Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών- Συνεχίζουμε».

Στα πλαίσια των εγκαινίων ο υποψήφιος δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης, απευθύνθηκε στους πολίτες απαριθμώντας τα έργα της Δημοτικής Αρχής , τονίζοντας την μεθοδική και επίμονη δουλειά, καθώς και τα αποτελέσματα της που αρχίζουν να φαίνονται.

Ουσιαστικά απέδειξε πως, τίποτα δεν είναι «αδύνατο» όπως ισχυριζόταν στο παρελθόν πολιτικός αντίπαλος, όταν υπάρχει γνώση και σκληρή δουλειά.

Τέλος, ανέφερε πως δεν είναι καιρός για πειραματισμούς, οι καιροί είναι κρίσιμοι για την πορεία του τόπου μας, και ότι η Δύναμή του είναι οι ίδιοι οι πολίτες και πως εμπιστεύεται την κρίση τους.

t/sdcard/DCIM/100GOPRO/GOPR0037
t/sdcard/DCIM/100GOPRO/GOPR0039
t/sdcard/DCIM/100GOPRO/GOPR0041

 

t/sdcard/DCIM/100GOPRO/GOPR0040

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΓΑΖΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΘΡΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

  2. Είχε απόλυτο δίκιο ο Αποστολάκης χτες που είπε για τους μετανάστες στην Πάλαιρο. Ήταν να φτιαχτεί όπως σε κοντινές περιοχές αλλά με την επιμονή του και τον τσαμπουκα του το απέτρεψε. Τι θα είχαμε τώρα αν ήταν άλλος δήμαρχος και ειδικά συριζαιος δήμαρχος ακολουθοντας εντολές του κόμματος του; Εγκληματίες Πακιστανούς μετά να σας έβλεπα εσάς τα παπαγαλάκια. Η δημόσια διοίκηση δεν είναι για πειραματισμους και παιχνίδια εξουσίας. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι για το καλό του τόπου μας ανεξαρτήτως παράταξης και κομματικών. Οπότε ας αφήσουν μερικοί τις λάσπες και το φανατισμό και το μίσος σε δημάρχους αντιδημάρχους και ας έρθουν στα συμβούλια του δήμου με λύσεις.

  3. Το έβγαλε το άρθρο ο Γαζετας αλλά με κατηγορίες όπως πάντα. Με ψέματα νομίζει ότι θα μείνει απ’ έξω ο Καρυ. Υποτονικο το κλιμα, λέει κι ας γινόταν ο χαμός.

    • Ο γαζετας το έβγαλε γιατι έφαγε κράξιμο και ο κόσμος εμπενε άλλου και διάβαζε για τη συγκέντρωση χτες. Τον κατάλαβαν πόσο ιθικος άνθρωπος είναι.

  4. Το ΞηρόμεροNews λέει ότι ήταν μια υποτονική συγκέντρωση εγκαινίων . Ούτε τις φωτογραφίες δεν ειδε. Ευτυχώς, γιατί όποιον στήριξε στο παρελθόν, έχασε πανηγυρικά

  5. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΩ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΥΤΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ζ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here