Τοποθέτηση για το θέμα των απορριμμάτων έκανε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο  ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς ο οποίος έδωσε το παρών στη σημερινή συνεδρίαση.

“Τα σκουπίδια όπως ανέφερε απασχολούσαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τους Λευκαδίτες και έπρεπε ο καθένας από την πλευρά του να προσφέρει το καλύτερο για να δοθεί μία λύση. Δεν θα ξεχάσω τις συναντήσεις που κάναμε από τον Ιούλιο του 2019, τόσο με το Δήμαρχο Λευκάδας όσο και τον κύριο Δρακονταειδή, καθώς και πολλές συναντήσεις σε Πάτρα και Αθήνα για να βρεθεί μία λύση.

Όπως έλεγα και στους ίδιους τότε στόχος μου ήταν να βρεθεί μία οικονομική λύση από τις πολλές που έπεσαν στο τραπέζι, όπως Γιάννενα, Κοζάνη και Πάλαιρος.

Εγώ από την πρώτη στιγμή ήμουν  ξεκάθαρος για την επιλογή  της Παλαίρου, όπως ήμουν ξεκάθαρος ότι δεν πρέπει να επιβαρυνθεί ο Λευκαδιτικος λαός ούτε με ένα ευρώ επιπλέον.

Από την πλευρά τη δική μου έκανα αυτό το οποίο έπρεπε να κάνω, εκπροσωπώ τον Λευκαδίτικο λαό στο Ελληνικό κοινοβούλιο και αυτό που μπορούσα να κάνω μετά από πάρα πολλές επαφές, τόσο με τον κύριο Χατζιδάκη, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί η τροπολογία που τόσο ακούγεται, πέρασε από το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Όλοι λοιπόν συμφώνησαν, παρόλο που υπήρχαν κάποιες φωνές οι οποίες δεν ήθελαν να περάσει αυτή η τροπολογία, δόθηκε μάχη στο ελληνικό κοινοβούλιο και πέρασε και έδωσε τη δυνατότητα στο δημοτικό συμβούλιο της Λευκάδας να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Μπορεί να άνοιξε μία Λεωφόρος, όμως δεν αποφασίζω εγώ αλλά εσείς ως δημοτικό συμβούλιο.

Πηγή:lefkadatoday.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here