενα και τα σχόλια εδώ.

  –Ο «δήθεν φίλος» του τίτλου.

 32. 10 Οκτωβρίου και το γήπεδο έχει τα ίδια χάλια! Δεν κουνήθηκε ούτε μια πέτρα.
  Μία πλευρά από την περίφραξη είναι ανοιχτή και μέσα στο γήπεδο, εκτός από τα λιμνάζοντα νερά που είναι μαύρα και μυρίζουν, υπάρχουν και περιττώματα βοοειδών…
  Και το νέο γήπεδο με το γκαζόν είναι κλειδωμένο και πηγαίνει μόνο η ομάδα. Τριτοκοσμικός Δήμος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here