Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη του συλλόγου των εν Αθηναις Βονιτσανων που μας τίμησαν σε μια ξεχωριστή ημέρα για μας!

Την Κυριακή 27/01/2019 στο καφενείο Ωραία Ελλας κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας θέλοντας έτσι να δώσουμε το έναυσμα της νέας αρχής και δράσης μας.

Το 2018 ήταν για μας μια χρόνια πρόκληση , όπως για κάθε σύλλογο που προσπαθεί να επιβιώσει, όμως τα καταφέραμε !

Οι δράσεις μας για το έτος 2018 είναι οι εξής: συνεστίαση και κοπή πιτας , θεατρική παράσταση σε συνεργασία με το σύλλογο Κεχροπούλα στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ με ηθοποιό την κόρη του δικού μας Βονιτσανου ηθοποιού Κωστα Μεσαρη. Επιπλέον πραγματοποιήσαμε εκδρομή στις Σπέτσες παρότι πολλά μέλη βρίσκονταν την περίοδο εκείνη εκτός Αθηνών . Αξίζει να σημειωθεί η καλοκαιρινή μας εκδήλωση αφιέρωμα βιβλίου στη μνήμη του αείμνηστου δικού μας καθηγητή πανεπιστημίου Νικόλαου Κολεζα , η εκδήλωση είχες ως ομιλητές τους καθηγητές πανεπιστημίου στον κλασικό τομέα τον κ. Περυσινακη Ιωάννη και από τον τομέα της γλωσσολογίας τον κ. Κοντό Παναγιώτη.

Επόμενη δράση του συλλόγου μας πάλι σε συνεργασία με τα εξαίρετα μέλη του συλλογου της Αρχαίας Κεχροπούλας συμμετείχαμε στην θεατρική παράσταση η Κουλά του Βαγγελη.

Κλείνοντας για το έτος 2018 ο συλλογος μας έκανε δωρεά βιβλία για τη βιβλιοθήκη του Δημοτικού σχολείου Βονιτσας και υποσχόμαστε , πως σε ότι χρειαστούν θα είμαστε δίπλα τους.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή των συλλόγων γενικότερα στέκονται οι δήμοι κάθε περιοχής και πρέπει να στέκονται δίπλα σε κάθε δράση πολιτισμικής και πολιτιστικής ανάπτυξης πάντα σε συνδυασμό με τη συμμετοχή των μελών, διότι ένας συλλογος για να επιβιώσει χρειάζεται τα μέλη του.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία σας, η οποία έδειξε τη δύναμη της Βονιτσας, την παλαιά αυτού καθ αυτού ευγενική κουλτούρα της ζεστασιάς, της ομονοιας και της φιλικότητας.

Ευχαριστούμε τα μέλη των συλλόγων : Πρ Οπσυξ Δημήτρη Στεργιου , τον κ. Μπουρνάζο Βασίλη από τις Φυτείες Ξηρομερου , τον κ Λιατσο Χρήστο από το σύλλογο των απανταχού Παλαιριωτων, τον πρ. Αφικτιονιας κ. Φίλιππο Ντόβα και τον ευχαριστούμε θερμά για το δώρο που μας έκανε.

Στην εκδήλωση ακόμη παρευρέθησαν ο πατήρ Ανατολιος, ο κ. Πατουλας εκδότης εφημερίδας ,η κα Σωζου Ελευθερία από το σύλλογο του Θυριου , η τ.πρ του συλλόγου γυναικών Χρυσουλα Μαρη , ο τ.πρ του πολιτιστικού κέντρου ΟΤΕ Κασολας Νίκος , ο δικηγόρος Μασουρας Δημήτριος από τη Βονιτσα , ο οποιος μας μίλησε για τη σημασία του κτηματολογίου και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αίτησης για τη χαρτογράφηση της ακίνητης περιουσίας και ένταξη αυτής στην κτηματολογική υπηρεσία. Τέλος στην εκδήλωση μας παρευρεθη ο καλός φίλος και συνάδελφος Ιωάννης Φωτοπουλος , καθηγητής της σχολής Grand Foyer , δίνοντας μας τη δυνατότητα εγγραφής σε τμήματα της σχολής με έκπτωση -50% στα δίδακτρα για τα μέλη του συλλόγου μας καθώς και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αντώνης Αλαφογιωργος .

Επόμενο ραντεβού στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας! Να είστε όλοι εκεί! 

εκ της Προέδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here