1500 τόνοι σκουπιδιών από την Αιγιάλεια και συγκεκριμένα από την Αιγείρα,αναμένονται στον ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο.

Ο δήμαρχος έκανε γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο πρίν λίγο ότι έλαβε εισαγγελική παραγγελία προκειμένου ο ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας να δεχθεί ποσότητα σκουπιδιών από την Αιγιάλεια.

Τώρα όσο αφορά την μεταφορά σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Παλαίρου πιθανώς στο “δρόμο” είναι και εδώ η εισαγγελική-κρατική παρέμβαση.

Θα είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά δεν γίνεται και αλλιώς . Αυτό το κράτος ψηφίσαμε αυτό θα υποστούμε μέχρι να το στείλει ο λαός από εκεί που είρθε.

Παρόλα αυτά προτείνουμε στον Κώστα Τριαντακωνσταντή που έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις για την μη μεταφορά από τον Δήμο Αιγιάλειας να μαζέψει τους οπαδούς του – φίλους του και να αποκλείσει τα ΧΥΤΑ Παλαιρου για μα μην περάσουν τα απορριματοφόρα με τα σκουπίδια .

Στοιχηματίζω πως δεν θα το κάνει γιατί δεν έχει υποστηρικτές και γιατί ο δρόμος που διάλεξε εξυπηρετεί τα συμφέροντα του και μόνο.

Η πολιτική είναι υπεύθυνη πράξη και πρέπει όποιος ασχολείται με την αυτοδιοίκηση να παλεύει μέχρι εκεί που επιβάλλεται και μπορεί να κερδίσει .

Οχι όταν οι αποφάσεις είναι ειλημμένες και αναπόφευκτες.

Τα άκρα και οι αερολογίες οδηγούν σε λάθη .

Στοιχεία- πληροφορίες από Nafpaktianews

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο δάσκαλος ή κλητήρας ή όπως αλλιώς τον λέτε είναι εκτός τόπου και χρόνου .Από την μια μιλάει για τα πάντα σαν να είναι δημοτικός σύμβουλος η δήμαρχος από την άλλη ασχολείται με τα πάντα χωρίς να γνωρίζει .
  Τον έχουμε δει στο Μεσολογγι με ένα φάκελο και μαθαμε ότι γυρνάει από υπηρεσία σε υπηρεσία τρελένονται με άσχετα τους κάθε είδους ελεγκτές δημόσιας διοικήσεις . Έλεος πλέον με τον κλητήρα

 2. ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ …ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΆ …ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΨ
  ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΟΜΕΙΡΟ ΕΧΕΙ……. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
  ΑΠΕΤΥΧΕ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ …….
  ΡΕ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 3. Ο ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΕΝΑΣ ΑΣΦΣΑΛΙΣΤΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΜΚΟ , ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ . ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

 4. Μην ασχολείστε με τον Τριαντακωνσταντη. Να τον μαζέψουν οι κύριοι την αντιπολιτευσης που η παράταξη τους σχεδίασε τα χυτα και έβαζαν 20 θέσεις εργασίας. Όταν γινόταν αυτά όμως ο τριαντακωνσταντης ήταν μέσα.

 5. Αν δεν υπήρχε ο αείμνηστος Αχείμαστος να κάνει τα ΧΥΤΑ η ΠΑΛΑΙΡΟΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ θα ήταν σκουπιδότοπος τώρα .Θα ψάχναμε μέρος για να στείλουμε τα σκουπίδια . Το θεμα είναι ότι ο Σολδάτος 8 χρόνια Δήμαρχος δεν διαχειρίστηκε σωστά τα ΧΥΤΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με μόλυνση η περιοχή .οσο αφορά τώρα τον δάσκαλο αφήστε τον στο όνειρο του . Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα καταλάβει ότι ήταν το στρατιωτάκι της σκακιέρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here