Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 έγιναν τα εγκαίνια για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Νυδριού με τη συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών των συλλόγων Οδυσσέας, Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος.

Στη συνέχεια  η ομάδα του «ΟΔΥΣΣΕΑ» Νυδριού αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα του«ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ».

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Γενικός Διευθυντής της Μονακό, κ. Φιλίπς Ντότ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για βελτίωση όλων των αθλητικών υποδομών και ιδιαίτερα των ποδοσφαιρικών γηπέδων με τελικό στόχο την αδειοδότησή τους.

    Με τα έργα, που εκτελέστηκαν και εκτελούνται από το Δήμο Λευκάδας προϋπολογισμού 55.000 ευρώ, γίνονται εργασίες που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας λειτουργίας-καταλληλότητας και αφορούν, εκτός του χλοοτάπητα, την περίφραξη, την απορροή υδάτων,την κατασκευή τουαλετών κ.α..

Επιπλέον, ποσό 20.000 ευρώ δόθηκε για το αποστραγγιστικό δίκτυο του γηπέδου από την ποδοσφαιρική ομάδα «AS Monaco FC», μέσω της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, τους οποίους και ευχαριστούμε.

    Τέλος ευχαριστούμε την ομάδα του Παναιτωλικού και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου για την συμμετοχή τους στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here