Σοκ προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

Λίγες ώρες πριν την κατάθεση της 37χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση, η εκπομπή του Alpha, T-live έφερε στο φως της δημοσιότητας τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου την ημέρα της επίθεσης.

Τα στιγμιότυπα δείχνουν ό,τι επέμεινε από τα ρούχα που φορούσε η 35χρονη τη μοιραία εκείνη ημέρα και μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεσης. Η τσάντα, το πουκάμισο, η ζώνη και το παντελόνι της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι σχεδόν λιωμένα από το καυστικό υγρό.

«Μου έριξε το βιτριόλι που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας. Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για κάποια βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας, οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, πανικοβλήθηκαν» είχε πει στη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Πληροφορίες:iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here