«Θα είχε σωθεί με το εμβόλιο, έστω και μία δόση να είχε κάνει» δηλώνει η μητέρα του 50χρονου τον οποίο φέρεται να επηρέασαν γιατροί σε αναστολή

«Δεν άκουγε. “Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν θα πάω στο νοσοκομείο” έλεγε»… στα λόγια αυτά αποτυπώνεται ο σπαραγμός μητέρας από τα Τρίκαλα που έχασε τον 50χρονο ανεμβολίαστο γιό της. Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, γιατροί σε αναστολή έπεισαν το παιδί της να μην εμβολιαστεί.

«Πήγε άδικα το παιδί μου. Οπωσδήποτε θα είχε σωθεί (με το εμβόλιο), έστω και μία δόση να είχε κάνει» σημείωσε, ακόμη, η μητέρα του θύματος στο Mega.

Όπως υποστηρίζει, δύο γιατροί σε αναστολή ήταν εκείνοι που έπεισαν τον γιο της να μην εμβολιαστεί. «Είχε μπλέξει με παπάδες και με γιατρούς που του έλεγαν »μην το κάνεις», το παιδί μου πήγε χαμένο, άδικα. Καταρχάς ήταν δύο γιατροί που τους έδιωξαν από το νοσοκομείο γιατί δεν εμβολιάζονταν και του έλεγαν “εντάξει θα περάσει, δεν είναι τίποτα, κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα” και τελικά έφτασε στο τέρμα» τόνισε.

Ενώ όλη η οικογένεια έχει εμβολιαστεί, οι δύο αρνητές γιατροί έπεισαν τον 50χρονο να μην θωρακιστεί με το ενέσιμο σκεύασμα.

Όταν έφτασε, όμως, η ώρα να πάει στο νοσοκομείο ήταν πολύ αργά, ήταν η εντέκατη μέρα. «Εγώ χάρηκα, λέω αφού πήγε στο νοσοκομείο θα το ξεπεράσει. Δεν το ξεπέρασε όμως» πρόσθεσε η μητέρα του 50χρονου.

Όπως αποδεικνύεται, σύμφωνα με το Mega, ο 50χρονος δεν ήταν ο μόνος που είχαν προσεγγίσει οι αρνητές γιατροί στα Τρίκαλα. «Σε αναστολή ήταν αυτοί οι γιατροί που του το κάνανε, που ήρθαν και μου λένε “εμείς είμαστε γιατροί και βοηθάμε τον κόσμο”. Όπως έκαναν τότε με τον καρκίνο που έβγαζαν τα ψεύτικα φάρμακα, ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμάς τώρα. Τους έδιωξαν από το νοσοκομείο αλλά να τους πάρουν την άδεια. Επιτρέπεται γιατρός να λέει: »μην κάνεις το εμβόλιο, θα περάσει τι θα κάνεις στο νοσοκομείο;» Έλεος. Είχα εμπιστοσύνη και εγώ, ήταν γείτονας εδώ» συμπλήρωσε η μητέρα του άτυχου 50χρονου.

Εννέα μέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου, η Τριανταφυλλιά Σερρών θρηνεί τον χαμό του 35χρονου Κυριάκου που έχασε κι εκείνος την μάχη με τον κορωνοϊό.

πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here