Αγαπητοί συμπολίτες,
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, αφουγκραζομενος τα προβλήματα του τόπου μου και την αγάπη μου γι αυτόν, έλαβα την απόφαση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό <<Δύναμη πολιτών >> του κ. Αποστολάκη.

Ο ευλογημένος τόπος μας έχει ανάγκη νέους, δραστήριους ανθρώπους με αίσθημα ευθύνης οι οποίοι μπορούν να αξιοποιήσουν και να αναδείξουν τον τόπο τους αντιστρεφοντας τη φθίνουσα πορεία της τοπικής μας οικονομίας αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.


Στις προσεχείς εκλογές θα πρέπει να σηματοδοτησουμε την πορεία μιας νέας αντίληψης για τον Δήμο μας, μιας νέας νοοτροπίας για τον πανέμορφο τόπο μας, που θα αποτελέσουν την αφετηρία για μια νέα αρχή, ένα νέο δυναμικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την περιοχή μας.

Έτσι κι εγώ ως ένας νέος πολίτης του τοπου μας πήρα την απόφαση να δραστηριοποιηθω και να συμβάλλω στην αναπτυξιακή πορεία του μέλλοντος της περιοχής μας εκπροσωπωντας την νέα γενιά και σεβομενος την πείρα και εμπειρία της παλαιότερης γενιάς που αντιπροσωπεύει αποδεδειγμενα <<Δύναμη πολιτων>> του κ. Αποστολάκη.
Η εμπιστοσύνη σας τιμή και ευθύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here