Εκκενώνονται πολυκατοικίες σε δύο οικοδομικά τετράγωνα – Έχει απαγορευτεί στους οδηγούς να ανάψουν τα αυτοκίνητά τους – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία – Έντονη οσμή στην περιοχή – Η γυναίκα που εντόπισε τη διαρροή δηλώνει

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παγκράτι για διαρροή αερίου σε δρόμο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, έγινε κλήση για διαρροή αερίου από αγωγό με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες, αλλά και αστυνομικοί. Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκκενώθηκαν πολυκατοικίες και καταστήματα της περιοχής σε ακτίνα 50 μέτρων. Η μυρωδιά είναι έντονη στην περιοχή.

Η εκκένωση προχωρά και έχουν απομακρυνθεί πολίτες από πολυκατοικίες και καταστήματα σε δύο οικοδομικά τετράγωνα, ενώ έχει δοθεί οδηγία στους οδηγούς να μην ανάψουν τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μία πολίτης είδε στο πεζοδρόμιο να αναβλύζει νερό στο οποίο υπήρχαν μπουρμπουλήθρες και έντονη οσμή στον χώρο. Η ίδια κάλεσε τις αρχές.

Δείτε τι είπε :

Η διαρροή έγινε στην συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου και όχι σε κάποιο κτήριο, ενώ για να επιληφθεί της διαρροής η Πυροσβεστική και τα αρμόδι συνεργεία, έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.

aineioy__1_
aineioy__5_
aineioy__3_

Σύντομα η αποκατάσταση λένε πηγές της εταιρείας διανομής αερίου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Διανομής Αερίου, πρόκειται για ένα περιστατικό ρουτίνας το οποίο δεν προκαλεί ανησυχία για τις πολυκατοικίες στο σημείο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα όλα ξεκίνησαν όταν προκλήθηκε τρύπα σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Από το νερό που ανάβλυζε προκλήθηκε οπή στον αγωγό αερίου της περιοχής, η οποία ωστόσο αποτελεί μία διαχειρίσιμη βλάβη.

pagrati__1_
pagrati__5_
pagrati__6_

Στο σημείο βρίσκονται τα αρμόδια συνεργεία και εκτιμάται μάλιστα πως η αποκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο ώρες. Η εκκένωση δε των πολυκατοικιών έγινε για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, καθώς συνεργεία τόσο της ΕΥΔΑΠ όσο και της ΕΔΑ βρίσκονται στο σημείο και έχουν κλείσει τις παροχές έτσι ώστε να προχωρήσει η επισκευή των αγωγών.
πηγή : protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here