Μια προσπάθεια για την στηριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα  βιωσιμότητα προετοιμάζεται στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσα με ονομασία «ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ [δημου Ακτιου /Βονιτσαs]»

Ο Δήμος Ακτιου Βόνιτσας σε συνεργασία με τον σύλλογο  «ΑΓΑΠ❤️ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» που εκπροσωπείτε από την Προεδρο της (με καταγωγή από την Πάλαιρο ) Έλενα Σερεπισου ετοιμάζουν κατι νέο για να στηρίξουν εκατοντάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στηριξη .

Η Έλενα Σερεπισου ανέφερε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης:«Ο συλλογοs »ΑΓΑΠ❤️ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» σε συνεργασια με το Δημο Ακτιου Βονιτσαs θα προσπαθησουμε να δημιουργησουμε εναν ομορφο χωρο (με εδρα στην Παλαιρο) που θα στηριζει πανω απο 400 οικογενειεs  με τροφιμα/ρουχα /παπουτσια /παιχνιδια/σχολικα ειδη/πανεs/γαλα και οτι θα μπορουσε να χρειαστει μια οικογενεια.

Ευχαριστω θερμα τον δημαρχο κ.Γεωργιο Αποστολακη για την εμπιστοσυνη προs το προσωπο μου και ευχομαι να σταθω ανταξια των αναγκων των συνανθρωπων μου.

Θα τα καταφερουμε»

Απο ενημέρωση που είχε το xiromerobest έγιναν μέχρι σήμερα δυο συναντήσεις στην Πάλαιρο.

Στην πρώτη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Γεώργιος, η πρόεδρος του Συλλόγου «Αγαπώ – Εθελοντισμό » Έλενα Σερεπίσου , ο Αντιδήμαρχος Παλαιρου Φραδέλος Κωνσταντίνος , η Αντιδήμαρχος Πανταζή Παναγιώτα , οι δημοτικοί σύμβουλοι Ακτίου Βόνιτσας Μπαλατσούρας Κωνσταντίνος και Κατσαμπίρης Γεώργιος , ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Παλαίρου Σταχτιαρης Δημήτρης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Παλαίρου Τσαντιωτης Θάνος και Σιδεράς Δημήτρης.

Συμφώνησαν για την ονομασία της δράσης ,την έναρξη της δράσης για το χώρο που θα υπάρχουν τα τροφιμα/ρουχα /παπουτσια /παιχνιδια/σχολικα ειδη/πανεs/γαλα.  Εθεσαν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν για να ξεκινήσει η δράση .

Ο χώρος θα βρισκεται στην Πάλαιρο σε μέρος της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου «Αχείμαστος» και η διανομή πραγμάτων θα  αφορά οικογένειες από όλο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Η δράση θα λέγεται : «ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ [Δημου Ακτιου /Βονιτσαs]»

Στην δεύτερη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής , η πρόεδρος του συλλόγου  “ΑΓΑΠ❤️ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» Έλενα Σερεπίσου.

Εκεί από έγκυρες πληροφορίες του xiromerobest μιλησαν για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν για να ξεκινήσει γρήγορα η διανομή πραγμάτων σε αυτούς που έχουν  πραγματικά ανάγκη και έβαλαν ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και έναρξης της δράσης . Επίσης όρισαν τον τρόπο που θα δίνονται τα πράγματα στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη .

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι ήδη στην προσπαθεια στηριξη στιs οικογενειεs με προβλημα επιβιωσηs η δράση  ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ [δημου Ακτιου /Βονιτσαs] με την βοήθεια της προέδρου του συλλόγου «ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» Ελένης Σερεπίσου πριν ακομα ολοκληρωθει ο χωροs προσφέρει  χυμουs που θα μοιραστούν  στα παιδακια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here