715 νέα κρούσματα   ανακοίνωσε χθες Δευτέρα 26 Οκτωβρίου  ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για το τελευταίο 24ωρο. Τα 260 καταγράφονται στην Αττική ενώ σε καλύτερη κατάσταση, με 84 κρούσματα, βρίσκεται η Θεσσαλονίκη.

Στην Αιτωλοακαρνανία ανακοινώθηκαν χθες 4 νέα κρούσματα.

Το ένα από τα κρούσματα αυτά αφορά έναν 23χρονο από την Βόνιτσα επιβεβαιώνοντας όσα λένε οι  ειδικοί της επιτροπής για τον κορωνοϊό  πως οι νέες μολύνσεις καταγράφονται σε εκθετικό βαθμό σε νεότερες ηλικίες.

Μάλιστα ο  Γκίκας Μαγιορκίνης κατά την ενημέρωση χθες από το υπουργείο Υγείας επανέλαβε πως η ηλικία 19-40 ετών παρουσιάζει αυξημένη δυναμική σε σύγκριση με το σενάριο των ειδικών για την εξέλιξη της πανδημίας. Μολύνονται δηλαδή, όπως σημείωσε  ο καθηγητής, έως και 2 φορές πιο εύκολα από τις άλλες ηλικιακές ομάδες.

Επίσης τα άλλα 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr κατανέμονται ως εξής; 1 άνδρας ηλικίας 54 χρόνων στη Σταμνά του δήμου Μεσολογγίου, ένας επίσης άνδρας 50 χρόνων (αλλοδαπός) στα Καλύβια Αγρινίου και μια γυναίκα επίσης αλλοδαπή, 45 χρόνων στη Ναύπακτο.

πηγή:agriniosite

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here