Στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκονται αυτές τις ημέρες στελέχη της RND Investments της εταιρείας που προγραμματίζει την κατασκευή της πρώτης εξάστερης τουριστικής μονάδας στη Δυτική Ελλάδα, συγκεκριμένα στην περιοχή Βαρκό Πογωνιάς, κοντά στη δημοφιλή παραλία Βαθυαβάλι,  της  Ενότητας Παλαίρου του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Χθες μάλιστα  ο εκπρόσωπος της RND Investments,  Leon van der Heiden, επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιο Απποστολάκη τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και του ανέπτυξε το πλάνο για την  επένδυση που έχει ενταχθεί στις μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις της χώρας με απόφαση της διϋπουργικής επιτροπής.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τις μεγάλες επενδύσεις που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας και βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. «Η Δυτική Ελλάδα μπαίνει γερά στον ελληνικό και ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη!», σχολίασε.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για  εταιρεία ολλανδικών συμφερόντων  που εξαγόρασε την έκταση  στις αρχές του 2018 με σκοπό τη  δημιουργία ξενοδοχειακού συγκροτήματος 135 κλινών, 30 βιλών, χώρων ευεξίας κ.α.

Από το 2018 0 Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Γεώργιος δεσμεύτηκε να στηρίξει την μεγάλη επένδυση  που θα αλλάξει το τουριστικό τοπίο της Δυτικής Ελλάδας και της περιοχής . Τα τελευταία χρόνια με την συμπαράσταση του δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας και της δημοτικής αρχής η περιοχή της Παλαιρου και της Πογωνιάς αναπτύσσεται ραγδαία τουριστικά

Στοιχεία από :agrinionews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here