Ο μικρός Ηλίας-Στυλιανός,το αγοράκι από τον Αστακό, νοσηλεύεται για 69η ημέρα στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου σε σταθερή κατάσταση σύμφωνα με την ενημέρωση των γονιών του.

Ο μικρός συγκίνησε το πανελλήνιο πριν μερικούς μήνες και οι γονείς ζητούν από το Υπουργείο Υγείας να τρέξει τις διαδικασίες ώστε ο μικρός που συγκίνησε την Ελλάδα να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία.

«Δεν επαναπαυόμαστε όμως, δεν έχουμε κάτι επίσημο και περιμένουμε τα λόγια να γίνουν πράξεις», ανέφερε η μητέρα του μικρού, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο.

Οι γονείς αναφέρουν πως είναι σε καθημερινή επαφή το Υπουργείο και συγκεκριμένα με τους υπευθύνους του ΕΟΦ που διαβεβαιώνουν πως έχουν σκύψει το κεφάλι πάνω στις εκκλήσεις και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε ο Ηλίας να λάβει τη θεραπεία.

Παράλληλα, ευχαρίστησαν τον κόσμο για το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και την συμπαράσταση που δείχνουν στον αγώνα του μικρού.

Δείτε το βίντεο :

Ενημέρωση για τον Ηλία-Στυλιανό μας και την εξέλιξη της έκτακτης εισαγωγής του φαρμάκου. ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!

Μια πρόσφατη ενημέρωση για τον Ηλία-Στυλιανό μας και την εξέλιξη της έκτακτης εισαγωγής του φαρμάκου. ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!❤️

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας-Στυλιανός ένας μεγάλος μαχητής που σε χρειάζεται στις Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

πηγη:agriniopress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here