Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την Εγκύκλιο 5/2020/18-03-2020 της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασία του Καταναλωτή και της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.20006 (ΦΕΚ 943/τεύχος Β’/20-03-2020), η Λαϊκή Αγορά Αμφιλοχίας την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, θα λειτουργήσει στο ΧΩΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και της διασποράς του κορονοϊού,  με τους εξής περιορισμούς :

Α. Στη λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

Β. Ως ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων ορίζονται τα πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.

Γ. Παραμένει η απαγόρευση για πώληση άλλων ειδών (π.χ. ρούχα κ.λ.π.) εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι, όλοι οι πωλητές, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού στην κοινότητα, υποχρεούνται να εφαρμόζουν ΑΥΣΤΗΡΑ τα ακόλουθα μέτρα:

  • Να φορούν κατά τις συναλλαγές τους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο της λαϊκής αγοράς υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
  • Να τοποθετούν σε εμφανές σημείο του πάγκου τους δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου θα αναρτηθεί σχετικός πίνακας συμμετεχόντων κατά ημερομηνία. (ιστοσελίδα: www.dimosamfilochias.gr/ )

Οι πίνακες των συμμετεχόντων κατά ημερομηνία είναι οι κάτωθι :

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/4/2020
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Αριθμός Θέσης
1 Χασιώτης Γρηγόριος Επαγγελματίας 1
2 Καρδάρα Ελένη Παραγωγός 2
3 Μπιστιντζάνος Κωνσταντίνος Επαγγελματίας 3
4 Λουντζη Παναγιώτα Επαγγελματίας 4
5 Τσιλιμέκη Βασιλική Επαγγελματίας 5
6 Καραπιπέρη Ευθυμία Παραγωγός 6
7 Κατσικοκέρης Θεόδωρος Παραγωγός 7
8 Πατούλας Γεώργιος Επαγγελματίας 8
9 Πυρπύλη Σταυρούλα Παραγωγός 9
10 Ψυλλιά Γεωργία Επαγγελματίας 10
11 Μαρκέτος Παναγιώτης Παραγωγός 11
12 Διαμάντης Δημήτριος Επαγγελματίας 12
13 Μπιστιντζάνος Θεοφάνης Επαγγελματίας 13

Οι θέσεις έχουν ορισθεί και η αρίθμηση ξεκινά από την αρχή της οδού  Β. Καραπάνου (κουρείο Νταρλαγιάννη) και ολοκληρώνεται πίσω από το super- market ΚΑΡΑΦΑΣΟΥΛΗ

Παρακαλούμε να τηρηθεί η αρίθμηση όπως αυτή αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα.

Τα ανωτέρω ισχύουν έως ότου υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2642360406.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here