Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Φερεντίνος Ευθύμιος έχει κατεύθυνση που οδηγεί στην σίγουρη πολιτική του απομόνωση .

Κάνει αντιπολίτευση μέσω του blogSpot xiromeronews . Μέσα από εκεί κάνει πλάγια αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας δυο δημοτικούς συμβούλους που τους μετέτρεψε σε αρθρογράφους και φωτογράφους .

Φυσικά, συμπαραστάτης του Ευθύμιου Φερεντίνου είναι, άθελα του μάλλον, και ο μόνιμος αρθογράφος Τριαντακωνσταντής Κωνσταντίνος .

Αυτά είναι, όπως φαίνεται, τα άτομα που συνθέτουν την αντιπολίτευση λάσπης του Θύμιου Φερεντίνου.

Ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που έχει μετατραπεί σε δημοσιογράφος – αρθρογράφος – φωτογράφος της «εντεταλμένης υπηρεσίας» blogSpot είναι και ο Καραγιάννης Δημήτριος από το Θύρρειο .

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ελάχιστες φορές έχει μιλήσει σε δημοτικά συμβούλια και όταν το έκανε οι τοποθετήσεις του ήταν άστοχες και «εκτός τόπου και χρόνου».

Χθες λαλίστατος στο BlogSpot κατανάλωσε την “Φαιά του Ουσία “ για να επιτεθεί (για άλλη μια φορά) στον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, Αποστολάκη Παντελή για το γήπεδο του Θυρρείου ( να τονίσουμε ότι το Θύρρειο δεν έχει καν, ποδοσφαιρική ομάδα! ) .

Μετά από αυτό, ο Αποστολάκης Παντελής, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου, αναγκάστηκε, όπως φαίνεται να απαντήσει, άμεσα μέσω του προσωπικού του προφίλ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .

Έγραψε ο Καραγιάννης Δημήτριος στο xiromeronews

http://xiromeronews.blogspot.gr/2018/05/blog-post_70.html

Έγραψε χαρακτηριστικά χθες 2 Μαΐου o Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας:

« Σήμερα το πρωί εργάτης καθάρισε και τα υπόλοιπα χόρτα στο γήπεδο Θυρρείου. Δηλαδή ο αγωνιστικός χώρος είναι καθαρός για να παίξουν τα παιδιά του χωριού ( δυστυχώς ομάδα δεν υπάρχει).
Δημοτικός Σύμβουλος από το Θύρρειο …..Μάλλον αρθρογράφος αυριανιστικού Site τράβηξε φωτογραφίες με πρασινάδα από την εξέδρα και πίσω από τα τέρματα αλλά και από τα αποδυτήρια που ήθελε να δει αυτός .
Έτσι πιθανώς αισθάνεται ότι κάνει αντιπολίτευση και προσφέρει στον τόπο του 
Δυστυχώς για την αντιπολίτευση, προσπαθεί να καλύψει την πολιτική του ανυπαρξία στα επίσημα Δημοτικά Συμβούλια, με ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Τώρα καταλαβαίνω γιατί αναρωτιούνται πολλοί στο Θύρρειο γιατί δεν υπάρχει εποικοδομητικός ( σοβαρός ) αντίλογος που να βοηθάει το χωριό .
Ταυτόχρονα σήμερα ενημερώθηκα για παραβίαση στην μια, από τις πόρτες των αποδυτηρίων .
Η ΠΟΡΤΑ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΟΣΤΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ……
ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ – ΥΠΟΨΙΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ( ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ) . ΕΔΩ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ……
ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ …..
ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΘΥΡΡΕΙΩΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ……..»

Θεωρούμε πως τέτοια ζητήματα πρέπει αρχικά, να συζητούνται και να επιλύονται στα δημοτικά συμβούλια.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος πρέπει να σέβεται την ψήφο των πολιτών και τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και να την υπηρετεί μέσα από αυτά.

Η μέθοδος άσκησης αντιπολίτευσης, μέσω αναρτήσεων και κειμένων σε διαδικτυακούς τόπους, με σαφή κατεύθυνση την αμαύρωση κάθε, μα κάθε έργου της ενεργού Δημοτικής αρχής, από άτομα που οφείλουν να έχουν αρχικά, επίσημο πολιτικό λόγο και παρουσία, υποβαθμίζει αρχικά την αξία των ισχυρισμών τους και της πολιτικής τους υπόστασης.

Αντίστοιχα, ωθεί σε ανταπαντήσεις, πάλι μέσω δικτύων, ώστε να αποκαθίσταται κάθε φορά, η αλήθεια.

Ένας φαύλος κύκλος, που μάλλον στερεί από το χρόνο που θα πρέπει να αφιερώνουν αμφότεροι, Πολιτική Αρχή και Αντιπολίτευση, στο να επιτελούν έργο για τον τόπο μας.

Πέρα από εκεί μας παραξένεψε η εμμονή του κυρίου Καραγιάννη με το γήπεδο του Θυρρείου.

Δεν μας δείχνει τον αγωνιστικό χώρο (προφανώς επειδή είναι καθαρός και μπορεί κάποιος να πάει να παίξει μπάλα ) .

Μας δείχνει δυο θάμνους που είναι στα σύρματα και έναν που είναι δίπλα στο τέρμα ( αφού είναι τόσο ευαισθητοποιημένος, γιατί δεν πήγε να κάνει την καλή πράξη -που θα τον αναδείκνυε και πολιτικά- και να τον κόψει, γιατί δεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο της κοινότητας Θυρρείου να πάει να κάνει κάποιες εργασίες; ).

Τέλος μας δείχνει αποδυτήρια που δεν χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια και φυσιολογικό είναι να έχουν φθορές .

Από τις φωτογραφίες αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται καθαριότητα, δουλειά δύο το πολύ τριών ημερών, για να είναι έτοιμο και καθαρό .

Επίσης, το σπουδαιότερο, ομάδα δεν υπάρχει!

Για ποιο λόγο να βάλουν σε προτεραιότητα αυτή την εργασία εφόσον το γήπεδο δεν χρησιμοποιείται και αφού πιθανώς να γίνονται άλλες εργασίες άμεσης ανάγκης;

Επίσης από το Διαύγεια αλλά και από παλιές δημοσιεύσεις καταλαβαίνουμε ότι έγινε προέκταση αποδυτηρίων γιατί δεν υπήρχαν μπάνια , τουαλέτα, συνεπώς και βόθρος .

Για αυτό, γιατί δεν φώναζε ο κ. Καραγιάννης, την εποχή που ήταν σύμβουλος του υπουργού Μάριου Σαλμά;

Γιατί δεν έκανε μια προσφορά από τα τόσα κονδύλια του τότε κράτους για να φτιαχτεί η υγιεινή των αποδυτηρίων του γηπέδου Θυρρείου.

Μάλλον είχε άλλες ασχολίες τότε…..!!!!!!!!

Τέλος εντύπωση μας προκάλεσε και η παραβίαση της πόρτας των αποδυτηρίων του γηπέδου .

Μείναμε άναυδοι που ο κύριος Καραγιάννης δεν το ανέφερε στο ρεπορτάζ του .

Καλά όλα τα είδε την παραβιασμένη , χαλασμένη πόρτα των αποδυτηρίων δεν την είδε όταν μπήκε μέσα.

Δηλαδή μια πόρτα παραβιασμένη που ο καθένας πλέον μπορεί να μπει εκεί και να κάνει ότι θέλει , να καταστρέψει και να βρομίζει ότι θέλει …….γιατί δεν το ανέφερε….!!!!!

Τι κρύβεται κάτω από αυτή την μη αναφορά του στην παραβιασμένη πόρτα ;
Μήπως γνωρίζει ποιος το έκανε ;
Αν ναι γιατί δεν το αναφέρει ;
Δεν γνωρίζει ότι αυτό είναι καταστροφή δημόσιας περιουσίας ;

Τέλος από κάτοικο του χωριού ( φίλο του xiromerobest ) μάθαμε ότι και ο κάδος ήταν σπασμένος και πεταμένος ( ενώ πιο πριν ήταν δεμένος σε τοίχο στα αποδυτήρια ), αλλά και στα αποδυτήρια υπήρχε μια αναστάτωση που αποδεικνύει ότι αυτός που παραβίασε την πόρτα έκανε άνω κάτω και τα αποδυτήρια .

Το χωριό του Θυρρείου γνωρίζει εδώ και χρόνια ποιος είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης . Έφτασε όμως η στιγμή να το μάθουν και όλοι οι πολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας . Δυστυχώς η πολιτική του ικανότητα κρύβεται μέσα από τις φωτογραφίες του και από τον τρόπο που θέλει να τα παρουσιάσει .

Τόσα χρόνια μηδέν προσφορά στο χωριό, μηδέν εθελοντισμός .

Κλείνοντας να πούμε ότι, θα περιμέναμε από έναν δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, εκλεγμένο από το χωριό μας, να βοηθήσει το έργο της δημοτικής αρχής ( για το καλό του χωριού) να κάνει εποικοδομητική πολιτική και να προσφέρεται εθελοντικά αντί να αφιερώνει το χρόνο του, φωτογραφίζοντας και λασπολογώντας .

Επίσης θα περιμέναμε, να παρακινήσει τους κατοίκους και την νεολαία να φτιάξει πάλι την ομάδα του χωριού.

Δεν περιμέναμε, να προσφέρει σε άλλα χωριά, φόρμες και μπλούζες και να έχει το χωριό μας «γραμμένο» επειδή το θεωρεί μάλλον, «σιγουράκι» για τα «ψηφαλάκια».

Υ.Γ. Δεν έχουμε κάτι με το άτομο του κ. Καραγιάννη Δημήτριου ,αντίθετα τον σεβόμαστε . Έχουμε με την πολιτική του που είναι επικίνδυνη για την εξέλιξη και την ανάπτυξη αυτού του τόπου .
Υ.Γ. 2 Η εμφάνιση του xiromerobest τον έχει εκνευρίσει . Του χαλάει την πολιτική του σούπα .
Υ.Γ 3. Η εμφάνιση μας έχει εκνευρίσει και το blogSpot “ εντεταλμένης υπηρεσίας “ και τους προστατευόμενους του.
Υ.Γ 4. Εμείς δεν ήρθαμε να λασπολογήσουμε και να συκοφαντήσουμε . Ήρθαμε για να αποκαταστήσουμε αλήθειες που με έντεχνο τρόπο σκεπάζει γνωστό blogSpot

65 ΣΧΟΛΙΑ

 1. πώς να τον πιστέψουμε αυτόν τον άνθρωπο αφού στο πρώτο άρθρο του μας έδειξε προπέρσυνες φωτογραφίες για τωρινές. αυτό και μόνο μαρτυράει το σκοπό του που δεν είναι για το καλό του χωριού πάντως.

 2. Μητσάκια ο δρόμος που πήρες θα σε οδηγήσει σε απομόνωση . Δεν έχεις προσφέρει ποτέ τίποτα και σε κανέναν στο χωριό . Δυο τρεις σου μείνανε και οι συγγενείς του Θυμιου.
  Και λίγα του έγραψες Παντελο

 3. Στο xiromero news έστειλα σχόλιο που δεν το ανέβασε ποτέ γιατί αυτή είναι η δουλειά του να μην ανεβάζει σχόλια που είναι κατά των εργοδοτών του .
  Ο Καραγιαννης πραγματικά λαλίστατος ως προς την ανακοίνωση . Δηλαδή κύριε Δημήτρη να αφησει ο Δήμος αλλά έργα και να αποτελειώσει τα αποδυτήρια . Επίσης γιατί ποτέ δεν έγραψες πως έγινε προέκταση και ότι επι Αποστολάκη Παντελή δημιουργήθηκε βόθρος και χώρος για μπάνια και τουαλέτες .
  Να σου πω εγώ γιατί ……… γιατί το μόνο που θέλεις είναι να γίνεις αντιδήμαρχος και λασπολογείς όσο μπορείς για να το πετύχεις. Οι εποχές πέρασαν και ανθρώπους σαν εσένα ο λαός τους απομονώνει , Θα το καταλάβεις σύντομα.
  Παρακαλώ να δημοσιευθεί . Μην καταντήσετε σαν το news

 4. ΝΟΜΙΖΕΣ ΜΗΤΣΑΚΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ … ΑΚΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΨΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ …. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ …… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .
  ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 5. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ….. Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ . …….. ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.
  ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ .
  ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ Τ……. ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΙΞΩ ΣΕ ΔΕΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΟ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ . Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

 6. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΓΥΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ?

 7. λετε να ειναι πολιτικη του φερεντινου αυτη; δεν νομιζω ειναι πολυ βλακωδης πολιτικη για να κλεψει τις εντυπωσεις του κοσμου αλλα….. δεν περιμενω και κατι πιο σοβαρο απο αυτον φαινεται αλλωστε απο την ομαδα που κουβαλαει.

 8. Με αυτά που διαβάζω από την ανακοίνωση του παντελή παραδέχεται ότι είναι το γήπεδο όπως το περιγράφει ο Καραγιάννης έχει δεν έχει ομάδα,από ότι καταλαβαίνεις παντελή δεν είμαστε όλοι αγράμματοι ξέρουμε να διαβάζουμε. Να ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

 9. Ο κύριο ΣΆΛΜΑΣ όταν ήταν υπουργός έβγαλε στον σημερινό δήμαρχο 500.000 χιλιάδες ευρώ για την είσοδο της Βόνιτσας,Δυστυχώς η είσοδος είναι ακόμα σε κακά χάλια. Και αυτό δεν αμφισβητεί κάνεις γιατί το είπε ο ίδιος ο Καραγιάννης σε δημοτικό συμβούλιο,γι’αυτό Νέρωνα ενημερώσω προτα.

 10. Πρώτα από όλα μόνοι οι αγράμματοι γράφουν…….. Η ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ….. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ……ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ…… ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…… . ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ….ΓΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ
  ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ

 11. Το γήπεδο καταστράφηκε από αυτόν που θέλετε να τον κανεται και δήμαρχο. ….. Οι κερκίδες ο Γιώργο Αποστολάκης . Την επέκταση των αποδυτηρίων ο Αποστολάκης Παντελής . Αυτός πέρασε 4 χρόνια 0χ0 = 0 . Γιαυτο σας πονάει καραγιανοφερεντιναιοι…….

 12. Να πάει ο προεδρικός που παίρνει μεροκάματα από ΟΓΑ για να καθαρίσει τα χορτάρια . Αλλά αυτός να κλαψουρίζει ξέρει και να λέει ψέματα ότι τα έργα στο Θύρρειο τα έκανε αυτός . ….. Τέσσερα χρόνια η » κατάρα » του χωριού ο Πρόεδρος και ο Καραγιάννης .
  Θα φάνε μαύρο που θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνουν

 13. 3.56 ποιος είπε ότι ο Παντελής ανέφερε ότι δεν λέει ότι τα αποδυτήρια χρειάζονται συντήρηση. Ο ίδιος θυμάμαι είπε ότι τα υλικά για τα μπάνια υπάρχουν και θα μπουν όταν η ομάδα γίνει πάλι . Ο Καραγιάννης περιγράφει κάτι που ούτε ο ίδιος ξέρει . Από τις εικόνες καθαριότητα και χλωρίνη θέλουν τα αποδυτήρια ….. Αλαλ για πες μας ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ποιος έσπασε τα αποδυτήρια .

 14. Φωνάζει ο παντελής ότι δεν έχει ομάδα γιατί όμως φτιάξανε αποδυτήρια ,Γιατί ο ΖΑΦΙΡΟΥΛΗΣ πήρε ΛΕΥΤΑ σε έργω που δεν εκτελέστηκε?Γιατί κόβετε κάθε χρόνο χιλιάρικα για διαγραμμίσεις αφού δεν παίζει κάνεις?παντελή όσα BEST και να φτιάξεις ο κόσμος σε ΈΜΑΘΕ όπως και τον ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ,Δεν φτάνεις ούτε στο μικρό του δάκτυλο να τον πιάσεις εσύ τον καραγιαννη έναν άνθρωπο αυτοδυμιουργειτω,έναν άνθρωπο που προσφέρει από την τσέπη του και όχι από το δημαρχείο που κανείς τον κουβαρδα εσύ. Μόνο ύπουλα και πισώπλατα μπορείς εσύ παντελή να χτυπήσεις τον ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ. Να ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

  • Αγαπητε φίλε εμείς δεν είμαστε xiromeronews να μην δημοσιεύουμε τίποτα . Θα έγραφες ποτέ στο blog που σε φιλοξενεί » παρακαλώ να δημοσιευθεί » .
   Δεν θα το έκανες γιατί μόνο αυτά που γράφονται αντίθετα από αυτά που πιστεύεις δεν δημοσιεύει .
   Τώρα όσο αφορά το xiromerobest μην βιάζεσαι να μας πεις τίνος είναι . Θα έρθει η ώρα που θα μάθεις . Τώρα αν οι Ζαφειρούληδες και οι Αποστολακηδες βάζουν λεφτά στην τσέπη τους στείλε τους στον εισαγγελέας αλλά από κότες και μπλαμπλα βαρεθηκαμε . Όσο αφορά τον άνθρωπο Καραγιάννη δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει και πως δημιουργήθηκε. Εδώ κρίνεται η πολιτική του. Αν δεν σου αρέσει περαστικά σου
   Συντακτική ομάδα xiromerobest

 15. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΘΥΡΡΕΙΟΥ ……..
  ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΑ . ΑΥΟΤ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΝ ΑΠΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ
  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ;
  ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Η ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ;
  -ΜΗΤΣΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ;
  -ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ;
  ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ 0

 16. Δημητράκη για ρωτά την καραμελιτσα ….. Τα 80000. Χιλιάρικα σε ποιες τσέπες πήγαν ;
  Μετά έλα να μιλήσουμε ………… Εκτός και αν αυτά παραγράφονται ……… Αλήθεια ο Σαλμάς τα τσέπωσε από την Novartis;;;;;; Για πες μας ………

 17. ΠΑΝΤΕΛΉ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΜΆΣΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΌ ΓΙΑΤΊ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΒΆΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΏΝΕ ΤΟ ΧΟΡΤΆΡΙ;ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΕΊΧΑΝ 10 ΆΛΟΓΑ ΜΈΣΑ;ΑΝ ΕΊΧΑΝ ΧΈΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΘΑ ΚΑΘΆΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ.

 18. Στις εκλογές του 2014 λέγατε ότι ο Παντελης θα παρει 100 ψήφους και μετά κκοκοκολκοκοκοκ και τριβάτε τα μάτια σας …. Τώρα θα πάρει διπλάσιους γιστι όλοι εσείς οι ευσεβείς φωτογράφοι ξεκατινιαζεστε κάθε μέρα στο κάθε νιους και τον βριζεται ασύστολα . Καταλάβαμε το παιχνίδι σας και θα τον στηρίξουμε …… Φωνάζατε και τον βριζεται τόσα χρόνια αλλά κανένας δεν τον πήγε στον εισαγγελέας γιατί καλές οι πορδες αλλά τις ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ..
  ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΩΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ xiromeronews που παρατηρήστε ποτέ δεν θα το βάλει . Βλέπετε ο υπάλληλος ρεπόρτερ Καραγιάννης πρέπει να προφυλάσσεται ι

 19. Ο ΣΑΛΜΑΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
  ΡΕ ΤΟΝ Α……Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟ .ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ .

  ΡΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΛΜΑΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ .
  ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ . ΒΓΑΖΟΥΜ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ…. ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ . ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ .
  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ? Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕ ΣΤΣ ΓΕΛΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ . ΤΟΣΟ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΛΜΑΣ

 20. Μόλις μπήκα στο διαύγεια γιατί μου έκανε εντύπωση το κόστος για τις διαγραμμισης . Γιατί λέτε ψέματα και συκοφαντείτε . Το ποσό δεν είναι για το γήπεδο του Θυρρείου ,αλλά για όλα τα γηπεδα του δήμου Ακτίου Βόνιτσας .
  Είπαμε να γράφουμε Μ…….ΕΣ αλλά όχι και έτσι ………..
  Μόνο το 2014 υπήρχε τέτοια απόφαση μαζί με τα γηπεδα Αγίου Νικολαου και Βόνιτσας ( ΑΔΑΒ88ΖΟΛΧΖ-Φ60) γιατί η ομάδα του Θυρρείου την περίοδο 2013-2014 επαιζε κανονικά . Σε καμμία άλλη απόφαση δεν υπάρχει γήπεδο Θυρρείου .
  Δειτε μερικές :
  ΑΔΑ -ΩΛΝ9ΟΛΧΖ-ΝΩ7
  -6ΛΒΑΟΛΧΖ-Ε08
  -7ΞΡ9ΟΛΧΖ-ΘΒΜ
  1ΩΗΞ3ΟΛΧΖ-ΑΨ8
  Υπάρχουν και άλλες μπορείτε εύκολα να μπείτε και να δείτε χωρίς να χρειάζεται να δείτε τις έντεχνες αναρτήσεις του δασκάλου

  Αυτό το σχόλιο το έστειλα και στο xiromeronews . Που δυστυχώς δεν θα το δημοσιεύσει . Αναξιόπιστα και τηλεκατευθυνόμενα site δεν αξίζουν την προσοχή σας

 21. ΜΗΤΣΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ . ΤΙ ΕΓΙΝΕ…… ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΧΑΡΤΗ GOOGLE. ……. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΕ 80000 χιλιάρα και άλλες με υπέρογκα ποσά που πιθανώς να γνωρίζει και ο αντιδήμαρχος οικονομικών την περίοδο 2011-2014 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ .
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 22. τι να μας πειτε κι εσεις πουθεναδες του δημου. βρηκατε δυο θαμνους στο γηπεδο του θυρριεου και γιαυτο βαλατε τον καραγιαννη να αρθρογραφησει. βαζετε και τον τριαντακωνσταντη να λασπολογει και να δυσφημει επιχειρησεις ανθρωπους που δουλευουν δωδεκαωρα για να τα βγαλουν περα κι εσεις τους κατηγορειτε για μαυρα λες και καποιος ειναι μαλακας να κοβει εικονικα τιμολογια η μηπως θα του τα δωσουν τζαμπα? σας καταλαβαμε ομως και θα σας μαυρισουμε για τα καλα. ο αποστολακης ειναι ο πιο τυπικος οπως φαινεται σε ολα απο εργα μεχρι προμηθειες. ο κοσμος βλεπει και ευτυχως υπαρχει και το xiromerobest να τα βλεπει και διαδικτυακα. μια φορα την πατησαμε ολοι και αυτο εγινε στην περιοδο μεταβασης στους καλλικρατικους δημους ο κοσμος δεν ηξερε τι παιζει στους αλλους πρωην δημους δεν την ξαναπαταμε ομως οποτε αφηστε τις λασπες και την αντιπολιτευση του κ*λου και ασχολειθειτε σοβαρα να δουμε πως θα παμε μπροστα σαν δημος και ποιος ξερει. ισως η καλυτερη ιδεα να κερδισει τις εκλογες.

 23. Ειίναι λυπηρό άνθρωποι σαν τον Καραγιάννη να είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ακτίου Βόνιτσας , Εκλεγμένος με την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας . Από αυτή την παράταξη στην αυτοδιοίκηση πέρασαν αξιόλογοι και μάχιμοι συμπολίτες μας.
  Αναφέρομαι στον Δήμο Ανακτοριου και Παλαιρου που γνωρίζω.
  Δεν πέρασαν άνθρωποι που να γίνονται φερέφωνά τον εφημερίδων και των μέσων ενημέρωσης . Άνθρωποι με σαθρό πολιτικό λόγο και πυγμή
  Ευθύμιε αν είσαι πάλι υποψήφιος , που στο εύχομαι και ο Δημήτριος Καραγιάννης είναι πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τότε λυπάμαι και εγώ αλλά και τα 9 μέλη της οικογένειες μου δεν θα σε ψηφίσουν .
  Προτιμούμε να στηρίξουμε τον Παντελή ,προς τιμή του αείμνηστου Άγγελου παρά αυτό το συνοθύλευμα

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ …… ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ

 24. ΜΗΤΣΑΚΙΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ … ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΤΕ. Χ?……Ο ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ .
  ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ Η ΞΑΝΘΙΑ

 25. Paidia den vlepo polla sxolia iper tou karagianni. Eksafanistikan oi thavmastes I ta grafoun oi idioi kai i idioi sto news kai den tolmoun na grapsun edo mipos kai diafimisoun to best.
  Saw katalavame karamelitses

 26. Θύμιο πέτα τα βαρίδια από πάνω σου. Καραγιάννης και Μπουμπούλη σε οδηγούν στην ήττα και στην απομόνωση . Αυτή δεν είναι πολιτική που σου αρμόζει . Αυτή δεν είναι πολιτικοί που αρμόζει σε εμάς τους ψηφοφόρους σου.
  Αυτοί οι δυο με την λάσπη και τα εικονορομαντζα θα μας διώξουν όλους εμάς που σε θελουμε και σε στηρίζουμε .
  Φίλος ψηφοφόρος σου

 27. σοβαρα? τωρα νομιζετε οτι κανετε αντιπολιτευση? ποιος παλεψε το 2010 πριν φυγει και εβαλε στο δημο το ακτιο και το αεροδρομιο? ποιος καταφερε και χαρακτηρισε σεισμοπληκτη την περιοχη και περασαν τα παιδια μας στα πανεπιστημια με χαμηλοτερα μορια? ποιος εχει τρεξει τοση διαφημιση του δημου? ποιος ετοιμασε τουριστικο οδηγο και πηγε και σε τουριστικη εκθεση? εσεις τι κανατε την τετραετια που δεν σας πολεμησε κανενας απο την τοτε αντιπολιτευση?

 28. Τετελεσθε …. Το κύκνειο άσμα του Φερεντίνου το υπόγραψε ο Καραγιάννης Δημήτριος και η Αφροδίτη Μπουμπούλη .
  Απόδειξη 1. ΓΟΥΔΑΣ : Πάει για περιφέρεια τους εγκαταλείπει
  Απόδειξη 2. ΚΑΣΟΛΑΣ : Τους παρατάει και δεν ασχολείται . Ούτε που θέλει να βλέπει στα μάτια του την Μπουμπούλη
  Απόδειξη 3. ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ : Δεν κατεβαίνει ξανά με Φερεντινο και οι πληροφορίες λένε ότι πηγαίνει προς Αποστολάκη
  Απόδειξη 4. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ : Δεν θα βάλει πάλι υποψήφιος με αυτή την κατάσταση που επικρατεί στον συνδιασμο . Το είπε σε παρέα πριν 10 ημέρες στην Κατούνα
  Απόδειξη 5. ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιος με Φερεντινο και αν θα βάλει θα ακολουθήσει τον χώρο του

  Θύμιο αν πορευθεις με τους υπόλοιπους τοτε καλά κανείς και συνεργάζεσαι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Λιαπη . Τουλάχιστον με τον Κλεισθένη θα βγεις δημοτικός σύμβουλος . Εξασφαλίζεις την επόμενη ημέρα αλαλ χωρίς τους νεοδημοκράτες
  Παρακαλώ να δημοσιευθει

  • αν αληθευει αυτο τοτε καταλαβαινω γιατι εχουν χωσει τριαντακωνσταντη – καραγιαννη σε λασπο-επιθεση. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει… κρεμασταρια λεει η παροιμια. τα ‘συνουσιαζουμε ‘ ολα γιατι δεν μπορουμε να τα εχουμε. τοσο τους κοβει το νιονιο τους διοτι με αυτο που κανουν χειροτερα ειναι γιαυτους. αν ο κοσμος τους ψηφισε καποτε διοτι τους θεωρουσε ‘καλα παιδια’ παει περιπατο αυτος ο χαρακτηρισμος τωρα.

 29. Είστε σοβαρή κύριε να διώξει ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ τον καραγιαννη και την μπουμπουλη και να κρατήσει εσάς τους νεοδημοκράτες που προσκυνησατε την σακούλα και την καρέκλα του πασοκτζη καριολη γελά και ο κάθε πικραμένος με αυτά που γράφετε όλοι ξέρουμε την αλήθεια. Καλό αγώνα άλλη με τους δημότες και Αλή με την δικαιοσύνη.

 30. Καλά κοίτα τους δικούς σου που παραιτήθηκαν και πόσους περιμένετε ακόμα να παραιτηθούν και πόσοι σας σκάβουν το λάκκο κατο από την μύτη σας ,και ας του φερεντινου ΚΑΣΟΛΑΣ Γουδα ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ,θα έρθει η ώρα που θα μετρηθούν ξανά. Στην Μεδεώνος θα σαρώσει ο καριολης με τον Στουπα χαχαχαχα είστε για γέλια,ελάτε ΚΑΤΟΎΝΑ και φέρτε μια βόλτα με Στουπα Καρελου,να δούμε πόσοι θα σας πουν Καλημέρα,κάντε και μια βόλτα στον αετό εκεί που θα επερνε ο παντελής 100 ψηφακια τρομάρα σου.

 31. Ο Καραγιάννης μπορεί να μην ξέρει από δημαρχία και ρ……ς,αλά ξέρει τη σημαίνει ζωή,είναι ένας άνθρωπος με ευγένεια με προσφορά στον συνάνθρωπο ένας άνθρωπος περήφανος που δεν του χαρίστηκε τίποτα στην ζωή,όλα τα απέκτησε με θάρρος και αποφασιστικότητα ας μιλήσουν η χωριανοί του επώνυμα για το τη έχει προσφέρει στην κοινωνία πόσους συνανθρώπους βοήθησέ Χωρίς να θέλει να αναδειχθεί. Και συλλόγους και εκκλησίες και ομάδες και απλούς ανθρώπους. Ας γράψουν η χωριανοί επώνυμα,και όχι αυτό που γίνεται τώρα από μια ομάδα δικιά σας ένας γράφει και ο άλλος απαντά.

  • an ontos einai etsi giati mas edeikse fotografies 2 eton gia kainouries? ayto onomazetai diaploki kai faneronei ton xaraktira tou atomou. as vgei enas sinxorianos tou eponyma na pei poion sunanthropo voithise na matho ki ego.
   fusika den ftaiei o karagianis oute o thimios. ftaiei o kariolis pou tote pou itan antipoliteysh den tous enoxlise katholou kai den kserame emeis oi dimotes ti ekanan tote oloi aytoi. tora omos siga siga faneronontai ta kamomata tous. ematha merika. ayta poy vgazei o triantakonstantis kai o karagianis den einai oyte karfitsa mprosta se ayta pou ekanan tote oi alloi. exo xasei pasa idea gia ton ferentino.

   enas apogoiteumenos dimotis

 32. Ρε 7.45,και 7.11 μας γέμισες σάλια . Σιγά θα γλιστρήσουμε . Μόνος έμεινες να στέλνεις μηνύματα.
  Δεν τα λέω εγώ αυτά , τα λένε οι ίδιοι . Ο ΓΟΥΔΑΣ φωνάζει συνέχεια ότι πάει για περιφέρεια . Ο Κουκιας παει Αποστολάκη. Ο ίδιος το λέει . Ο Κασολας δεν γουστάρει να ακολουθήσει την ΞΑΝΘΙΑ . Ο ίδιος το λέει .
  Φώναξε μήπως και ακούσει κανένας και δεν συντριβείτε. Η ήττα του Φερεντίνου είναι σίγουρη . Μόνο με Νίκο Σολδάτο θα παλεψετε τις εκλογες. Φυσικά ο Νικος τα βαριδια δεν τα θέλει . Μονο ένα βαρίδι ( κατά τον Νίκο )τον έστειλες το σπίτι του . Μαντέψε ……..

 33. Δημήτρη δεν περιμένω καλά σχόλια για εσένα από λίγους βέβαια που δεν θα έχουν την τόλμη να γράψουν επώνυμα,και ο λόγος είναι γιατί σε ζηλεύουν θα βγάλουν κακιά και ζηλοφθονια,και εδώ παει όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.

 34. ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΕΣΕΝΑ . ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ . ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.
  ΓΙΝΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ . Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΔΙΣΕ . ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ .
  Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ….

 35. Παντελή ασε να γραφη και κανενας άλλος,Μονος σου γραφεις μονος σου απαντας.Κακο παιδι ΑΧ ΑΧ ΑΧ

 36. 9.51 ΕΧΕΤΑΙ ΧΑΣΕι ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ,,,,ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ .
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ . ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 . ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

 37. Δεν περίμενα ποτέ ότι ένας άνθρωπος θα σας προκαλέσει τόσο φόβο. Είναι όμως φυσιολογικό να ασχολείσθε όλη την ημέρα μαζί του . Βλέπετε η επιστήμη της ψυχολογιας αναφερει :
  « ότι αυτός που δημιουργεί , είναι ενεργός και αναπτύσσει είναι στο επίκεντρο θετικών κρίσεων αλλά και αρνητικών . Τα αρνητικά έχουν να κάνουν κυρίως με αυτούς που λοιδορούν το αξίωμα του και δεν μπορούν να το φτάσουν με ευθείς τρόπους αλλά με πλάγιους και μη θεμιτούς »
  Όλοι αυτοί που τους έχει βάλει σπαζοκεφαλιά ο Παντελής Αποστολάκης δεν καταλαβαίνουν ότι όσο τον λασπολογούν και τον συκοφαντούν τον ανεβάζουν ακόμη και πιο ψηλά στα μάτια των νοημόνων ανθρώπων .
  Υπάρχουν χτυπητά και πολλα τέτοια παραδείγματα από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από την αυτοδιοίκηση

 38. Η γλυκια καραμελιτσα της κατουνας τι εχει να μας πει για τον καραγιαννη θα φανε φαουλ και οι δυο μαζι αχ καημενε θυμιο τι εχουν ακομα να δουν τα ματια μας χα χα ωρε

 39. Η φωτογραφία φίλε 8.13 Δεν ήταν παλιές όταν της τράβηξε ο Καραγιάννης το χειμώνα ήταν ξερά τα χόρτα,δες τώρα το τέρμα και τα αποδυτήρια και σύγκρινε πάλι αυτές που έχει στείλει να δεις ότι η καταστάσει παραμένει έτσι απλός τώρα άνθισε το χορτάρι στο τέρμα βλάκα. Και για να γυνή το δέντρο τόσο μεγάλο στο τέρμα δεν γίνεται σε 10 μέρες δες το πάλι καλά τη κορμό έχει είναι 3 χρόνια έτσι.

  • re file pou ton eides esu ton kormo? prospatho na ton dw alla mono ena thamno vlepo apo agrio xortari pou fytrose. eixes pote soy kipo? ksereis poso grigora vgainoyn ayta ta xorta? kai pio xeimona mas les re anegefale? katakalokairo itan oi fotografies prin 2 xronia sto proigoumeno arthro laspis tou karagiani itan ola ksera kai vlepeis tin apoxrosi tou oyranoy kai toy perivalontos entono thermo xroma kafe apoxrosis. logiko einai meta to xeimona kai tis vroxes na vgainoun xortaria kai na anthizoun. teli maiou einai poy theloyn kopsimo kai profanos oi prosfates fotografies tou torinou arthrou tou karagiani den prolavan to kopsimo ton xorton. fantazomai tha kopoun mexri to kalokairi.

 40. Ο Γιωργος Αποστολάκης Καραγιάννη είναι δήμαρχος και για τα επόμενα 8 χρόνια. Εσύ έχεις χάσει την μπάλα με αυτά που κάνεις. Ξέρει αυτός από εκλογές. Δεν του φεύγει κανενας. Μην ξαναπάς στον Σπύρο Χαντάκια . Θα τον α……ι παλι με χ……α οπως και την προηγούμενη φορά απλά τώρα θα δ….ι παραπάνω . Έπιασες πάτο Καραγιάννη κατάλαβε το.

 41. Ωρε Παντελή, τι καυστική απάντηση ήταν αυτή; Μας ζεμάτισες! Παιδάκια του θυρρειου αμα θέλετε να παίξετε μπάλα να πάτε στο προαύλιο του σχολείου το γήπεδο δεν χρησιμοποιείται γιατί δεν έχετε ομάδα. Και εσύ ωρε σύντροφε Τσε-Καραγιάννη πρέπει να μάθεις ότι αντιπολίτευση γίνεται στα συμβούλια και γενικά με νόμιμο και ωραίο τρόπο και όχι μέσα από τις σελίδες του καθένα. Τουλάχιστον κάντο μέσα από το Xiromerobest, που παρέχει την εγγύηση των ανώνυμους! Εσείς όλοι που μιλάτε για εισαγγελέα νομίζετε ότι αυτοί που τ…..ε τα τ….ε π……α; Και κάτι ακόμα που όλοι ξεχνάτε εδώ είναι Βόνιτσα όχι Ξηρομέρο.

 42. Ναπολέων ειμαι από τον Άι Βασίλη . Να σε ενημερώσω ότι ο Καραγιάννης είναι απομονωμένος από τους περισσότερους κατοίκους . Εμείς τον γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ τον μαθαίνεται και εσείς τώρα . Όσο αφορά το γήπεδο ο αγωνιστικός χώρος καθαρίζεται συνέχεια . Τα παιδάκια άνετα μπορει να παίξουν . Τα αποδυτήρια τα παιδάκια δεν τα χρειάζονται . Εδώ στο χωριό τα κουτσουβέλια παίζουν μπάλα και μετά πάνε σπίτι τους . Τώρα όσο αφορά τον Παντελή ότι του έχουμε ζητήσει το έχει κάνει . Αυτό πειράζει και τον Καραγιάννη και τον προεδρικό του χωριού μας . Ο Παντελής δεν είναι από το Θύρρειο και δεν λέει όχι σε τίποτα, ο Καραγιάννης που είναι δεν γουστάρει να γίνει τίποτα στο χωριό .
  Με λένε Σπύρο αγαπητέ Ναπολέων κσι βρίσκω χώρο στο xiromerobest να στείλω και κανένα σχόλιο . Το λέω αυτό γιατι ενώ δεν βρίζω το xiromeronews σπάνια μου ανεβάζει σχόλιο . Όλοι ξέρουμε το γιατί.

 43. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΩ,,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΙΩ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΩ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,,ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ…

 44. Ο Καραγιάννης φίλες και φίλοι δεν είναι απομονωμένος από κανέναν θυριοτη και για αυτό πέρασε και τους 200 ΣΤΑΥΡΟΎΣ και ας μένει Αθήνα. Και από τους 4 συνδυασμούς που ήταν πήρε τους περισσότερους σταυρούς και δεν βγήκε τελευταίως φίλε Σπύρο .αλά εσένα φίλε Σπύρο 2 σου λένε Καλημέρα,και μην ασχολείσαι με τον καραγιαννη. Μπράβο στο Γιώργο πεπόνι για το θάρρος.

 45. Ασε ρε Ναπολεων με το ψεύτικο όνομα και την δήθεν επωνυμία . Εμείς που σε ξέρουμε γνωρίζουμε ποιος είσαι άντε να ζητήσεις κανένα ψ…….ο από τον Θύμιο

 46. ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΠΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΗΜΟ,,ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ,,ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΥΡΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Δ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ,ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ,,

 47. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΠΟΝΗ δεν κρινουμε τον Αποστολακη για τι εκανε πριν,αλλα για το κανει τωρα.Τωρα είναι απων από το θυρρειο και όχι μονο.Χ.Γ ΒΕΝΕΤΗΣ

 48. Στον 10.20 σαν πολιτικο μνημοσυνο είναι πολύ καλο[ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ] στα γήπεδα δεν παιζουν μονο ομαδες,φιλικα Χ.Γ ΒΕΝΕΤΗΣ

 49. Για πες μα βρε Χ.Γ.Β ποσά τιμολόγια έχεις κόψει στον Δήμο …….. κάποτε ήταν καλός ο Αποστολάκης τώρα τι έγινε ……… Από λόγια βαρέθηκε ο κόσμος μεγάλε ………

 50. Οποιοι ηταν μαρημενοι να τ….ε απο το δημο και τωρα τους κοπηκε βγαινουν και κατηγορουνε τον αποστολακη και την δημοτικη του ομαδα οτι δεν κανουν καλα κανουν παρα πολυ καλα γιατι βαλανε φρενο στην μ….α και γινονται πολλα πραγματα και οποιος εχει αντιρηση ας ερθει να τα μετρησουμε

 51. Ε ΚΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο Χ.Γ.Β.!!!!!ΟΤΑΝ ΤΑ Ε….Ε ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ,,,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΔΑΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΘΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΗ!!!!!!ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ!

 52. Τιμολογια εκοβα κοβο και θα κοβο σε πολους δημους πολλες εταιριες και στο δημοσιο και σε ιδιωτες.Αλλα δεν είναι εικονικα.εγω δεν τα περνω ,αλλα δουλευω και πουλαω ανταλακτικα .Και μπορω να διωχνο και δημους και ΙΔΙΩΤΕΣ δεν τους εχω αναγκη σε τιποτε ρωτα και μαθε ΧΡΗΣΤΟΣ .Γ. ΒΕΝΕΤΗΣ

 53. ΕΚΟΒΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Χ.Β. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΕΚΟΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΤΟ 2015 …… ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΚΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ …… ΑΣΕ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

 54. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΜΕ ΜΕ Τ?….Α.ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΟΥ[ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ] Χ.Γ.Β

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here