Πριν λίγο ανακοίνωσε, σε μεσώ κοινωνικής δικτύωσης, την υποψηφιότητά της, η δικηγόρος Ελένη Φερεντίνου.

Η ίδια δηλώνει:

Επέστρεψα στην πόλη μου για να συνεισφέρω στα κοινά του τόπου όπου μεγάλωσα.Με τις όποιες δυνάμεις μου.Με πολύ ενθουσιασμό και πολλή δουλειά.

Στόχος μου είναι να προβάλω τον Δήμο μας ,να αναδείξω τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα ,να ανανεώσω τις φωνές στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ,να εκπροσωπήσω τις γυναίκες και τους νέους του Δήμου και κυρίως να αλλάξω τη προοπτική του τόπου μου.Να γίνει προορισμός ,να υπάρξει μέσα από βιώσιμη ανάπτυξη.Με έργα ουσίας και θέσεις εργασίας .Για όλους.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στη δικηγορία μπορεί να είναι αυτή εργαλείο ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.Γιατί πρέπει όλοι μας,ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι,να αναλογιστούμε πόσα μπορούμε και πώς μπορούμε να προσφέρουμε. Δηλώνω την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ,με τον συνδυασμό του Γεώργιου Αποστολάκη «Δύναμη Πολιτών -Συνεχίζουμε » Και ξεκινάμε!

” Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιο άλλο πρόσωπο ή κάποια άλλη εποχή…Εμείς είμαστε εκείνοι που περιμένουμε .Εμείς είμαστε η αλλαγή που αναζητούμε” Μπάρακ Ομπάμα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here