Ο Γεώργιος Αμαργιανος, γεννήθηκε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας το 1980. Τελείωσε το Λύκειο Παλαίρου το 1998, σπούδασε στο Τμημα πλαστικών τεχνών και επιστημών τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο ΙΕΚ Δομή ως συντάκτης ρεπόρτερ, τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΔΠΜΣ Δημόσιος Λόγος και Ψηφιακά Μέσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρείες τηλεποκοινωνιών και δημοσκοπήσεων.Είναι στρατευμενος στην ταξική πάλη μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ ως στέλεχος του.Τώρα διατηρεί κατάστημα ψησταριά-εστιατόριο στην Πλατεία Παλαίρου. Ήταν μελος στο Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής και από το 2011 μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Στις δημοτικές εκλογές το 2010 και 2014 ηταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Παλαίρου με την Λαική Συσπείρωση.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΑΡΧΙΣΙ ΤΑ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  2. Κρίμα για τον Κώστα Τριαντακωνσταντή που έπρεπε να είναι αυτός αρχηγός . Τόσο μελάνι με μπόλικη «χολή» έχυσε .Τοσες καταγγελίες έστειλε. Λάθος κάνατε εκεί στο ΚΚΕ. Τουλάχιστον μην τον αποκλείσετε από το ψηφοδέλτιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here