ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

   Στον ξαφνικό θάνατο οδηγούνται μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σημαντικός πυλώνας της μεσαίας τάξης που τόσο είχε κολακεύσει προεκλογικά η ΝΔ. Από τη μια, οι Τράπεζες αρνούνται τη δανειοδότηση ζητώντας επιπλέον εγγυήσεις και, από την άλλη, η κυβέρνηση χαρακτηρίζει αρκετές από τις επιχειρήσεις αυτές ζόμπι, που δεν αξίζουν προφανώς ούτε τον οίκτο της.

Όταν, από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο -πριν τον κορωνοΪό δηλαδή- σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας είχε σημειωθεί πτώση του τζίρου των εμπορικών επιχειρήσεων κατά 30-40%, μπορεί να υποθέσει κανείς ποιο ζοφερό μέλλον περιμένει την μεσαία τάξη, μετά την εισβολή του ηλεκτρονικού εμπορίου και την νέα ύφεση.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, η κυβέρνηση επιμένει στην άρνηση ουσιαστικού διαλόγου και σε μια τοξική προπαγάνδα του τύπου τί θα γινόταν αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σήμερα στην εξουσία, αντί να ευχαριστήσει που βρήκε όρθιο το δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ η ίδια ήθελε να το συρρικνώσει δραστικά.

Κοιμούνται και ξυπνούν με το όραμα να καταργήσουν την αντιπολίτευση, αλλά πρέπει να αναγκασθούν, το συντομότερο δυνατόν, ν’ αλλάξουν πλευρό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here