Τον Μάιο του 2019 ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης με τον συνδυασμό «Ξηρόμερο: Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα» έγραψε ιστορία στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, για τα δεδομένα της Αιτωλοακαρνανίας, καταφέρνοντας να εκλεγεί Δήμαρχος Ξηρομέρου με το εξωπραγματικό  75,94%.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εκλογή του φιλοξενήθηκε ζωντανά στο στούντιο του Antenna Star 103.5παραχωρώντας σήμερα μία μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «Με υπογραφή» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Σωκράτης Τσόμπος.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη κάνει αναφορά στα πρώτα του βήματα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, στα τεράστια φυσικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου και την ανάδειξη αυτών με έργα και ενέργειες.

Όμως, ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι αναφορές του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στις κυοφορούμενες εξελίξεις για την αξιοποίηση του Λιμανιού στο Πλατυγιάλι τις οποίες χαρακτήρισε ελπιδοφόρες, όχι μόνο για την ανάπτυξη της περιοχής του Ξηρομέρου, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της χώρας.

Με προσεκτικό λόγο και σοβαρότητα ανέφερε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα, έχουν υπογραφεί και σύμφωνα εμπιστευτικότητας, χρειάζεται όμως όπως είπε υπομονή και σοβαρότητα έως ότου έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, έκανε λόγο και στις μεγάλες ελλείψεις στον τομέα των Υποδομών αναφέροντας χαρακτηριστικά την ολοκλήρωση σύνδεσης Πλατυγιαλίου – Αστακού – Ιόνιας Οδού και την ανάλογη δημιουργία νέου δρόμου από το Πλατυγιάλι έως τον Αστακό.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην Π.Ο.Α.Υ.

Επίσης, μιλά για την καθημερινή και πολύωρη ενασχόληση με τα καθήκοντα που έχει ως Δήμαρχος, αλλά απαντά και σε ερωτήματα που αφορούν τη σχέση του με τους πολίτες και την οικογένειά του.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Τριανταφυλλάκη στον Antenna Star 103.5:

πηγή:agriniotimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here