Τις ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα προς τους υπαλλήλους του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου εξέφρασαν σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγαθάγγελος Κότσαλος και ο Αντιδήμαρχος Σπυρίδων Καρβέλης.


Ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν όλους και όλες για την άψογη διοργάνωση των πρόσφατων Εορτών Εξόδου, οι οποίες κατά γενική ομολογία επισκεπτών και δημοτών, χαρακτηρίζονται για το υψηλό τους επίπεδο. Την ίδια άποψη εξέφρασαν η Προεδρεία της Δημοκρατίας, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, η τιμώμενη χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και οι Πρέσβεις των ξένων κρατών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς επίσης οι εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν στην επέτειο των 192 χρόνων από την Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων.


Ακολούθως ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, αναφέρθηκε στην βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου μέσα από τη συνεργασία αλλά και την κατάθεση απόψεων των ίδιων των υπαλλήλων για θέματα που αφορούν την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Όπως είπε, σύντομα τομείς όπως η Καθαριότητα και το Περιβάλλον θα ενισχυθούν με μηχανικά μέσα, ενώ οι νέες συμβάσεις εργασίας καθώς επίσης η κινητικότητα που ξεκινά το επόμενο διάστημα, θα ενισχύσουν σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου.

Καταλήγοντας ο Νίκος Καραπάνος ζήτησε την συνεργασία όλων καθώς επίσης το συντονισμό ενεργειών, για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.


Τις ευχές και ευχαριστίες προς τους υπαλλήλους για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην άψογη διοργάνωση των Εορτών Εξόδου εξέφρασαν επίσης οι κ.κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος και Σπυρίδων Καρβέλης, επισημαίνοντας την ανάγκη διατήρησης των συνθηκών της καλής συνεργασίας και συνεννόησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here