Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και  Ανάπτυξης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σεβόμενοι την απώλεια των συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και με την σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Αρχής, ακυρώνει όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για το τριήμερο του  εθνικού πένθους  που κήρυξε η Πολιτεία.

Επίσης παροτρύνουμε όλους  τους Πολιτιστικούς- Αθλητικούς  Συλλόγους οι οποίοι έχουν  προγραμματίσει Εκδηλώσεις αυτές τις τρεις ημέρες να μην τις πραγματοποιήσουν και όπου είναι εφικτό να τις πραγματοποιήσουν σε άλλη ημερομηνία.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και θαυμαστές  όλων των ενεργών πολιτιστικών συλλόγων και των ανθρώπων που δουλεύουν εθελοντικά για να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί ο Πολιτισμός στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτή την τραγική κατάσταση που ζει η Ελλάδα είναι να αναβάλουμε τις εκδηλώσεις για το τριήμερο πένθους  και να ευχηθούμε να σταματήσει η ανοδική λίστα των νεκρών Ελλήνων από την φονική πυρκαγιά της Αττικής.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Εκ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΙΤΟΥ – ΣΑΛΛΙΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here