Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και τον συγγραφέα Κώστα Λίχνο, το μυθιστόρημα με τίτλο: «www.Dialogos.gr».

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας, διατίθεται εδώ και κάποιες ημέρες σε ηλεκτρονικά καταστήματα για προ-παραγγελία, ενώ από αύριο θα είναι διαθέσιμο και στο e-shop του εκδοτικού οίκου www.ekdoseiskefalos.gr

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που πραγματεύεται την αποξένωση του σύγχρονου ανθρώπου και την απελπισμένη του προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον εαυτό του και τους άλλους.

Ένας σπαραχτικός διάλογος πέντε χαρακτήρων, μέσα από τον οποίο αναπλάθεται η τοιχογραφία της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Μια ιστορία γνωριμίας, ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή μέσω του διαδικτύου και που η διά ζώσης συνάντησή τους, θα αλλάξει άρδην την εικόνα που είχαν σχηματίσει ο ένας για τον άλλο, καταλήγοντας σε μια συγκλονιστική ανατροπή.

«Μέσα από το αριστοτεχνικό πάζλ των διαλόγων, της πλοκής και της εκφραστικής οντότητας του βιβλίου, ο Κων/νος Λίχνος αναδεικνύεται σε σημαντικό ανιχνευτή της ζώσας πραγματικότητας.

Όλο το κοινωνικό δημιούργημα της εποχής, μπαίνει στο λογοτεχνικό πρίσμα της μυθιστορηματικής του ζωντάνιας αυτούσιο, χειμαρρώδη, ψυχογραφικό, διαπιστωτικό και συγκροτημένο, παρά και ενάντια στην αμετροέπεια της κοινωνικής δικτύωσης κι της μοναχικότητας του ατόμου». Από τον πρόλογο του βιβλίου.

Το βιβλίο απέσπασε το A’ βραβείο στην κατηγορία του μυθιστορήματος, στον 2ο πανελλαδικό διαγωνισμό Πεζογραφίας Κέφαλος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατηγορία: Μυθιστόρημα
Σελίδες: 212
Διαστάσεις: 15,8×24 cm
ISBN: 978-618-5597-10-8
Τιμή Λιανικής: 14,84€
Χρόνος έκδοσης: Σεπτέμβριος 2021
Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος

Το βιβλίο: «www.Dialogos.gr», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: www.ekdoseiskefalos.gr.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here