Πριν από λίγες ημέρες το blogspot «εντεταλμένης υπηρεσίας» δημοσίευσε ένα άρθρο αγανακτισμένου πολίτη για δρόμο που έχει ήδη στρωθεί, εδώ και μια εβδομάδα, με αμμοχάλικο.

Μέσα σε όλα γράφτηκε :

«Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κατούνας, στη περιοχή Σκοτίνα (στο παλιό Γυμνάσιο-δίπλα στον οικισμό Αχυρά), εξαιτίας της κακής κατάστασης του δρόμου, που είναι στρωμένος με αμμοχάλικο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται, μετά τη βροχή, ένας βούρκος από λάσπες.»

Ένας κάτοικος οργισμένος μας έστειλε ΦΩΤΟ και σημειώνει:


«Τραγική είναι η κατάσταση στο δρόμο, που είναι στρωμένος με αμμοχάλικο και το οδόστρωμα μοιάζει περισσότερο με… ανώμαλο δρόμο, όπου καθημερινά περνούν αρκετοί κάτοικοι Κατούνας αφού μετα τη βροχή δημιουργείται ένας βούρκος απο λάσπες, ενω τώρα που θα καλοκαιριάσει θα μας ρημάξει η σκόνη. Όταν είσαι με το αυτοκίνητο γεμίζεις λάσπες και όταν κυκλοφορείς πεζός πέρα οτι λερώνεσαι, κάνεις ζιγκ ζαγκ μη σε πετύχει αυτοκίνητο και σε κάνει λούτσα. Πρέπει ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας να δεί επιτέλους το πρόβλημα σοβαρά και να δώσει μια λύση. Δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση, πραγματικα σε πιάνει απελπισία…»…
Πρόκειται για δρόμο μέσα στο χωριό της Κατούνας. Χάθηκε ο κόσμος να ρίξει ο δήμος λίγο τσιμέντο «

Την ίδια στιγμή, δημοτική σύμβουλος Μεδεώνος έγραψε μάλλον στο facebook ( όπως είδαμε σε άλλο τοπικό blogSpot):

« Οι Άρχοντες του τοπου μας αποφάσισαν να κάνουν πετροκτιστες μάντρες και όχι μόνο, επιλεκτικά σε δημότες της αρεσκείας τους….. Στον συγκεκριμένο δρόμο αποφάσισαν να ρίξουν μπάζα και μέχρι εκεί, … με την αιτιολογία ότι δεν έχουν χρήματα για περαιτέρω ενέργειες. Τουτέστιν βγαίνεις από το σπίτι σου πατώντας στις λάσπες…πας στην δουλειά σου μέσα στις λάσπες…επιστρέφεις στο σπίτι σου αγκαλιά με τις λάσπες….»

Εμείς, μετά μάλιστα από μήνυμα που δεχθήκαμε σχετικά, από φίλο του xiromerobest, αποφασίσαμε να ρίξουμε περισσότερο φως στο ζήτημα.

Ο ανωνυμος φίλος έστειλε ( ανώνυμος άλλωστε ήταν και ο εξοργισμένος κάτοικος) μήνυμα στο xiromeronews και ως συνήθως δεν δημοσιεύτηκε ποτέ .

Χαρακτηριστικά ο φίλος μας είπε ότι Στο xiromero δεν αρέσουν οι αλήθειες γι’αυτό και δεν προβάλλονται

Εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν :

Εν έτη 2018 πως ήταν προτού γίνει ρίψη αμμοχάλικου αυτός ο δρόμος ;

Ο συγκεκριμένος «διαμαρτυρόμενος» κάτοικος περνούσε με μεγαλύτερη άνεση, πριν στρωθεί ο δρομος με αμμοχαλικο;

Ο συγκεκριμμένος απευθύνθηκε αρχικά στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο της Μεδεώνος ;

Πήρε ίσως, αρνητική απάντηση για την περαιτέρω κατασκευή το δρόμου;

Το ζήτημα του δρόμου υπάρχει εδω και παρά πολλά χρόνια. Πολλοί Δήμαρχοι και τοπικοί άρχοντες έχουν περάσει, καθώς και «χρυσές εποχές» όσο αφορά τον προυπολισμο του Δήμου.

Πολύ «ετεροχρονισμένη» μοιάζει αυτή η διαδικτυακή «διαμαρτυρία«.

Όσο αφορά, την κα Μπουμπούλη, είναι γνωστό πως το ζήτημα υπάρχει  από την αρχή  τη θητεία της….. Γιατί δεν έφερε η δεν φέρνει το θέμα του δρόμου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας όπως οφείλει ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο του και διεκδικει τη βελτίωση του;

Γιατι τώρα, που γίνεται επιτέλους προσπάθεια βελτίωσης του δρόμου, δείχνει οτι «νοιάζεται» με απλές αναρτήσεις στο διαδικτυο;

Όταν έκοβε τα 12χιλιαρα το 2014 για τσιμέντο και αμμοχάλικο δεν σκέφτηκε τον κακόμοιρο τον δρόμο και τους συμπολίτες της ; Γιατί δεν έριξαν τότε μια ψίχα τσιμέντο ;

Μήπως η αλήθεια αρχίζει τωρα, να γίνεται καλυτερα ορατή, όπως φυσικά και οι σκοπιμότητες απόκρυψης της;

Ο δρόμος αυτός από έγκυρες πληροφορίες εδώ και 40 χρόνια ήταν εγκατελειμμένος , στο έλεος του Θεού !!!!!!

Το τελευταίο διάστημα το επισκέφτηκε κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και τοποθετήθηκε στο τι πρέπει να γίνει .

Είχε λοιπόν προγραμματιστεί να πέσει αμμοχάλικο και μπάζα και μετά από λίγο καιρό να πέσει και τσιμέντο ….

Ο δρόμος αυτός εδώ και 10 ημέρες μπαζώθηκε. Είναι προγραμματισμένο πλέον να πέσει και τσιμέντο.

Αυτός ο δρόμος 40 χρόνια ήτανε σε κατάντια και την Μεγάλη Εβδομάδα 2018 έπεσαν μπάζα . Η σημερινή δημοτική αρχή έχει προνοήσει να τον φτιάξουν

Όσο αφορά τις λάσπες είναι αδύνατον να γέμισε λάσπη αφού από τότε δεν έχει βρέξει . Επίσης τόσα χρόνια που υπήρχε χώμα και κατάντια, λάσπες δεν υπήρχαν ;

Αν και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον περιορισμένο πλέον προϋπολογισμό του Δήμου,φυσικά και δεν δίνουμε εύσημα στην σημερινή δημοτική αρχή.

Είναι όντως ανεπίτρεπτο εν έτη 2018 να υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι

Άλλωστε ο πρώην Δημος Μεδεωνος έχει απίστευτα προβλήματα και η νέα δημοτική αρχή έχει λύσει πολλά από αυτά.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν, κανείς δεν έστειλε πραγματικά διαμαρτυρία στο blogSpot , τη στιγμή που η πρώτη φάση υλοποίησης του μικροέργου που εκκρεμεί χρόνια, έχει ήδη γίνει.

Ποιος μπορεί να δηλώνει αγανάκτηση τη στιγμή που ξεκινά η υλοποίηση έργου;

Πραγματικά κάτοικοι που μπαζώθηκε ο δρόμος για χρόνια διαμαρτύρονταν .

Σε αυτή την δημοτική αρχή βρήκαν ανταπόκριση ( έστω και μετά από 4 χρόνια).

Κανείς κάτοικος εκείνης της περιοχής από εγκυρότατες πηγές δεν τράβηξε φωτογραφίες …..

Όλα αυτά τα ανεπίσημα (δήθεν καταγγελιες, αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα συμβούλων) μοιάζουν πρόχειρο σχέδιο- απεγνωσμένη προσπάθεια, της δημοτικής Συμβούλου Μπουμπούλης Αφροδίτης και του “εντεταλμένου “ φιλικού της blogSpot , «άσκησης πολιτικής».

Το μόνο που υπογραμμίζεται όμως με τέτοιες πρακτικές, είναι η ανυπαρξία πραγματικής πολιτικής απο την αντιπολιτευση.

Κάποιοι θέλουν να γίνουν ήρωες ,αλλά δυστυχώς ο καιρός που η παραπληροφόρηση του “ εντεταλμένου “ blogSpot ανθούσε, τελειώσει . Το οποίο παρεπιπτόντως, δε θα παράλειψη να θριαμβολογησει μόλις το έργο ολοκληρωθεί, αφού το έργο θα χει γίνει «μετά απο δική του πιεση»!

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο δημοτικός σύμβουλος έχει χρέος να παρεμβαίνει στο δημοτικό συμβούλιο και όχι στο Facebook ή σε λασπολογικά μέσα ενημέρωσης.

Υ.Γ. Θύμιο με τέτοιες πράξεις χάνεις το παιχνίδι . Μάζεψε τους και κάνε εποικοδομητική πολιτική .

Υ.Γ. Έρχεται και ενημέρωση για το αγκυροβόλιο της Βόνιτσας . Έχουμε στείλει email με σειρά ερωτήσεων και περιμένουμε τις απαντήσεις των υπευθύνων για να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και έγκυρα .

Παραπληροφόρηση και φτηνή δημοσιογραφία
ΤΕΛΟΣ

35 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πεστα ρε μεγάλε. Τόσα χρόνια διέλυσαν τον Δήμο Μεδεώνος και τώρα που γίνεται κάτι τρώνε τα λυσσακά τους
  Κατουνιώτης πολίτης

 2. ΜΠΡΑΒΟ xiromerobest . Το xiromeronews δεν ανεβάζει τα σχόλια μας γιστι είμαστε με τον Στούπα και τους Αποστολάκηδες. Η συγκεκριμένη κυρία θέλει νς διχάσει το χωριό .Πριν μερικά χρόνια την ψήφισα .Το μετάνιωσα και τώρα στηρίζω ανθρώπους που στηρίζουν τον τόπο .

 3. Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣΩΤΗΡΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ .
  Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ .ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ .
  ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΝΟΣΤΑΣΛΓΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

 4. Το blog της καταστροφολογιας δεν το διαβαζει ο κοσμος πια. Μονο τα αφεντικα του οι γνωστοι λιγο πολυ πουθεναδες που θελουν να βαλουν υποψηφιοτητα. Στην αρχη το πιστευαν τωρα τους καταλαβαν.

 5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ . ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΡΥΦΤΥΟΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ………… ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

 6. Δεν υπήρχε ποτέ δρόμος σε αυτό το σημείο (παιδιά όλοι πλέον ξέρουν), πάρα σαν μονοπάτι και ο σημερινός δήμαρχος έριξε χώμα έτσι ώστε να ανοίξει σιγά -σιγά και βρίσκετε εντελώς στην άκρη του χωριού σχεδόν αγροτικός.
  Kατουνιώτης for ever

 7. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΑΣΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ………….ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ….ΝΤΡΟΠΗ

  ΘΥΜΙΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ,ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

 8. Αρχίστε να μαζεύεται τα πράγματά σας, ήδη μερικοί τα έχουν μαζέψει όπως Σώζος, Πάντας, Κουνέλης, Χασακής, Τζεφριός, Λίτου, Στάχτιαρης, Τζιμας, Σπέκας, Κουτιβής, Φερεντίνου, Μπαλατσούρας, Τσαμποδήμος κλπ.
  ο Δρίβας σας έμεινε

 9. θα γινει πανικος…….. ειμαστε μια ομαδα που σκοπο εχουμε την αποκατασταση της αληθειας που εχει φροντισει να κρυψει το γνωστο μπλογκ και ο παραπλανημενος τριαντακωνσταντης. δαπανησαμε λεφτα για να βρουμε πληροφοριες και ετοιμαζουμε ενα αρθρο φωτια τεκμηριωμενο αντικειμενικο και με αναφορα στις πηγες μας που ειναι αδυνατον να αμφισβητιθουν και θα κλαψουν μανουλες μολις δημοσιευτει. ελπιζω αυτο εδω το site να το δημοσιευσει διοτι κυριολεκτικα θα ‘καουν’ καποιοι ανθρωποι.

  -ομαδα αντι-τριαντακωνσταντης

 10. 1.03 Πιός τα έχει μαζέψει . ,Μάλλον το ονειρεύτηκες αυτό . Τον Χασακη τον βλέπω μαζί με τον Δήμαρχο κάθε μέρα.
  Ο Στάχτιαρης πήγε μαζί του στον Πρόεδρο της Δημοκρατας και οι καλές οι γλώσσες λένε ότι ετοιμάζεται για το γενικό
  Η Λίτου , ο Σπεκας και ο Κουνέλης έχουν θέσεις κλειδιά και συνεχίζουν να στηρίζουν .
  Ο Παντας και ο Τζεφριός δεν φευγει από τον Αποστολάκη όσο και να χτυπιέστε .
  Τώρα για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζω .
  Ο Κουτιβής στο katounanews δεν βλέπω να γράφει κατά του Αποστολάκη. Αντιθέτως μόνο υπερ
  Ελπίζω φίλε 1.03.να ξυπνήσεις κάποια στιγμή . Διαφορετικά μετά τις δημοτικές σίγουρα και θα ξυπνήσεις

 11. Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ . ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ .
  Ο ΘΥΜΙΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ

 12. Τον φόβο της κυρίας μπουμπουλης να έχετε κοντά ψαλμου .τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

 13. Γράψτε και τίποτα καλό για την παράταξη του φερεντινου,Να νομίζει ο κόσμος ότι δεν τα γράφετε μόνοι σας γιατί ένας γράφει και ο άλλος απαντά σας πήραν χαμπάρι ,.

 14. ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΝΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΌ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΕΙ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ,ΕΝΏ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΟΡΙΑΚΆ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΥΦΤΙΑΞΕΙ ΈΝΑΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΎΟ ΤΟ ΞΑΝΆ ΣΥΖΗΤΆΜΕ.

 15. ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΔΑΠ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

 16. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΠΗΣ ΟΥΤΕ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΣ ΛΟΙΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ .
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΓΟΥΔΑΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ .ΜΟΝΟ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ …..´´

 17. Χαχαχαχ. Άκου τον φόβο της ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ .Ανεκδοτο έγινε σε όλο τον Δήμο ….Ακόμη και για αρχηγό της λένε να πάει για να διασκεδάσουν στις εκλογές .
  Όσο αφορά τις εκλογές μόνο με Σολδάτο θα κινδυνεύσει να χάσει ο Αποστολάκης
  Α μην ξεχάσω .Ο Σολδάτος τύπους σαν την ΑΦΡΟΥΛΑ δεν τους θέλει ούτε για τοπικό Αχυρών

  • μόνο οι Παλαιριώτες τον θέλουν τον Σολδάτο για να κάνουν τις δουλειές τους. εμείς οι υπόλοιποι στην Κατούνα τιν να τον εκάνουμε? τόσα παρακάλια του κάναμε οταν ήταν δήμαρχος και στο τέλος μας έχεσε. Στην Κατούνα θα ψηφίσουμε Λιάπη.

 18. 2;36 Tι να γραψουμε για τον Θυμιο ειναι καλο παιδι για το σχολειο και οχι να ασχολειτε με τα κοινα

 19. ΘΥΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….. ΠΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΘΥΜΙΟ ΓΙΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ
  Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

 20. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ XIROMEROBEST ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ …… ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ XIROMERONEWS
  ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙΚΑΡΓΙΟΛΙΚΌ…..ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΑΛΟΥΝΙΚΟ
  ΓιΙΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ….. ΜΟΚΟ.
  ΜΠΡΑΒΟ Xiromerobest .. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ …´ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ….

 21. Εσυ 2.38 αφου λες ότι μόνοι μας απαντάμε γιατί ασχολείσαι. Μήπως σε πόνεσε το xiromerobest . Σας χάλασε το γλυκό που στήσατε με το αυριαντιστικο site .. έτσι είναι αυτά . Τώρα για τον Θύμιο τη να γράψει ……… ανύπαρκτος είναι » Ο «αντιπολίτευση » Ο » προσφορά . Μόνο την καρέκλα ήθελε ………
  Μόνο η ΑΦΡΟΥΛΑ μπορεί να ηγηθεί ψηφοδελτίου . Έχει μεστό , σοβαρό και επιβλητικό λόγο . Ηγετική φυσιογνωμία
  Τέλος

 22. Ποσα χρονια θελη ακωμα ο Αποστολακησ για το δρομο, αλλα 13 του φτανουν.Καλητερα να παρη δρομο ο ιδιος,Τελος χρονου .Η αλαγη ερχετε

 23. Της κοπικαν τα 12αρια γιαυτο σκούζει αν ήταν τώρα εκλεγμένη άι κέφια που θα κάνετε με χρυσά κουτάλια θα έτρωγαν

 24. Παντελή θυμασε τι ελεγες για το γιωργο,και ο Αγγελος σου ελεγε μη μιλας ετσι δεν κανει,ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕ. Μη χειροτερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here