Εμείς δεν έχουμε καμιά διάθεση να καταλογίσουμε ευθύνες. Από την κυβέρνηση και τους βουλευτές μέχρι την Περιφέρεια και τον Δήμο, τους καλούμε να συνεννοηθούν και να δώσουν λύσεις, πριν ξαναπνιγούμε.»

Με τα λόγια αυτά έκλεισε η συνέλευση των κατοίκων στο Ζευγαράκι Αγρινίου. Οι κάτοικοι πιέζουν και με το δίκιο τους για να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα με το φόβο των περσινών καταστροφών.

Στη συνάντηση μάλιστα που είχε με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο πρόεδρος του Τ.Κ. Ζευγαρακίου δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα γιατί όπως λέει «Για άλλη μια φορά μπλέκονται αρμοδιότητες».

Ξέρετε η μόνιμη δικαιολογία που είναι στα χείλη των καρεκλοκένταυρων, για να μην πουν την αλήθεια που θα σοκάρει τους πολίτες:

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν υπάρχει ούτε τσεντέζιμο στα ταμεία τηςΠεριφέρειας. Και δεν υπάρχει γιατί σε αυτό που κάποτε λεγόταν «Ελληνικό Κράτος», του απαγορεύεται να δώσει το παραμικρό.

Βλέπετε υπάρχει η ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΑΔΕ που μαζεύει το σύνολο των Εσόδων του πρώην κράτους και τα στέλνει στη Φρανκφούρτη. Από εκεί και εάν οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ δώσουν την άδεια τότε και μόνο τότε εκταμιεύονται χρήματα για να δοθούν σε έργα προστασίας των πολιτών.

Βέβαια αν είχαμε σοβαρή Δικαιοσύνη τότε το πρόβλημα θα είχε λυθεί. Όμως ποιο κράτος έχασε τη δικαιοσύνη του για να τη βρούμε εμείς;

Για να υπάρχει Δικαιοσύνη, θα πρέπει να υπάρχει Δίκαιο.

Για να υπάρχει Δίκαιο, θα πρέπει να υπάρχει Σύνταγμα που, όπως μαθαίναμε στο σχολείο, το Σύνταγμα είναι ο Θεμελιώδης Νόμος του κράτους.

Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει δίκαιο, όταν το Σύνταγμα έχει καταλυθεί από 6/5/2010, άρα ουσιαστικά καταργήθηκε και η υποχρέωση του κράτους προς τουςπολίτες άρα και για αντιπλημμυρικά έργα; Εκτός όμως από την κατάλυση του Συντάγματος που έχει κάνει το ντόπιο δωσιλογικό πολιτικό σύστημα, έχει προχωρήσει και σε ειρηνική κατοχή του ελληνικού λαού.

Γενικώς οι Έλληνες πολίτες πλέον δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Έχουν μόνο υποχρεώσεις προς τουςκατακτητές τους και τους ντόπιους δωσίλογους που τους υπηρετούν εδώ υπό το μανδύα της κυβέρνησης.

Φίλοι και Συμπατριώτες. Τα έργα αυτά που είναι για σας όπως και για άλλες περιοχές του Νομού μας αλλά και γενικά της Πατρίδας μας άμεσης ανάγκης για την προστασία σας, δεν πρέπει να τα ζητάτε από τους κατά τόπους άρχοντες και τους κυβερνήτες αυτής της χώρας αλλά από την κ. Μέρκελ.

Αυτή κάνει κουμάντο πλέον στη πατρίδα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ομολογία των κυβερνόντων ότι θα πάμε στο Βερολίνο να τους παρακαλέσουμε για τις συντάξεις αλλά και των αντιπολιτευόμενων που βαυκαλίζονται, ως επόμενοι κυβερνήτες ότι θα πάνε στο Βερολίνο να διαπραγματευτούν για τη ζωή μας.Τελικά πατριώτες για τι ψηφίζουμε; Για Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση ή για ΤΟΠΑΡΧΕΣ;

Πατριώτες, ας μην χάνουμε άλλο πολύτιμο χρόνο αλλάζοντας Τοπάρχες, είτε στη κεντρική πολιτική σκηνή είτε στους ΟΤΑ.

Αν δεν ενωθούμε να ανατρέψουμε το σάπιο δωσιλογικό πολιτικό σύστημα και αν δεν απελευθερωθούμε από την ΚΑΤΟΧΗ που μας έχουν επιβάλλει τότε δεν έχουμε κανένα μέλλον στηνπατρίδα μας ούτε εμείς που πάμε προς τη δύση της ζωής μας, αλλά ούτε και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας αν γεννηθούν ποτέ.

Το Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάλυση του Συντάγματος καθώς και για την επιβολή της ΚΑΤΟΧΗΣ έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο Μήνυση – Έγκληση Συνηγορία επί Εσχάτη Προδοσία, για αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Αυτή η μήνυση δεν είναι μόνο εναντίον των πολιτικών, αλλά και εναντίον οποιουδήποτε έχει θέση ευθύνης που όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα να υπερασπιστούν το σύνταγμα και τη πατρίδα, αλλά συνεργάστηκαν μαζί με αυτούς που κατέλυσαν το σύνταγμα και έθεσαν τον ελληνικό λαό υπό ξένη ΚΑΤΟΧΗ.

Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια πολιτική ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του πολιτικού συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον ελληνικό λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here