Ο δραστήριος πρόεδρος Μπαρκάς Δημήτριος συνεχίσει το έργο του στην Κομπωτής

Ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται το συντριβάνι που είχε ξεκινήσει πριν 30 χρόνια και πήγε να καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας !!!!! Το συντριβάνι ο Πρόεδρος ελπίζει να λειτουργήσει μέχρι το Πάσχα
Το συντριβάνι και άλλες παρεμβάσεις θα ομορφύνει αρκετά την Πλατεία του χωριού .

Το συντριβάνι θα είναι πετρόχτιστο και θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα της πλατείας της Κομπωτής.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί και η καγκελαρία της πλατείας στην εκκλησίας που και αυτή για περισσότερο από 15 χρόνια είχε ξεκινήσει και δεν είχε ολοκληρωθεί !!!!!

Το χωριό τα τελευταία χρόνια αλλάζει μορφή αφού και η αγροτική οδοποιία έχει σε μεγάλο ποσοστό βελτιωθεί αλλά και πολλά μικρά και ουσιαστικά έργα βελτίωσης της καθημερινότητας έχουν ολοκληρωθεί .

Μπράβο λοιπόν στον Πρόεδρο της Κομπωτής που δίνει καθημερινά την μάχη για την βελτίωση του χωριού .

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Κομπωτής “Η ΤΟΡΙΒΙΑ” που έχει προσφέρει πολλά και έχει αναστηλώσει το μνημείο των Ηρωών της Κομπωτής , έχει αναδείξει την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και αναδείξει το δάσος με τα Μαύρα Έλατο ( ένα από τα μοναδικά στην Ελλάδα) .

Ενημερωθήκαμε ότι για όλοι τα έργα υπάρχει από πίσω η καθολική υποστήριξη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αλλά και του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου .
Αυτό το βρίσκουμε εντελώς φυσιολογικό και σωστό
Στο μέτρο του δυνατού οι Δήμοι θα πρέπει να βοηθούν τα χωριά γιατί δυστυχώς μέρα με την μέρα αυτά ερημώνουν .

γράφει ο Δ.Π. από το xiromerobest

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here